23

Анонимен

преди 12 години

Фъндъкова, некадърничке, и електронното ти кандидатстване беше пълен *** и управлението ти.....................Само се чудя кои *** гласуваха за тая самоковска ***

22

Анонимен

преди 12 години

В евростат вече има нова измерителна единица за неккадърност, която е равна на 1 гербер:)))

21

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ държавата строи, а ти, децата малки в забвение хвърли!

20

bolka

преди 12 години

Ясно е, че е невъзможно в София и в големите градове да се построят достатъчно детски градини и ясли. Населението се концентрира в тях поради по-голямата вероятност за намиране на работа на родителите.Но - защо Министерството на образованието реши от 2014 година задължителното посещаване на детска градина за децата от 4 годишна възраст?! Т.е. дадени са едни пари на едни хора /вероятно и бонуси/ за един на практика неосъществим в близките години проект! Поредното безумие и некомпетентност!

19

Sep.1944

преди 12 години

Много се забави прехвърлянето на детските градини и забавачниците в частните ръце на червените капиталисти-монополисти, но след няколко знакови убийства и този пазар ще се разпредели. Дерзайте, бълХари!

18

Анонимен

преди 12 години

V tazi strana sa vazni *** zivotnite i politicite !!!! Tyk tame nekoia mytra sus 50 visia6ti dela..Yeee yeee Only in Bulgaria!

17

Томас

преди 12 години

никой не ви кара да живеете в селото софия

16

Анонимен

преди 12 години

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е МИННО ПОЛЕ!КЪДЕТО И ДА БУТНЕШ ,КЪДЕТО И ДА ПИПНЕШ виждаш едно и също ПРОБЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ,НАТРУПАНИ ОТ ГОДИНИ!КЪДЕ ЧЕРВЕНИ ,КЪДЕ СИНИ ,КРАДОХА ,РАЗДАВАХА,ПРИВАТИЗИРАХА,РЕСТИТУИРАХА и ВСЕ ЗАКОННО И ВСЕ ДАЛНОВИДНО !ВЯРНО Е ,ЧЕ В СОФИЯ В МОМЕНТА е 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ и ТО МЛАДИТЕ С ДЕЦАТА,а в провинцията ДЕТСКИ ГРАДАДИНИ И УЧИЛИЩАТА ПРАЗНИ!НАВСЯКЪДЕ СЪСИПИЯ!КОЙ Е ВИНОВЕН,ЧЕ БГ СЕ ПРЕМЕСТИ В СОФИЯ И ЧУЖБИНА?КРИТИКАРИТЕ МАЗНО НАГЛО УСМИХНАТИ ЗАПУСТИЛИ ДЪРЖАВАТА

15

Анонимен

преди 12 години

Ще имате забавачки, толкова, колкото имате и завод за ***! Колко години минаха вече:)))

14

добре де

преди 12 години

няма то е ясно-ми новодошлите да изпратят децата си при мама и тате там места колкото щеш-хем на чист въздух а като гледам всички бързат в петък да се приберат по родните си места-кво лошо има ако моите родители живееха в някое китно градче с удоволствие бих си пратил детето там

13

Анонимен

преди 12 години

От ГЕРБ толкова! Ако построят нещо за децата нали ще намалеят парите за крадене бе! Никакви градини, забавачки или каквото и да е там!

12

Анонимен

преди 12 години

Няма страшно.В.Райкова вече освободи едно место,останаха само 5999.

11

Анонимен

преди 12 години

''Детската градина да стане задължителна за всички деца на 4-годишна възраст. Това обсъжда работната група, която подготвя новия закон за училищно образование.'' а около 6000 са децата, които не са приети в ясли и в детски градини в София.

10

Анонимен

преди 12 години

Абе тази София не я ли управлява Бойко преди това! Май няма един проблем решен - забавачки, завод за ***, улици окаяни! Ужас!

9

ей

преди 12 години

тази забавачка може ли да ходи да гледа деца във всички забавачници? горката жена, горките журналисти

8

Анонимен

преди 12 години

6000 деца са без забавачка в столицатаФандъкова обеща да разкрие нови 1000 места до края на годината...А останалите 5000 деца???????? Нали се сещате, че по закон родителите им подлежат на санкция и има проблеми при записване в първи клас?!?! "Входни нива" и дрън-дрън!Къде да си запишеш детето - в Перник? В Пазарджик? В ябланица?Баси! Тия впягат каруцата пред коня! Сега прибират сребърния фонд, пък иската да ни увеличат осигуровките, заради строеж на старчески домове! Ама нека! Що си траем

7

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 12 години

Щастливи кокошки.Щастливи прасета.Щастливи ***.ЕС е доволен.А българите?

5

чичо Тиквичка

преди 12 години

Горките родители и деца, родили се в държава на велики борци и тиквояди...Колко детски градини трябва да бъдат изградени, за да се приютят 6000 деца? И какви средства са необходими за изграждането на детски градини? Необходими са терени, проектиране, средства за построяване, строителство, обзавеждане. Има терени за голф, за молове, дискотеки и прочие, но за детски градини няма. И кметицата започва да се прави на велика по примера на братовчеда!

4

Анонимен

преди 12 години

Време е провинциалистите да се върнат по родните си места и да освободят ПОЛАГАЩИТЕ се места в детските градини за нашите деца!