12

докога????????????

преди 12 години

15-годишно момче наръга 17-годишната си сестра 32-годишната Даниела Кацарска, която бе убита , е удряна с винкел.Все още не е ясно кой е наръгал смъртоносно 19-годишния студент.

11

иво

преди 12 години

според мене е било нещастен случай или пък може би е била обита

10

n

преди 12 години

Какво има да се чудят? Главен заподозрян трябва да е бившият съпруг. Надали е случайно, че в същият ден се е развела....

9

до 9

преди 12 години

Не се притеснявай, мъжете скоро ще почнат да раждат, а жените вече са в армията.

8

Обективен

преди 12 години

сигурно е бил някой от Перник

7

Анонимен

преди 12 години

Бог ще ни накаже, ако не се връзумим. Мъжете не ходят в казарма а жените не раждат. Какво остава от живота

6

Анонимен

преди 12 години

т.е. оставил я е до входа и после е чакал 10 мин да светне лампата отпред ... и нищо не е видял и чул?

5

дт

преди 12 години

Журналистите умирате от кеф да обяснявате с подробности точно с какво и как са убити жертвите...Хайде светнете ни как точно е пищяла жената,как се е гърчела,как и е изтекъл мозъка дайте някоя снимка на окървавен винкел с косми и мозък по него и после спокойно си легнете да спите с чувство за изпълнен дълг...Какво ги интересува хората дали е убита с винкел,тръба или гаечен ключ?!Това са подробности за следствието и съда а не за масова консумация ама нали трябва да се шокират хората...майка ви...

4

Анонимен

преди 12 години

Какво ви става бе хора, защо се убивате така младите?19 год. убит32 год убитачестно вече не разбирам защо се изродиха така хората без да имат никакви ценности и човешкият живот да не значи нищо!!!

3

optimist

преди 12 години

Пред винкело всички са равни. Пред гоуфо всички са бавни.

2

Деско

преди 12 години

Какво става в тая държава??? Убийства и то зверски,грабежи,насилие...Полудяваме ли?Вече колко пъти виждам как хора си говорят сами, че и аз някой път го правя. Незнам,положението е плачевно.

1

Перничанин

преди 12 години

Ако немците през ВСВ бяха използвали винкели, щяха да спечелят войната! Ама те - пантери, панцери, шмайзери, дрън - дрън!