42

до 57

преди 12 години

Не знам като какъв агитатор звуча, но ако трябва да се определя аз съм агитатор за Майка България, която в последните десетилетия беше съсипана и сравнена със земята. Омерзена съм от всичко, което се случва в страната ни и което прилича не третокласен турски сериал! Лапачите не се налапаха, че да се вземат в ръце и да се опитат поне да направят НАИСТИНА нещо смислено, нещо за хората. Три години слушаме колко Станишев е виновен - е, това ничия маса не пълни, повярвай ми! Дела, не думи трябват!!!!

41

хари

преди 12 години

"политика на непрекъснато повишаване на пенисите"Това е политиката мечта на всяка съпруга.Политиката на непрекъснато повишаване и уголемяване на пениси!!!:) Големи сте!

40

до 54

преди 12 години

Първо не съм другар, и второ - не съм червен другар. Дори на 05.07.2009 гласувах за кака Цецка Цачева и за партията й, бидейки убедена, че това е правият път за България! Е, светлосини другарю, това е ГРЕШНИЯТ път за България! Всички ние, които гласувахме за ГЕРБ тогава, на 05.07.2009 направихме погрешен избор! И още нещо - в доста по- млада възраст съм, че да нося дори и морална отговорност кой кога кого е избивал, дори и теоретично, а пък на практика - обрив получавам и от червени, и от сини!!

39

Трайков

преди 12 години

Явно е колко са ни глупави политиците! Понеже излезе за едни , че са вземали бонуси , другите се оправдаха и те били вземали ама тогава имало . Това са глупости , едните крадът и другите ще крадът , това е Българския манталитет. Хората и преди и сега се чудят как и какво да ядът , а БСП и ГЕРБ си раздават бонуси . ХОРА ТРЯБВА ДА СТАНЕМ КАТО ГЪРЦИТЕ , ПРОТЕСТ СЛЕД ПРОТЕСТ , а може и да линчуваме редовно !!!

38

до 47

преди 12 години

Калина е взела бонус ВСИЧКИТЕ си заплати!!! Всяка една взета от нея стотинка й е бонус, защото като неук илитерат, тя няма право на тия пари! Тия твоите герберистки разсъждения ги разправяй на дедовия ми!

37

до 47

преди 12 години

Кого клеветя??? Калина да не е взела бонус, при положение, че цели две фалшиви дипломи има (за магистър и за бакалавър)? Моля, моля! Ама явно на ГЕРБ - ерските мозъци това да има шеф на държавна агенция, представил фалшива диплома е вятър работа, нищо не е станало... Както за Цв. Цв., за който нямаше никакъв проблем да всява страх у хората като министър на вътрешните работи - шеф на предизборен щаб. То все за вас нищо не е станало! Ако съм се насрал в гащите, ще мълча, няма да крякам!!!

36

до 48

преди 12 години

аз от строителство изкарвах на ден по 200 даже и 300 лева. Имам 2 деца в момента съм безработен. Имам средно образование. Но неможах да следвам, тъй като нашите нямаха възможност преди години. Бойко лъже преди бяхме по добре макар и бедни но по добре. Успех

35

До 46

преди 12 години

Ами тия магистрали и зали кой ги строи???? Да не са извънземните???? Колко работни места има на тях в момента????? Или предлагаш да ги спрем тези които работят там, и да ги направим и тях безработни?????

34

Анонимен

преди 12 години

ТАКА Е, ТАКА Е... ШОПА КАЗВА: - ПА ОН КАТО КРАЛ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА..., НО - ЗАКОННО Е...? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - А ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО, САМО АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХАБОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА.- Е ДА, НО ЗА ДА НЕ СИ СОЦИАЛЕН АУТСАЙДЕР, ТРЯБВА ДОХОД НАД 625 ЛЕВА!!!АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛЕН ГЕНОЦИД...:- ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!

33

Анонимен

преди 12 години

"Тройната коалиция раздавала пари, но при икономически растеж"Какъв ли растеж трябва да е имало, за да получи само един зам. министър 150 000 за година. Ние тогава да не сме работили за 2000 лв. заплата?????

