187

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ОБАЧЕ от нас нормалите хора се иска да сме толерантни с ***(турците)

186

Анонимен

преди 12 години

strannoto e 4e se prebivame po diskotekite vseki petuk i subota jestoko

185

SOS

преди 12 години

НЕ *** СА ВИНОВНИ.НЯМА ДЪРЖАВА.ИМА САМО ГЛАД И НИЩЕТА.ТЯ Е ПРИ ВСИЧКИ И *** И БЪЛГАРИ.НО ИМА БОНУСИ И ТО МИЛИОНИ.НИЩО НЕ ПРАВИТЕ С ДРУГАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА.ТОВА Е ЖАЛКОТО!

184

ели

преди 12 години

да

183

турчин

преди 12 години

Българи и Турци ръка за ръка срещу ***. Всички патим от тия ***. Трябва заедно да направим нещо по въпроса иначе всички сме обречени, защото всички живеем в тази обща държава.

182

Въоръжавайте се

преди 12 години

Който може-да стане ловец,ако вземе разрешително за подборен отстрел спокойно може да си вземе "Калашников-5,45" за около 500 лева!Арбалети се купуват свободно и се регистрират в КОС!Гозово оръжие-свободно,с регистрация-не е кой знае какво,но е по-добре от нищо!ЗАЩИТАВАЙТЕ СЕ,ХОРА!!!

181

bgbg

преди 12 години

*** mirizlivi izbivat roditelite ni,kakvo trqbva oshte da napravqt?za da stanat na sapyn?

180

Българин

преди 12 години

Предлагам всички да се погрижим за защитата си, да се въоръжаваме, докато не е късно. За мен вече е приоритетна цел да си извадя разрешително и да се сдобия с оръжие. Може и аз някой ден да падна жертва на *** чума, но давам дума, че поне пет хъхрещи *** ще вървят пред мен към ада !!!!

179

Българин

преди 12 години

Ха-ха-ха - някой долу казва, че тука щяла да бъде първата "ромска държава" в историята. Много странна ще бъде тая държава - в която всички само потребяват, но никой не работи, в която няма закони, никой нищо не произвежда, дори храна, а всички крадат.Ако *** останат сами на дадена територия, те просто ще измрат - без храна, без ток и вода, без елементарно здравеопазване.Това е все едно кучешки тении да живеят без кучето. *** са нисши същества, *** и трябва да бъдат унищожени.

178

до бай иван

преди 12 години

*** бай иване да те е...е кой *** те хване,все гоцета и сие са ви кливи ,а от вас ичеп за зеИе не става продажници

177

до 212

преди 12 години

браво пич

176

Анонимен

преди 12 години

На Бойко мутрите в действие!

175

до 212

преди 12 години

Престъпникът няма цвят,няма етнос,той е вреден за всеки честен човек,затова трябва да се изтребват! Подкрепям те!

174

етнически турчин

преди 12 години

Българи не само вие страдате от тях, ние също . . да направим нещо срещу *** ...

173

веско потта

преди 12 години

Нашата полиция ни пази,само че не е нито полиция,нито е наша!

172

Да се вдигаме

преди 12 години

...няма какво повече да се каже! Трябва да се приложи "Законът за изтребление на бандитите" на Стамболов!!!

171

tr

преди 12 години

след кучето и коня,българинът е най-добрият роб на човека.таакива едни тихи,кротки,уплашени.нищо че изказванията им за клавиатурата са толкова смели.за справка държавата им и животът в нея.

170

FARK

преди 12 години

СЪЗДАВАНЕ НА ПАРАМИЛИТАРИ ОРГАНИЗАЦИЙ ОТ ТИПА НА ВМРО ПРЕЗ 30 ТИ ГОДИНИ Е РЕШЕНИЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИНАЧЕ СЛЕД 7 ДО 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ГО ИМА ЕТНОСА

169

атака

преди 12 години

Щом депутатите са ***,Волен Сидеров да се заеме с изготвяне на дългосрочна програма за решаване на *** проблем.С меки китки няма да може да се реши проблема и потуши животинския инстинкт на цар Кировци.*** ни закопава всеки изминал ден.Има ли някой,който да изчисли с колко милиона олеква хазната на БГ за помощи,ток,вода,дърва,детски,кражби,медицинска помощ,разходи по дела,разходи в затвора,телесни вреди на потърпевши и т.н.

168

бай Иван

преди 12 години

Ония с бръснатите глави как им казваха, скинари ли бяха.Политиците ги забраняваха.Предлагам парламента да се изнесе за седмица в Столипиново,след което да вземат мъдро решение какво да правят с *** проблем.Ако е до мен,ще взема бързо решение.*** строителни войски,които да оградят гетата с високи зидове.В гетата училище .Който си ограмоти *** може да живее извън гетото.Който има история за трудов стаж също може да продължи интеграцията си.Останалите бацили четала на врата.