12

ot 10

преди 12 години

а ти какво правиш, да не би да си известен/на с интелектуалните си постижения, ползи за обществото и морални ценности.Момичетата поне имат едно нещо-красота и знаят как да я използват и в момента са богати и известни.Докато някои и акъл нямат, като гледам тъпите коментари.

11

до 10

преди 12 години

Какво имаш предвид над нечие ниво. Дадените личности са известни с интелектуални постижения, ползи за обществото, с интереси, с морални ценности или с това че си връткат дир.....ниците по подиума и се клатурят с платежоспособни господа????????????????

10

Harmony

преди 12 години

Ще го кажа по-шеговит начин,ако слушате такива жени ви чака сериозна криза.Пожелавам на всички вас да имате пълноценни връзки ,а не издокарани кукли

9

the goddess

преди 12 години

естествено, че могат да имат целия свят и ти би могъл ако се пробваш да се потрудиш малко за да живееш по-добре, вместо да си губиш времето да коментираш статии, които са за хора, много над твоето ниво :)

8

Анонимен

преди 12 години

Хахаха, после мъжете мрънкат, че всички жени били ку*ви, които гонят парите... Ми като търчите само по такива жени - ще ви гонят парите и ще ви зарязват без свян :) Толкова красива крава няма как да върже на мъж, който няма достатъчно пари, за да може тя на спокойствие да си гледа красотата :) Страшно красиви и много известни - защо такива жени да се задоволяват с малко, когато могат да имат целия свят ;)

7

Анонимен

преди 12 години

"Съвети за срещи от ангелите на Victoria's Secret"Най-важен е парфюма. Трябва да смърдите на пари, на кеш. Всички останали неща като, чар, излъчване, интелект, и др се оценяват с коефициент 0,00000000000000000001както и недостатъци като миризма, лоши навици и т.н.Основно се оценява аромата на Кееееееееееешшшшшшшшшшшшш, с коефициент 99,9999999999999

6

Анонимен

преди 12 години

Адриана Лима, както винаги е много красива.

5

brigante

преди 12 години

всички умни хора знаят и чувстват нещата, така че е излишно коментирането на такива "дами", които заработват така...

4

Анонимен

преди 12 години

днес бг моля забранете коментарите на слабоумни хора.До "аз"- откъде пари-*** напрегни се и изкарай пари. Повечето българите са мързеливи, *** и за нищо не стават, че и претенции имат.Моля престанете да пишете по сайтове, че се излагате(за номер 1,2,3 и следващите, които ще последват)

3

Расъл у Расник

преди 12 години

...и един съвет от нашият елит:Как протече първата ви среща:Той ме погледна и каза Ей сладур, искаш ли да лапнеш моя ...Аз му казах :ДъртакТой изръси: Дъртак ама дава стотакПрелъсти ме мигновено. Отвърнах: Хей младеж, кога ще ми ги дадеш

2

Жена

преди 12 години

Давайте подобни съвети на подрастващите момичета и после не се чудете защо са такива златотърсачки. Ако едно момиче е наистина влюбено в момче, и на дюнер да я заведе пак ще е на 7- мото небе само, защото е с любимия си човек.

1

аз

преди 12 години

а с хелиХоптера нещо друго не искаш ли откъде пари ***