32

Прав е до някаде

преди 12 години

Може да ги мразя тия Турци.. но беше вярно че получавахме повече заплати, че имаше работа, само като се замислиш 300 000 строители са безработни ! Получавах заплата от 1100 лв. а сега работя за 450 лв + % на месец някаде 550 600 лв едвам ги вадя. Да не си затваряме очите. Точно това е политиката на това правителство. Да посочва предишните за крадливи а те да крадат повече.. какво са 50 км магистрали ? По добре стари заплати и повече работни места отколкото тази арена метро и 50 магистрали.

31

до 42

преди 12 години

Що, да не си им гледал фишовете, на Калина и на Харизанов? Сигурно не са вземали, да бе да!Престъпници с фалшиви дипломи - такива са явно всичките на резервната скамейка на ГЕРБ!

30

до 38

преди 12 години

Кви експерти, бе, човек, ква работа. Да изреждам ли - Калина Илиева, Харизанов, Гергана Павлова, Нешева, тая, все видни експерти по маането на кюфтета, санким Фидосова да не е сама по наднормено тегло! Майнете се с тия ваши експерти, че таковахте мамата на страната!!!!

29

zavisi

преди 12 години

ГЕРБ спечели изборите, защото обеща ДА Е РАЗЛИЧЕН ОТ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ! Е... и ?! :((((

28

до 30

преди 12 години

Що, тя Виотетка ти Николова сигурно е от БСП контингента, нали? Има-няма година шеф, ама и на нея й се пече трътка на Малдивите! Ей, слепи сте се родили и слепци си оставате! Герберистите, които дойдоха на власт под лъжовната харизма на ББ, се оказаха най - наглите и най - гладните от 22 години назад. Ама още има ***, които вярват, че жълтият сняг е най - вкусен!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Герб се провалиха! Колкото и да не ни се иска да признаем е така и това което казва този *** е ВЯРНО! Те са същите ***, даже по зле и от тройната коалиция! Наистина е аморално един пенсионер да изкара със 150 лв. месеца, а един чиновник да получава 3000 лв. заплата плюс бонус от 6000 лв., т. е общо 9000 лв. на месец. Истината е че ГЕРБ източват държавата, защото знаят, че повече няма да видят властта!

26

Анонимен

преди 12 години

Да,да!Ама като ги слушаме ,чак да се разплачеш!Толкова работа некадърно свършена,че и бонусите им малко,ами що не им дадат още,то българина ще намали още една дупка на колана,ще яде каквото намери,ако намери нещо,няма да си купува лекарства ще търпи всякакви лишения,а добрият бащица Борисов ще размаха пръст,ще ги накара да си дадат оставките,но няма той и кабинета и политиката им да потърсят сметка и да кажат,ние не сме по-различни от другите!А то тогава защо ги избрахме!

25

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ ЧИТАК ДА БЕШЕ ПИСАЛ И ПИТАЛ ПЪРВО ЛИДЕРА СИ-ПРЕСТЪПНИК ЗА МИЛИОНИТЕ КОИТО ВЗЕ КАТО "ХИДРОИНЖЕНЕР"

24

Garibaldi

преди 12 години

"А вие защо биете ***".Така реагират от ГЕРБ.За разлика от ГЕРБ БСП или тройната коалиция не са тръбяли ,че няма да има бонуси,добавки,повишения на заплатите ит.н.Докато от Герб в лицето на ББ и Дянков ни проглушиха ушите да казват,че е криза и нама да има нито коледни добавки за пенсионерите,нито увеличаване на заплатите....и че всички трябва да стегнем коланите.Да ,но разбираме ,че фактите са други.Докато обикновеният човечец изнемогва и стяга коланите върхушката си раздава астрономически бонуси.И се е надявала да останат скрити за обществото.След "изтеклата" информация от Герб са бесни,че са разобличени.И сега правят сравнения с тройната коалиция.Вярвам,че и тогава е имало бонуси.Но БГ и света не беше в криза и предишните правителства много повече мислеха и за малкият човек.Не ме интерисува социалисти ли са фашисти ли са.Изреждам фактите...И затова се сещам за репликата "а вие защо биете ***".т.е.И ние сме ***,но вие е сте...***.... А Герб спечели с лозунги и с лъжи за нов морал и нова политика. А на какво сме свидетели?...

23

Анонимен

преди 12 години

Къде изчезна наш доганчо бе ?