141

Пряка Демокрация

преди 12 години

Нека направим своеобразен референдум.Който смята, че бонусите от БСП трябва да бъдат върнати да гласува с +Който смята, че трябва да ги задържат, да гласува с -Знаците ги използвам в този ред, защото бе поискано връщане на парите от предишните управления. Нека и ние си кажем думата, все пак всички управляват от наше име, нали?

140

Анонимен

преди 12 години

БСП и МОРАЛ

139

Анонимен

преди 12 години

Тезата на БСП е, че по време на криза трябва да има морал, а когато няма криза без морал - БЕЗ КОМЕНТАР

138

Анонимен

преди 12 години

ВРЪЩАЙТЕ С ЛИХВИТЕ

137

Распутин

преди 12 години

Бойко натиска крадльовците да връщат бонуси, раздадени по закон, гласуван и прилаган от КОМУНОИДИТЕ. НАГЛИТЕ КОМУНОИДИ твърдят, че няма да ги върнат, защото са си ги заслужили! Ама ние 2009 г. ги изритахме от властта, защото смятахме, че изобщо не са ги заслужили. Кой крив, кой прав? КОМУНОИДНА им работа! Ако са нещо заслужили, КОМУНОИДИТЕ, това е само раиран жакет...

136

за 168

преди 12 години

То...мечтите са безплатни:)))Я виж това:Вицепрезидентът Маргарита Попова не би призовала онези, на които като министър на правосъдието е раздала бонуси, сега да ги върнат. Такова нареждане със срок до петък преди ден издаде премиерът Бойко Борисов. Вместо това според Попова най-сетне трябва да се направи реформата в българската администрация. Вицепрезидентът каза това в интервю за БНР, след като нейната бивша подчинена началничка на Агенцията по вписванията Виолета Николова бе уволнена заради получените 73 хиляди лева бонуси. С по-голямата част от тези пари Николова се е самонаградила а 25 000 лева се оказаха одобрени от бившия правосъден министър и настоящ вицепрезидент.

135

Анонимен

преди 12 години

Имам си една мечта: да видя комунист да връща пари.... Нема да се осъществи...

134

Анонимен

преди 12 години

Абе тия от бсп ще си решат ли най-накрая дали трябва да се взимат бонуси или не, дали е лошо това или не...? Щото така с двоен аршин да мерят е много смешно. Те са си смешници де, ама що трябва да стават и жалки...

133

до 162 от142

преди 12 години

Я па ти!Кой ти го каза това?Ба'а ти Сийка клюкарката:)))Има официални данни от МФ.Има и отчети на хер Флик за 2009,2010,2011 г.Всичко друго дето ми го пишеш е ЛЪЖА./Един Гербер/ е мярка за тъпота, да знаеш.

132

Дедо Къцен

преди 12 години

То, сегашните бонуси, бонуси ли са?!Навремето какви бонуси са взимали, че не искат и да ги върнат!

131

Набожен

преди 12 години

Боже Благодаря ти, че даде частично просветление на народа да не гласува за БСП на изборите, че Боже сега щяха да въртят новини не за Гърция, а за България. Ала Боже, след като ни фалира държавата онова комунистическо Жанче Виденовче, се смили над робските ни душици и реши че втори такъв бой не заслужаваме. Блатодаря ти Боже. Амин!

130

Дедо Либен

преди 12 години

То, сегашните комунисти, комунисти ли са?!навремето какви комунисти имаше!А сега, някакви си олигарси, ама крали да са олигарси!Чакайте да върнат бонусите!

129

анонимен

преди 12 години

Именно дзвер!Никакво градско население!

128

дзвер

преди 12 години

155-ти, ти не знаеш какво е "червен кхмер" бе!Философията му с две думи е-никакво градско население, всички на село да садят ориз и отглеждат животни.Да ти напомня това на нещо казано от Тиквун?

127

Анонимен

преди 12 години

Днес излезнаха данните за фискалния резерв през месец януари, от отчета се вижда, че ФР е спаднал само през месец януари с близо 800 млн. лв. достигайки критичната сума от 4,027 млрд.А докато Вие си отвличате вниманието за някакви мижави бонуси, мутрата продължава да поска това, което ние всички сме попълвали в продължение на 12 години

126

Иво

преди 12 години

Комунист да връща пари...хаха престанете с фантазиите..

125

Анонимен

преди 12 години

А като има забрана за вземане на бонуси, и тази забрана е приета от БСП, що сега не изпълняват собствения си закон? Не разбирам! ... А сетих се, те първо си взели парите, а после приели закона, че да немогат други да вземат и ако го направят, да имат основание да ги наричат с кво ли не! Къде бил ключа за руския реотан!

124

анонимен

преди 12 години

Червените кхмери във форума, само тикви сънуват!

123

в помощ на 145

преди 12 години

По груби изчисления министерства, агенции, постоянни комисии, НОИ -изобщо всички държавни и общински институции за календарната 2011 година са получили СУМАРНО бонуси в размер 100-120 МИЛИОНА ЛЕВА. Приемаме долната граница 100 000 000 лева. За периода 2009-2011 са раздадени малко по вече от 300 МИЛИОНА лева. Това е. Е, как да има за пенсионери, детски, инвалидни и т. н. Няма как да има. Парите се вземат от тях и преразпределят за ЧИНОВНИЧЕСКИ бонуси. Процес на ИЗКУСТВЕНО възпроизвеждане на богата класа ПО-СПИСЪЧНО залегнало в планове изготвени преди 10 ноември 1989 година. ГЕРБ чисто и просто изпълнява предначертаното. Другото е чешене на езиците на един или друг.

122

Хурката на Пишурката

преди 12 години

А като си спомня разказите на пра-баба за това как баща й я е крилел да не я видят "освободителите", които много обичали да освобождават насила девойките от тяхната девственост. Като си спомня прочетената истина, че след освобождението сме плащали репарации дето са ни изяли главата! Но и историята беше дълго време под червения ботуш и се говореше само онова, което бе изгодно на "великия червен морал". Спестете ни го, вече го познаваме!