176

до 198

преди 12 години

Не им се кефя на *** и симпатизирам на Иран, но това че Иран е 80 млн. и ще смаже *** е в сферата на фантастиката.Първо Израел няма да предприеме сухопътна атака, за да имат значение 80-те млн., а ще ги разпилее от въздуха.Второ хипотетично да предположим ,че САЩ няма да се намесят и Иран нападне *** като ответна реакция ,то *** не биха се поколебали да използват ядрения си арсенал в краен случай.Иран ще яде свинската опашка при всички положения .

175

Духайте го

преди 12 години

Време е да обесят аятоласит е за брадите......а на защитниците на персите да им светна,че ако кажеш, че си персиец не е на добро в Иран :) Прости пръчки, кой му пука за вашето мизерно битие и безполезно нищо незначещо мнение ?!

174

Томас

преди 12 години

217Отваря се, но малко бавно докато зареди сайта

173

Анонимен

преди 12 години

До Ястреб8: Благодаря. Всъщност причината е май ценьура, защото на телефона ми се отваря - андроид приложение. И новините се четат и емисиите на живо. Ако беше бурята, вероятно нямаше да върви и там. Ще видим след ден- два. Благодаря все пак още веднъж.

172

xari potar

преди 12 години

NA IZRAEL I USA IM PRE4AT VSI4KITE DARJAVI NA ZEMQTA 120 LI SA TAM KOLKOTO I TOKU RE6AT TA OTUPAT I OKRADQT NQKOQ DARJAVA AMI KATO SA TOLKOVA NAPRED S MATERIALA I TEXNOLOGIITE I NE TARPQT TIQ DVE DARJAVI NKOI PREDLAGAM DA SE IZSELQT NA NQKOQ DRUGA PLANETA TA NIE TUK DA RAXATQSAME OT EVREI I BANDITI

171

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли та отвори presstv.ir ili presstv? При мен от днес не се отваря. Миналата седмица ги спряха и от пларформата SKY в Англия. Що така се притесняват от тази телевизия? Да не мята бобмби или що ли? Поне rt върви. CNN и другите могат да си го набият отзад яко.

170

Пеев

преди 12 години

Преди много години великия чичо Адолф го каза в прав текст-'Или ние те или те нас' и се оказа абсолютно прав!През това време юдео-болшевиките го изкараха най-големия звяр в света и си приписаха нещастието наречено 'холокост',което е пълна манипулация!Иран нямат ядрени оръжия,а имат петрол!Аз съм на страната на Иран защото юдео-болшевиките са най-мръсната *** на този свят!

169

Анонимен

преди 12 години

Най-добрия вариант е САЩ да ударят Исраел и да се свършва с черния период в човешката цивилизация. Иран никога на никого не са сторили нищо. Както и Сирия. Да избомбят ***, та да се рахатясаме всички по света.

168

208

преди 12 години

Agata, sorry, беше за 194 коментар.за 194 - статиите в цял размер си намери сам.

167

до agata

преди 12 години

Не знам дали ние сме *** или вие евреите сте тъпите. Наглец, бегай да пишеш некъде на иврит, какво търсиш тука майка си. Бре и слабоумна еврейска нация. Кой те е канил тука.

166

Agata

преди 12 години

da ste videli glupav nemets? *** glupav li e 4e e tragnal da trepe tiya evrei? Ha evrey, ha romite v bg, neshto polezno da sa dali na sveta?

165

Анонимен

преди 12 години

Летете,големи бели птици,на вашите криле идва свободата!

164

за 194

преди 12 години

"Иран, Афганистан и Пакистан правят съюз за отпор на "външните сили"". ".. китайски контраадмирал и известен военен коментатор Джанг Джаоджонг (Zhang Zhaozhong) е казал: "Китай няма да се поколебае да защити Иран, дори и с трета световна война.""".. Исламабад ще окаже подкрепа на Иран в случай на военен удар срещу него .. Исламабад няма да допусне отслабване на тесните връзки с Иран под външен натиск.Президентът на Пакистан заяви, че няма да окаже никаква помощ на Вашингтон в конфликта с Иран

163

agata

преди 12 години

ha taka, forum za drugite, *** za drugite i yatsata ot drugite ama po 50 st:) brey tapa balgarska natsiya.

162

Анонимен

преди 12 години

Да живеее Персия! Смажете *** братя !

161

до 195

преди 12 години

Няма да спим спокойно,но спрямо събитията в Сирия гледам,че ислямските терористи са на страната на сащ и исраел!

160

miliardera

преди 12 години

189, представи си че си крайно ограничен и гламав, щом като вярваш на глуспотите на САЩ. Вие разбирачите май не правите разлика между ислямски и ислямистки. По-големи фанатици и мошеници от белите хора няма. Мога да ти задам и ре-контра въпрос: А защо САЩ и ЕС(по-богатите страни в ЕС) имат най-голям ядрен арсенал и само се ослушват, а другите не трябва да имат? Всичко е за пари и влияние. Защо говорите глупости не мога да разбера?

159

до 195

преди 12 години

"Наистина ли някой ще спи спокойно,ако знае че ислямисти притежават ядрено оръжие.Ако знае,че тези фанатици ,виждат враг във всеки неислямист и са готови във всеки един момент да се превърнат камикадзета."Никога в историята си Иран не е нападал друга държава, никога не са се заканвали да разпространяват исляма извън Иран и никога няма да го направят - те си живеят по ислямските правила и искат да ги уважават както те уважават другите религии. Иранците не са крайни ислямисти. Християните и евреите в Иран в имат запазени места в иранския парламент и там има пълна свобода на вероизповеданията. Задължителни са ислямските норми само на общесвени места което се свежда до това жените немюсюлманки да намятат шал на главата както във холивудските филми от 60те, иначе всеки може да изповядва свободно религията си и да се облича както си иска на частни събирания. Всичяко което се пише за Иран през последните месеци са пълни лъжи на юдейската клика която държи медиите и банките и се стреми към доминиране в близкия изток и контрол над петрола и ресурсите на планетата а наивните и прости хора се хващат на пропагандата за ядреното оръжие на Иран който искал да унищожи нашия начин на живот.

158

антиЕС

преди 12 години

световното спасение от *** май трябва да се търси в Иран,стискам им палци ,дано смажат *** недни

157

До 195

преди 12 години

Пакистан притежава ядрено оръжие и дори беше в конфликт с Индия. Как си спал до тук през живота си? Ето ти още един контра въпрос: Израел има ли ядрени оръжия и подписал ли е споразуменито за неразпространение, КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ ???