38

Анонимен

преди 12 години

Константинов падна на колене и хиените му се нахвърлиха, при това хиени от неговата глутница, всеки се бори за сладкия кокал:)

37

Куче касичка

преди 12 години

И кво излезе - когато става въпрос за правилно разпределяне на пари вместо финансистите да говорят след консултации с лекарите и юристите, най-неразбиращите от пари и разпределение взимат решение! Я се сетете защо парите на касата все стигат само за 6 месеца, а после всички ние дето плащаме осигуровки си плащаме и прегледите и изследванията! За това - не е важно да имаш више образование, важно е да е подходящото образование за конкретния пост! И докато лекарите управляват пари, ще са повече търг

36

Куче касичка

преди 12 години

Никой, който е бил дясна ръчица на Нешева няма право да се зъби, защото по презумция е знаел че ЦЯЛА ГОДИНА е пропусната за договаряне на по-ниски цени, като капак има наредба, която не позволява договаряне с касата ако тя не поема 100% от цената, това означава че ония дето са покрити с 95% не могат да се договарят. Това е икономически абсурд, роден в мозъка на някой икономически осакатен индивид! Я като е такава зъбла /то и Нешева беше същата/ да даде отговори и да качи цялото инфо в нета!

35

Анонимен

преди 12 години

Присмял се хърбел на щърбел!!!!

34

до 43

преди 12 години

тя не е лекарТя е юрист по образование

33

123

преди 12 години

Абе я да видим какво е направила Десислава Атанасова, че да се зъби. Или и тя е лекарите мародери, който много акъл дават отговорност не поемат, за действията си не носят отговорност, а ако може да открадната, крадат като за последно !!!

32

Анонимен

преди 12 години

Бойчо, махни се ти самият, стига краде, не се ли наяде?

31

*

преди 12 години

Махнете здравната каса и я създайте на ново след това, ако трябва...Поне тия разправии да се спестят и да се действа по същество, то дакото се намери решение още година до две.Тия нещо не могат да се ориентират въобще какво става май.

30

Анонимен

преди 12 години

Бойко, махай го тоя менте министър! Има толкова много компетентни лекари, доценти, професори. Няма как, трябва да се продължи с търсенето на човек, който най-после да свърши някаква полезна работа в това министерство, да си тежи на мястотото, д-р Константинов не става, това е! В министерство на здравеопазването е пълно с корупционни практики! За няколко конкретни случаи лично депутати от ГЕРБ са го запознавали и той е обещавал да се накажат виновниците, но досега такива действия от негова страна не са предприети. Какво говори това освен, че и той е вътре в игричките.

29

Анонимен

преди 12 години

Дано някой да се сети и провери доходите на Д.Атанасова.Много нервно се държи,когато става въпрос за допълнителни доходи и връщането им.А министъра,че е виновен е ясно".Не съм знаел" не е отговор.Там си за да упражняваш контрол и да знаеш.

28

4444

преди 12 години

ако следващия министър е г-жа Десислава Атанасова,айде да видим колко бърза ще е тя.

27

Гошо Тъпото

преди 12 години

Не се...заблуждавайте господа.Нали не вярвате,че министърът не е...искал да свали ценитена лекарствата и да...освободи ресурс за здравната каса,за лечение на пациенти.Искал е разбира се,но за да го направи,трябва да наруши монопола и ограбването от Софарма и Донефф,но Боко не дава;нали му е...приятел.Сега когато това се...разкри,Боко се прави че не знаел и...ослушва като прасе в...бостан;ще си измие ръцете с поредния здравен министър.

26

десен

преди 12 години

Аман от тъпите коментари на някои фанатици, че който не харесва Герб е от Позитано ! Ето аз не харесвам Герб и никога не съм гласувал за червените!

25

?

преди 12 години

А не ви ли направи впечатление кога Борисов се закани да освободи Константинов? След като последният каза, че е дал НЗОК на прокуратурата, за да разследва скандала без да се посъветва с първия. Набива се на очи.

24

здравото ядро

преди 12 години

Пожарникарят, по мутренски, ще уволни всички пионки около него. За да остане само здравото ядро на "герб"! Това са всички комунисти, членове на БКП - пожарникарят, Цецо Апартаменто, убавата Цецка, Роско Незнам си кой и други!

23

Куче касичка

преди 12 години

Аз предлагам да се изкара информация за всички лекарства - кои и колко % за тях плаща касата, защото има такива дето се плащат 100% и такива с 25%. Да им се видят надценките от 2010, ама я се сетете кой пропищя че не можело - НЗОК! Що така бре джанъм? Може някой да разбере колко неграмотно сте си свършили /пардон/ работата ли?

22

Анонимен

преди 12 години

Д-р Константинов се оказа много некомпетентен като министър. Отгоре на всичко как може така глуповато да се оправдава, че нямал представа за високите цени на лекарствата. Къде е живял до сега, в България ли, където е министър на здравеопазването или в Бангладеж. Другият вариянт е много по-вероятен, но още по-лош, а именно: знаел е много добре за високите цени на лекарствата, но лекарствената мафия му е плащала тлъсти комисионни, за да си трае и сега ми се прави на некомпетентен. И в двата случая обаче тоя човек трябва да си ходи час по-скоро, до като не е забъркал нова каша. Некомпетентни или корумпирани министри не ни трябват!

21

Анонимен

преди 12 години

Мен ме интересува нещо, което се попропуска. Говори се за цените, по които плаща НЗОК, а не и какво доплаща пациента. Да не стане така, че за едно лекарство което примерно 50 лева и НЗОК плаща 25, да си остане 50 лева, НЗОК да плаща 10 и пациента 40. Никъде не се коментира този проблем.

20

вечният неудачник

преди 12 години

Всички знаеха предварително, че този *** д-р Константинов не става за министър! И въпреки това, вечният неудачник, пожарникарят, го назначи. Пожарникарят носи личната отговорност за назначенията! Пожарникарят е самият проблем, който трябва да бъде резрешен. Чрез оставка!

19

Куче касичка

преди 12 години

А като се сменят министри нон стоп на някой ще му стиска ли да направи така належащата реформа? И защо тия угоени "каки" в НЗОК не дават отчет на Министерствата като Здравно и Финансово например? И защо каките са некви докторици, като задачата им е да разбират от финанси? А сега познайте защо се стига до икономически абсрди!Да имаш помощник лекар е нормално, но да работиш с милиони и да не разбираш бъкел от финанси е направо престъпно!