30

Александър Йорданов

преди 12 години

Ето заради тези българи се гордея, че съм българин! Не ме вълнуват Росен, Бойко, Сергей, Симеон, Ахмет или всякакви подобни. Жалкото е, че тези хора не осъзнават, че ние "обикновените българи" имаме значение, а те са само част от декора. България е по - голяма от всеки от нас и няма нито един от нас, който да е по - голям от България.

29

Анонимен

преди 12 години

rysia osvobodi balgaria slava na ryskite slavianski voini.da yvajav rysia ,germania sashto jalko che xitlr go niama koito razshiri nashite teritorii.

28

Анонимен

преди 12 години

34"Потуряга" е дядо ти, а ти ходиш до магазина за сланина с анцунг и лачени шпицарки, и имаш маникюр на малкия пръст, за да си ровиш в ушите и носа. Ти си точно поданик, не смееш да вдигнеш глава, защото мислиш, че ще ти падне. Още Захари Стоянов ни е казал някои неща, ама кой да чете...

27

Анонимен

преди 12 години

А страна, в която президента става премиер и назначава премиера за президент, как се нарича? Не приемай всичко буквално.

26

галактика

преди 12 години

Трябваше да коментирате само заглавието и подзаглавието. Точно днес трябваше да отстраните политиците от темата. Трябваше да си представим зимните студове и виелици, и хилядите хора, жертвали се за наший род... Поклонението е пред тях, правя го и аз.

25

Анонимен

преди 12 години

Тук повечето сте руски поданици, а не български граждани.

24

кое колко струва

преди 12 години

Какво струва на българският народ така наречената" демокраця"1.Над 200 000 000 000 от приватизация.2.Над 2 000 000 човека починали и напуснали България3.Загуба на социални права:за здравеопазване,образование,пенсии и др.4.Демографски срив-да ги е страх жени да раждат в Б-яА вие дайте оценка на БГполитиците от всеки цвят?????

23

Анонимен

преди 12 години

Празникът, който винаги ще ни напомня, че сме били роби. Защо не избрахме Съединението за национален празник или Обявяването на независимостта? Ами, за да нямаме самочувствие и за да помним,че трябва цял живот да сме благодарни на някой, независимо от всичко.

22

Партиот

преди 12 години

Освободиха ни от турско, освободиха ни от фашистко, а кога ще се освободим от комунистическото?

21

Без коментар!

преди 12 години

"Ние сме страна на завоеватели, пак ще бъдем победители!" - каза Путин.

20

bati lubco

преди 12 години

badete gordi balgari 4e imame takava bogata istoria.mnogo veliki sili mogat dame4tajat za tova.Az ako sam na miastoto nabati Rosen v4est na 3 mart 6te otvoria granicite o6te vedna6 da se usmhne Baj To6o vgroba si.91833

19

Патриот

преди 12 години

само едно малко въпросче откъде една държава която не е съществувала 5 века намира тези митични 33тона злато!Абе ей седерунгели шизофренични малко мислите ли като пишете простотиите си!

18

Анонимен

преди 12 години

ти първо намери корена и произхода си и тогава казвай кой ден твой

17

До Всички...

преди 12 години

До Всички- русофоби,американофили,мюсулмани,католици,еврей,гермафили,англофили и приближените им извън източноправославните славяни---М Л Ъ К Н Е Т Е! Днес е нашия ден!

16

До 17

преди 12 години

Така и не разбрах,какъв принУс е имал Вълчан войвода?

15

Инфо

преди 12 години

Руско-турската Освободителна война е платена с парите от продажбата на п-ов Аляска от Русия на САЩ !!!Но, по-важното е, че същинската цена е реки от кръв !!!

14

антиЕС

преди 12 години

до 21умнико вземи да прочетеш малко материало на Захари Стоянов и Г.С. Раковски за да ти светне лампичката,не те обвинявам защото и твойто мозъче е промивано през целия ти съзнателен живот с панславизъм

13

антиЕС

преди 12 години

Едва ли има друга държава в света,която да има в самият си център ,току срещу парламента си, паметник на един чужд владетел.Едва ли има народ в света,който да има за национален празник подписването на един ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор,даващ НЕЗАВИСИМОСТ на сърбия,романия и черна гора,но поставящ под окупация България,на която и се дава само...автономия.Едва ли има народ в света,който да ходи и да се кланя на паметника на въпросния чужд владетел.Едва ли има народ ,който рони сълзи от умиление по "подвизите" на чужди войници,а не знае,че собствените му опълченци , на връх Св.Никола спечелиха напрактика войната.Кой знае днес имената на командирите на опълченските дружини и имената на опълченците?Къде са паметниците им?Защо не са пред парламента ни?

12

Анонимен

преди 12 години

Жидов гробИван ВазовИздайство, измяна позорнапропусна врага в крепосттаи Царевец як след упорнаотбрана потъна в кръвтаБранители храбри паднахапод турския кръвнишки нож,палатите царски пламнаха,огряха зловещата нощ.На утрешний ден пред пашатаевреин се мръсен явицелуна му робски полатаи с вид горделив заяви:Преславний войводо, сполучихуслуга да сторя на вас.Аз портата таз нощ отключихи Царевец в твоя е властПаша милостиви: награда,А, ти ли бе хитрия ***?Велика награда се

11

3.03.2012

преди 12 години

не се радвайте толкова на *** ....защото ние сме си платили те да дойдат БЪЛГАРСКИ ВОЙВОДИ са платили над 33 ТОНА злато,за да дойде руската армия тук!!!естесвено това никъде не се казва.Също съм сигурен, че много малко то вас са чували за Вълчан Войвода , който има голям принус към въпросните 33 тона злато ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ :)