68

Любопитен

преди 12 години

Е, никой ли няма да каже къде се продават тия кокаинови куфари :)

67

djeri

преди 12 години

BOEVSKI SE PRAVI NA TRI I POLOVINA TO4NO SPORTISTITE SA AVANGARDA NA 4ERVENATA MAFIQ BKP SAZDADE OT TQX UDARNI MAFIOZKI GRUPI MANI BEGAI OT BG I TOVA E

66

Анонимен

преди 12 години

"Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях"И един мармот завивал шо ... коката в станиол :)Време е за смяна на името. Гонсала Бонасера ми звучи добре.

65

щангиста

преди 12 години

Някой престъпник да си е признал,че е виновен??????????

64

бау

преди 12 години

Боевски играе в б.г. с мутрите така че той отдавна е в наркомафията и сега да не ни се прави на невинна госпожица.

63

Анонимен

преди 12 години

Ако беше в България щеше да се размине с условна присъда максимум 2-3 години. Извън България обаче може да полежи доста годинки. И не разбирам защо майка му беше врякнала в едно интервю, че България не помагала на сина й? С какво да му помага, като го съдят в друга държава с други закони? А в България такова нещо като закони както на всички ни е известно няма... Аз също не знам дали е невинен или виновен, но е абсурдно да не можеш да усетиш разликата в тежестта на куфара щом си спортист.

62

Темерут

преди 12 години

Акъла не ми го побира все още... Ще има вградени 9 кг кокаин, разпределени в 3 куфара, и тоя няма да ги усети... Тоя, нов куфар, празен не е ли пипал? Или ще кажете: Ама, той е щангист какво са за него да речем по 3 кг на куфар, няма изобщо да ги усети... Загубена му работа, ей!

61

Радко

преди 12 години

Тренирал съм щанги и просто не мога да си обясня как световен шампион който усеща разлика от 50 грама повече тежест на състезание не е усетил цели 7 килограма по-тежка чанта. Този усет за тежести е първото нещо на което свикваш в залата, какво остава за световен шампион.

60

Еуропеец

преди 12 години

Странна държава е Бразилия, щом държат престъпниците по затворите и им приключват делата преди да е им изтекла давността. Даже и под домашен арест не ги пускат.

59

Анонимен

преди 12 години

Дано не го прехвърлят д аизлежава присъда тук, че ако е съдия Мирослава Тодорова ще го пусне за нула бройки сигурно. Тя нали такива дела обича да гледа и има афинитет към наркодилъри-затов аи не лежат в завора. Та Боеви сигурно на това разчитат- съдия Тодорова да им "отсъди" една справедлива условна....

58

Чиновник

преди 12 години

Нашата практика показва, че за 40 дни е невъзможно да се разгледа едно дело, така че клиентът да остане доволен от обслужването. Освен това всеки уважаващ себе си съд е длъжен предостави на клиентите си подходящи условия, докато чакат да им бъде изпълнена поръчката. Домашния арест е оптимално решение, тъй като позволява на клиента да продължава да движи бизнес делата си и да посещава нощни увеселителни заведения

57

Анонимен

преди 12 години

АЗ НЕ СЪМ СЪДИЯ,АМА ЗНАМ КАК СИ НАБЛЮДАВАМ ЧАНТАТА при пътуване КОГАТО В НЕЯ ИМА НОСНИ КЪРПИЧКИ,ЧЕРВИЛО ... а ДОКУМЕНТИ И ПАРИ СТОЯТ В СЪПРУГА МИ и КАК Я НАБЛЮДАВАМ ,КОГАТО ПЪТУВАМ САМА И ТАМ СА ПАРИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ!ТА КОЙ ЩЕ ПРОПУСНЕ ОТ ПОГЛЕДА СИ КУФАРИ ЗА ТОЛКОВА МИЛИОНИ И ЩЕ ГИ ОСТАВИ НА ПРОИЗВОЛ НА СЪДБАТА!ТИЯ СЪДИИ ТАМ СЪДЯТ ВСЕ ТАКИВА НЕВИННИ!ДАЖЕ И СЦЕНАРИЯ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТ НА МИТНИЦИТЕ НИЩО НОВО НЕ Е НАПРАВИЛ ,СТО И КОЛКО БЪЛГАРСКИ КУФАРДЖИИ ИМА В ЗАТВОРА!

56

Ivan Grozni

преди 12 години

Абе кви са тея 40 дни и присъда... тея не знаят ли че едно дело се гледа минимум 7-8 години... Боко да има прати малко съдии и прокурори да им обяснят как седят нещата...

55

До 63

преди 12 години

Това с казана може и да е вярно, това със"друг ми е виновен" също, ама заради такива *** и *** по света ни имат за такива. И не чети морал а си погледни написаното как ти защитаваш един пълен *** и ***, който трови децата тук. Всичко за него се знае с какво се занимава и се надявам да не види повече бг тоя!

54

Анонимен

преди 12 години

Само да не стане така, че данъкоплатците да плащаме за греховете на този шебек.

53

бау

преди 12 години

63 В наркобизнеса нищо случайно не става. . .

52

Анонимен

преди 12 години

Спортните успехи могат да ти спечелят олимпийска титла ,но не показват моралния ти статус.Гълъбин Боевски е влязъл в сенчестия бизнес в неговата най-отвратителна форма.Постепенно той е изгубил профила на добър спортист и е разчитал на дрога,далавери ,които го променят напълно.Количествените натрупвания водят до качествени изменения.

51

бау

преди 12 години

60 За пръв път са го хванали.9 кг.кока не се дава на аматьор.

50

Тотомото

преди 12 години

Човек като чете какво пишете верно казана на дяволите няма нужда да се пази.Как не можахте поне веднъж да допуснете, че може да е невинен.Всички сте с комплекса "Друг ми е виновен" и само завиждате за това какво е направил, може и че има пари. Има си поговорка - не гледай в канчето на другия.Жалки твари... И този човек ще иска БГ да го защитава. Ами то затова никой българин в чужбина не искат да го защитават.iСтига сте дрънкали

49

шимба

преди 12 години

за 200 000 евро комисионна си струва риска според кокаин боевски.лошото е че го спипаха!!!!бати цирка!!!!!