7

Анонимен

преди 12 години

безвъзмездно мога да им дам само гол к.р . ще ги изхвърля по деретата

6

Гражданин

преди 12 години

Да ги предаваме, ама пак има нещо гнило, определени фирми ще ги изкупуват и само те ще се облажат.И най-хубавата идея в света като дойде в България се проваля. Можеби е добре общината да си има такъв пункт и след това да ги продава тя на фирмите, а парите да си остават за ползване в общината, ЕСТЕСТВЕНО при строг финанасов контрол на средствата!

5

CGY

преди 12 години

4. Решения се намират за всеки проблем, но познавайки нравите и "традициите" в България, те ще бъдат продиктувани от нечии интереси, а не от целесъобразност... та така...

4

CGY

преди 12 години

2. Средствата от тези търгове да отиват само за покриване на разходите по събирането, сортирането и съхраняването, както и за облагородяване на градската среда- паркове, паркинги, тротоари, спортни съоръжения и др.3. Контейнерите за *** да са подземни, с барабан над земята, така че да не може да се рови в тях. Разбира се, с разделно събиране и отново годното за рециклиране се продава. Контейнерите да са на обособено място и да не пречат на движението по пътищата!

3

CGY

преди 12 години

Ето как, според мен, трябва да се управляват отпадъците: 1. Стари електроуреди, мебели и други метални и големи отпадъци трябва да се изхвърлят на специално обособени площадки до контейнерите за ***. Събирането и сортирането трябва да се организира от общините. След това на търг общините да продават годното за рециклиране само на лицензирани търговци на вторични суровини или директно на рециклиращи компании.

2

Гражданин

преди 12 години

Или аз не разбирам или някой пак иска да се облажи.

1

1234

преди 12 години

И за какво да го возя някъде за моя сметка? За чии интерес?Оставям ви го на улицата и си го носете.Защо всички сме длъжни да подаряваме милиони?