84

Срам и позор !

преди 12 години

По добре е да не ги връщат всички, Тези които ще върнат бонусите ще започнат да разкриват още кирливи ризи другите които няма да ги върнат Бойко може да е Личност с голямо "Л" но той няма добра организационна работа,. Той трябваше да знае преди да вземат парите, а не сега да става герой по ***. Стари български мъже плачат от беднотия, *** раждат на поразия, мизерия топи потомците на великия хан Аспарух влезнал на кон и задължил византийци да плащат данък на българи и славяни. Позор !

83

Анонимен

преди 12 години

Не честните аз заблудените българи са с теб.Как може се подвеждате по тоя лицемер бе ???Уж затягаме коланите, а МВР с рекордни разходи. А ако не се беше раздухал скандала с тия бонуси, нямаше и да разберем колко са нагли.И ся тоз вече народолюбец ги задължава да връщат нещо, за което се е разписал, с очакванията да остане в тайна !!!

82

valeria

преди 12 години

Kato se krade ste nedovolni , kato se vra6ta otkradnatoto pak ste nedovolni ! Kakvoto i da se napravi 6te ste ve4no nedovolni , aman ot prosti balgari !

81

9689

преди 12 години

Шестака трябва ли да връща бонусите от тъстовете?

80

аман от мафии

преди 12 години

Първо: Бойко има спадане на десния клепач, срещу една пластика проблема ще му бъде отстранен.Второ: Повече от ясно е че той няма да направи нищо за българския народ. Трето: Да отстъпи мястото на млад образован човек който няма никаква връзка с бивши правителства и мафии. Четвърто: Докато столица на България е София мафията ще държи парите на България. Едни други ще се плюят но кокала няма да изпуснат

79

KNSB

преди 12 години

NA sledvashtite BYLGARI 100% shte byde naroda a ne tija moshenici

78

Анонимен

преди 12 години

АКО УСПЕЕШ ДА НАКАРАШ И ТРОЙНАТА ЛАМЯ ДА ВЪРНЕ КРАДЕНОТО ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГАРАНТИРАМ 80 % ЗА ГЕРБ

77

66666666666666

преди 12 години

PENSIONERITE da vyrnat bonysite moli DJANKOV

76

Анонимен

преди 12 години

ДАВАЙ БОЙКО ,ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ СА С ТЕБ

75

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Момчето от село, с филията намазана с мас унищожи партия с вековни традиции и цялата и плеяда от стратези, психолози и политолози... - другарю Лилов, нещо да кажете?...

74

Анонимен

преди 12 години

Знам, че ще ми натресете палци надолу обаче на мен ми хареса как Бойко им заповяда да повръщат бонусите. Жалкоо че няма всички да ги върнат....и к'во стана с досиетата на ректорите и милионерите, нещо пак млъкнаха...

73

кочо

преди 12 години

Бойко си е съвсем нормален, но комунистите са в паника,защото трябва да връщат крадените милиони от българския народ.

72

ko4o

преди 12 години

Сега и на последния българин трябва да му стане ясно че човека е ненормален, този е луд за връзване.Това е срам за БГ и позор за българите.Боже прибери си версиите.Амин.

71

ДО 96

преди 12 години

Какъв българин си бе ***? Какво общо има това кой е министър-председател с 3-ти март? Това се отнася и да ***, които ти пишат плюсчета!

70

judge

преди 12 години

Вземането на бонус без знанието на шефа се нарича кражба!

69

Анонимен

преди 12 години

tolkova pari za razuznavane i podslusvane a ne moja da razbere za bonusit boiko

68

тиквата

преди 12 години

до петък елате вие,да не дооме после ние!

67

Българин

преди 12 години

Хора погледнете го тоя на снимката !!!! Този *** е "министър-председател" !!!Дори днес, на 3 март, ме е срам че съм Българин заради тая кратуна !!!

66

XY

преди 12 години

Ако Богородица имаше мъжко изображение,щеше да има образа на ББ.Прости ми Господи богохулните думи, но цирка в държавата ни е пълен.

65

Анонимен

преди 12 години

дянков-добрият,цветанов-лошият,а ти?какъв си ти?КУКЛА НА КОНЦИ..