63

Анонимен

преди 12 години

Надникнете във фирма BSYS да видите за какво става дума. Подигравка със служителите и с държавата. Хората се водят на работа 4 ч., а стоят 12 ч.. За да им се замажат очите им се дават по 150 лв. на месец с обещание,че по нататък ще си получат другите. Пълна трагедия.

62

до 17

преди 12 години

пич,ти си безкрайно ***!!Ще ти се да хвърлят оставките,тъй като видяхте че по друг начин няма как да лапнете кокала отново,а с всеки изминал ден -все повече изгладнявате.Преди министрите на ,,Боко'' да се наредят в прокуратурата,има много от вашите които трябва да минат от там.А кризата..нали вашият вожд бледиятГЕЙ се кълнеше че в бг криза няма да има?!?!?Кризата е в целия свят и не ББ е виновен за нея,все пак не сме стигнали като по времето на Виденов,при положение че тогава нямаше световна кри

61

Бела съм Бела

преди 12 години

Аде бе сега пък посивяхме. Изплюскахте всичко на бонуси, дмс-та фалшиви дипломи , сродници и любовници, оглозгахте ни яко сега нови двайсет-пускайте копоите де що е останало нещо да го дорекетират и да се свъшва.

60

Анонимен

преди 12 години

Сивият сектор е преценил,че няма пари за бонусите на държавните люнгури,пък и знае,че те са само върхът на айзберга.

59

до 57

преди 12 години

това са глупости!В америка като всичко е с чек и кредитна карта,какво стана?Искаш да кажеш ,че няма мафия?Аз не зная държава в света,в която да няма мафия,пък и тези електронни носители,спасиха ли държавата им от банкрут на много банки?Не,даже и по-зле.Въртят се някакви цигри,без парично покритие и след това ,,какво стана та не вечеряхме...''

58

ддд

преди 12 години

А каква да е икономиката при тая крадлива и подкупна АМдрисНистация !!???Значи ние да се скъсваме от работа за да смогнем да плащаме данъци та вие да ги крадете и да не вършите нищо смислено ??????????????????????????ДА - ДА ама НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СИВАТА ИКОНОМИКА Е СПАСЕНИЕ ОТ ВАС !!!!

57

The Grey

преди 12 години

Аз съм тъмно сив от Зета Ретикули. Никога няма да плащам и стотинка на вашето крадливо правителство. За ко да внасям, да го крадът поред Здравни каси, червени, сини и останалите извънземни. А вий блейте.

56

партиен

преди 12 години

Нашият сектор е сив, защото вече няма СИВ...

55

vladimir

преди 12 години

"Така през 2009 г...." ???

54

Анонимен

преди 12 години

момчета и момичета,не се юркайте.Ключовите думи тук са ,,направено от Тax Research UK по поръчка на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент'',което трябва да ви светне,че социалистите продължават старата песен-т.е. да чернят БГ,само и само да лапнат отново кокала.Иначе-няма как да знаят колко е сивата икономика,това са само някакви предположения,базирани незнайно на какво.Ако знаеха колко е сивата икономика ,тя нямаше вече да е такава.Демагогии разни.....

53

хмм

преди 12 години

до 40: Българите винаги сме на челни позиции във всички негативни класации, защото четем българските медии и ни облъчват местните маниполатори. :-) Мога да гарантирам, че същите неща ги говорят във всяка една държава и винаги себе си изкарават сред челните позиции. :-) Това е национално его и е характерно за всеки народ. ;-) :-)

52

Анонимен

преди 12 години

Така ще бъде докато всички фирми не минат по ДДС.Сега някои хитреци през месец регистрират нови фирми и издават опростени фактури ако въобще издадат де.И в един момент се оказва,че ако ако ти работиш на светло 20 покрай теб крият и за капак на всичко ти правят и дъмпинг на цените.

51

Стария

преди 12 години

Справка от СИВИЯ СЕКТОР на БОНУСИТЕ. Тук няма цвят, няма свян!Тоест от декларациите за 2007 г. се вижда, че например Румен Овчаров е взел като бонуси 63 500 лв.?- Ами да, отворете и ги погледнете, точно така е.Информацията е от "Glasove$

50

Анонимен

преди 12 години

Когато книжните пари се заменят изцяло с електронни, няма да има сив сектор, няма да има и мафия и мръсни пари. Всяко плащане ще е на светло и легално. Но кой знае колко време ще мине докато се осъществи тази идея.

49

асд

преди 12 години

Много хубаво го е казал 53, в началото на прехода имаше инерция, имаше средна класа, хора със спестявания които можеха да започнат и развият нещо. Имаше и умствен потенциал да се направи. Но тогава на сцената излязоха мутрите и те осуетиха всякакви опити на хората да създадът бизнес. А те работеха за хората които искаха да наложат монополния модел и не им бяха изгодни други играчи на пазара. Гадните мутри, те съсипаха собствения си народ, прогониха младите и обрекоха милиони на мизерия.

48

!

преди 12 години

Това е с протекцията на държавата! Имам приятелка, която работи в голяма строителна фирма и взема заплата на ръка, а по карта и превеждат минимума на прага за професията. Ако една фирма не може да плаща поне средните за страната заплати (т.е. не е добре финансово) да не и се позволява да участва в държавни поръчки и да видите как всички ще започнат да показват, ако не целите то поне по-големи заплати и от там осигуровки.

47

Полковник от ДС

преди 12 години

Чуждопоклонничеството и алчността са двете неща, които винаги са дърпали България назад. Още през 1989 г. народа направи съдбоносната грешка като се подг*зи на САЩ и ЕС и вече 23 години върви накриво.

46

do 47

преди 12 години

To4no taka. Pri nas nikoga ne e imalo. Kogato trqbwa6e tq da se syzdade w na4aloto na 90-te godini ot nahod4iwata sredna klasa, prozesyt be6e nasilstweno sprqn. 4rez mutrenski organizacii, koito paleha koli i biha wseki kojto iska6e da zapo4ne biznes. Taka sma4kaha kakwato i da e bila konkurenciq i malkiq i sredniq biznes o6te w zarodi6. I da ne zabrawqme koi bqha i sa tezi grupirowki i da ne zabrawqme i koi 4lenuwaha w tqh togawa: dne6ni widni bylgarski politici. Demokraciq po ruski model.

45

Анонимен

преди 12 години

Сива, сива.....ама по-добре сива отколкото никаква ...каза го един министър!

44

do 49

преди 12 години

Problemyt ne e w towa, 4e ni sysipwat ot danyci. Bylgaria e s izkliu4itelno niski danyci. Problemyt e w towa, 4e se krade i si gi razdawat ot teb spomenatite bonusi. O6te po-golemiq problem, e ne 4e nqkoe magazin4e za plod i zelen4uk ne e 4uknal 5 kila kartofi, ami hilqdite tirowe, koito wlizat w bg sys stoka, koqto se deklarira kato druga. Za da minat tezi tirowe i za da si zatworqt o4ite mitni4arite, ne igraqt Iwanka ot plod i zelen4uk, a na6ata wseizwestna mafia.