7

Партенка

преди 12 години

****ти главната новина! Тиквич дължал 387 лв., Игантов дължал 381, Веждито 270, Роско нищо не дължал...тцтцтц

6

Анонимен

преди 12 години

Това мисля да направя , онзи ден си проверих с ЕГН-то и останах направо изумен ........ чакам писмата , да имам и доказателсвен материал ! Пазя си квитанциите за платените данъци към момента на прехвърлянето .

5

Анонимен

преди 12 години

До 60 процента от доходите ни изземва държавата.Тази сметка направи икономистът Георги Ангелов, съобщи в. Преса.Само облагането на брутната заплата с данъци и осигуровки е 39,71 на сто, показва справка във финансовото министерство. Като се добавят имуществените налози, както и косвените акцизи и ДДС, с които се облага потреблението, процентът скача до 60.Толкова отнема държавата обаче от съвестните данъкоплатци, които си плащат всичко.

4

Анонимен

преди 12 години

4То щом си ги продал и декларирал, че си ги продал, а все още ти се трупат най-добре се консултирай с един адвокат и ги осъди за всичките тези години.

3

Анонимен

преди 12 години

Абе те да вземат да си оправят системата за данъците изобщто , щото на мен ми стоят данъци и партиди за имоти и коли които съм продал преди 10-12 години и съм ги декларирал като продадени , да не ме разкарват пак по тъпите им гишета , че този мисля да ги съдя , ако ми дойдат писъмца за тези задължения и призовавам всички на които по такъв начим им губят времето и се опитват да им късат нервите да направят същото ! Да си защитаваме правата !!!!!!!!!

2

жена

преди 12 години

браво на бойко

1

Анонимен

преди 12 години

Сигурно са "платили" луди пари за направата на тази услуга в сайта им. И някой е гушнал паричките пак без да се свърши качествено .. Нормално ..