123

МЙЪХФМУЙЪ

преди 12 години

КЪДЕ Е ГОЦЕ ПРЕЗИДЕНТО.

122

Анонимен

преди 12 години

154Сельоооо,затваряй си миризливата мутра!Само *** е комунист щото дава на цялото село без пари!

121

УЪТУЪ

преди 12 години

Е ДО ТОВА НИ ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ СЛЕД 20 ГОДИШЕН КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД.ПОМНИТЕ ЛИ ДВЕТЕ ИНФЛАЦИИ ДЕТО НИ СТОПИХА СПЕСТЯВАНИЯТА ПРЕЗ 90 ТЕ ГОДИНИ.ПОМНИТЕ ЛИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА,ПОМНИТЕ ЛИ БОНОВИТЕ КНИЖКИ,ПОМНИТЕ ЛИ ЗАМЕНКИТЕ.ПАК НЕКА ДОЙДАТ ЧЕРВЕНИТЕ НА ВЛАСТ И ПАК ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО.

120

Чудя се на ума на

преди 12 години

някои от пишещите тук.Не знаят ли,че ултраси се бият и в Париж, и в Лондон и къде ли не?Какъв е този мазохизъм да приписваш на народа си или на определено поколение какви ли не гадости?Да си махнат капаците от очите,да попътуват по света и да видят що за народ се събира във всяка столица,освен нормалните граждани и с какви темпове нараства в повечето страни столичното население!Онзи, който оталеч плюе народа си,всъщност изразява своето презрение към самия себе си от времето, когато е бил в Бг.

119

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден ще е така до края на *** ***!С Боко напред към Ада!

118

Анонимен

преди 12 години

Така е в България, по-добре свиквайте вместо да лаете по форумите и да се вайкате. Това е резултатът от 20 години усилено затъпяване и упадък на моралните ценности, за което сами сме си виновни. От тук нататък ще си берем плодовете на това дето сами сме си сътворили. VIVA LA CHALGA!!!!

117

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера защо на някои все ви убягват темата на новината и почвате да коментирате в плоскостта ГЕРБ-комунисти-други, столица-провинция-селяни-шопи и т.н.Впрочем 144-ти, да ходиш по работа някъде и според мен не значи, че имаш там бизнес. Мен например шефът ми ме праща до Загреб и Любляна периодично, но не съм бизнесмен, а само служител.За да не ме захапеш сега и мен, софиянец съм. Но по спора ви съм неутрален.

116

Очиларка

преди 12 години

Не разбрах дали е имало секс след скандала.

115

Анонимен

преди 12 години

Това е новото чалга-поколение.МОДЕЛИРАНО перфектно от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ.Просто,агресивно,злобно,без никаква хуманност и ценностна система."Знаем кой държи медийната,а и другите власти,които възпитават в днешното поколение култ към ЧАЛГАТА,издигат в култ МУТРАТА и МУТРЕСАТА.

114

До 128

преди 12 години

Очевидно търсиш трибуна, за да ни кажеш как си изпълзялот *** и работиш в Париж, Лондон или Берлин. Браво, оценяваме го и отново те заклеймяваме като ***. Само доказаваш теорията ни за провансетата. Мишок.

113

до 135 - конса

преди 12 години

Ей, мушмурок, сбиването е само повод за написаното от мен. Рибата се вмирисва откъм главата. Ограничената тиква, в случая си ти.

112

Do 141

преди 12 години

Виж, ти не спираш да демонстрираш простотията си. Изтъквайки къде "ходиш по работа" само ни заяви този факт. Да ходиш по работа някак си иозначава да имап бизнес на на съответното място. Като пояснявам, че това е сленг,които ти верочтно не разбираш. Не ми се занимава с дребната ти персона, извини ме, повече няма да ти отговарям. Мишок.

111

Анонимен

преди 12 години

За тия *** ли отделяте 140 милиона за нов стадион?Нещастници,не се гаврете с пенсионерите.

110

До 136

преди 12 години

"Не е *** бай ти ***, хей! Ти ли ще ме ме метнеш мен бе, кьорпе, виж как веднага стоплихме, че искаш да ни прекараш".Ето така звучиш...И - КОЙ ти е казал, че имам ТАМ бизнес? Или у Пеуник в училище не ви учат на анализ на текст?Смях...

109

Do 137

преди 12 години

Пловдивчанино, прочети си мненията и виж дали не обиждаш. Но няма да издребнявам, това е провинциална черта.

108

До 130

преди 12 години

Не съм казал, че съм "успял". Споменах само, къде живея, което мисля, не е същото. Селянин не съм - от Пловдив съм, макар че и селянин да бях, пак не бих се срамувал, нито пък бих обидил такъв заради произхода му.А това, че ти ме обиждаш, а аз теб - не, само подчертава разликата в нивото ни. "Софиянецо".

107

До 128

преди 12 години

Най-любими са ми селяните като 128, които са се "издигнали", видиш ли. Интелигентен и възпитан човек нямаше да търси трибуна, за да изтъкне до такава конкретика дори местата, в които ходи по работа. Браво, поклон. ама пак си *** и много бързо разбрахме. Ти ако искаш и на луната имай бизнес.

106

konsa do 121

преди 12 години

Пич,какво са ти виновни депутатите,че тия пияни безмозъчни *** си спретнали бой.Какво са ти виновни политиците,че тия лапета няма кой един шамар да им удари вкъщи и да им покаже къде им е мястото.Пак ли политиците са виновни,че хората се колят и стрелят,ей така,защото се скарали.Ама нали така е най-лесно,държавата да е виновна,пък ние сме най-убавите и нямаме вина за нищичко.По цял свят стават простотии,само ограничена тиква като теб може да призовава за бесило.

105

обикновенН "сел

преди 12 години

до 131: Хайде първо да се научим да пишем правилно, какво ще кажеш?

104

до 128

преди 12 години

нещо послъгваш, ама по-добре извън България, отколкото в София, че и без това от още един като теб нямаме нужда