30

......

преди 12 години

Докога ще продължава тази дискриминиация спрямо българите? Ако новината е за човек изписвате и трите му имена, както и преките роднини, ако са интересни. Но ако е ***, ще сложите само инициали, или ще намекнете за РОМИ - какви роми, да не са туристи от РИМ? Или пък ще им закичите и знатно потекло - ЦАР, Царица, принц....

29

Анонимен

преди 12 години

Вместо да ги отглеждаме тези *** ,да им сложат по едно въже и да ги окачат на някой клон!!!

28

Den Haag

преди 12 години

Lichno mnenie.Polizaq e postupil pravilno, inache za kakvo mu e daden tozi pistolet?Zastitil se e.I ne go e ranil w organite, a w kraka.towa e bilo dostatuchno da go spre.

27

ha ha

преди 12 години

предлагам няколко варианта на ситуацията. Дървосекача застрелян и вписан в графа "интегриран. Другите по бързата процедура се осъждат и отиват да работят в горското, щом обичат да секат дърва. Или им се спират социалните за некоректно отношение към държавата която ги храни без да са положили един трудов ден за нея. Полицая награден за добра служба и по добре въоръжен за следващият път.

26

Българин

преди 12 години

Сега ще лекуват мръсния *** с нашите пари, защото той стотинка осигуровки не е платил !!! Полицаят е трябвало да го довърши с контролен изстрел в келявата кратуна !!!! Всеки ***, опитал да посегне на човек, трябва да бъде убиван на място - само така ще се озапти мангалският бандитизъм !!!

25

12

преди 12 години

сега ако му предяват обвинения за опит за убийство на служебно лице и получи 30 г затвор ... еее па взех много да мечтая май. но евала на полицая

24

КОНФУЦИЙ

преди 12 години

КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ *** И ДЪРВОТО - ВЪЖЕТО

23

bbb

преди 12 години

Така трябва де се реагира за да има респект!Законите трябва да се спазват!Навсякъде се сече без разрешение и горите ще заприличат на пасища!Ромите по цял ден обикалят с каруци и търсят да отсекът някое дърво.Това трябва да се спре иначе ще стане много грозна картинка.

22

Бл.Благов

преди 12 години

Щом режи дървета с резачка ,този не някой беден човек който е решил да си набере дърва за огрев. Този краде и продава ! А това ,че напада полицай ,значи е и нагъл! Браво на полицая! Заслужава да се награди ,свършил си е работата!

21

Старшина Ушев

преди 12 години

Така се почва-вчера в бедрото,а утре в челото.Важно е полицаите да разберат,че с оръжието се стреля на стрелбището и по престъпниците ,а не в кръчмата и по сватби и кръщенета.Когато започнат да умират престъпници в България значи ще тръгне на оправия.

20

Анонимен

преди 12 години

Не ми се мисли сега,какво го чака полицая.За съжаление той ще си го отнесе.

19

meto

преди 12 години

Това е то - полицейска държава станахме! Да простреляш човек заради едно дърво. Алооо, Цветанов, оставки трябва да видим след този пореден случай на полицейски произвол.

18

Анонимен

преди 12 години

Смърт за такива които посягат на полицай,както в Америка.А нашите полицаи са с вързани ръце.Защото токива са ни законите,защитаващи престъпниците.

17

Мразещ

преди 12 години

Може ли да си представим, че това стане в САЩ! В бедрото?!? А защо не в главата.

16

bolka

преди 12 години

да добавя 15 - освен това им се дават и социални помощи, които вероятно изяждат и изпиват още в първите дни след получаването им

15

valeri

преди 12 години

Харесва ми постъпката на полицая, стрелял е и го е ранил. Много правилна постъпка и човекът заслужава награда. Браво, свестен полицай, нещо рядко срещано у нас.

14

прасчо

преди 12 години

Х.П.,В.П.Х.М............ Хубави имена...... ***.Но това за бедрото не е добре,другия път,когато *** напада служител на Държавата директно в междуочието,защото сега ще трябва да му плащаме и лечението на Х.П.,който е без осигуровки и ще вземете от парите на данъкоплатците за да лекувате престъпник!!!!

13

22g.

преди 12 години

до 9 и щом няма какво да яде ще накълца полицайте за буркани ли? и аз да грабвам брадвата и да почвам от първия срещнат... що не се хване на работа? щом сече вечерта дърва значи не е уморен. за един уморен човек е непосилно да работи през деня и през вечерта че чак дърва да сече и носи. възможно е един два пъти но системно никога!

12

Анонимен

преди 12 години

DARJAVATA E ABDIKIRALA ,*** SI VILNEQT I PRAVQT KAKVOTO SI ISKAT NIKOI NEMOJE DA GI SPRE A PARITIQ GERB NE PRAVI NISHTO PO VAPROSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO DALI TOVA E ZASHTOTO SHTE IMAT ELEKTORAT .

11

Анонимен

преди 12 години

Само така, *** трябва да се острелват при всеки опит да вдигнат ръка срещу полицията, при това не със стоп-патрони, а с бойни!