96

до 113

преди 12 години

Не не съм бил там,що ти беше ли там та умуваш тъпчо...голям умник се извъди

95

до 110

преди 12 години

1-това заведение се знае че е крими!2 има много нормални заведения,където можеш да влезнеш!

94

Chikatilo

преди 12 години

112....''обикновените момчета' не работят за мутри и не мушкат с ножове ! Ти там ли беше та знаеш кой с кой се е закачал и какво е станало? Аман от *** като тебе беееее от всичко разбирате !

93

до 101

преди 12 години

Абе Chikatilo ли си или там какъвто си,а не е ли подло спортист и да се закача с обикновенни момчета,тази торба си получи това което търсеше

92

Анонимен

преди 12 години

до 101Не съм се бил окакто бях ученик и нямам намерение да се бия и занапред. Досега винаги успявам да избегна физически конфликт, когато някоя *** започне да ме гледа накриво, защото му е скучно и иска да се бие. Ако някой все пак ми налети без да съм го предизвикал, окото ми няма да мигне да го пратя в болница за много дълго време и хич не ме интересува дали той е само юмруци, а аз с нож.

91

do 94

преди 12 години

Dai pak sega v nito edno zavedenie da ne se vliza zashtoto horata izglejdali kriminalno ??? Kakvi sa tiq nebivalici molq , predlagam da izchakame da kajat faktite i togava da kritikuvame ! Pojelavam mu burzo ozdravqvane i da produljava s dobrite si izqvi , shtot takiva kato tebe samo znaqt da kritikuvat i izbivat kompleksi !!!

90

до 101 не съм 98

преди 12 години

Такова нещо ми се е случвало в тинейджърските години(когато човек е млад неразумен)не подхожда на зрели хора,и разумните порастнали хора "***"както казваш имат цели,отговорности и забавления ,много далеч от чалга-тупа лупа-правосъдието с някакви низши типове!

89

...

преди 12 години

До Chikatilo. Какъв бой те гони теб бе, честен, не знам си какво...алооооо Боя е между мутри, на едната маса пласьори, сводници и т.н, на другата ММА биячи на разни хора като този намушкания...

88

n

преди 12 години

Не знам кой публикува статиите в малоумния ви сайт, но поне се научете на граматика нещастници.

87

Карамански

преди 12 години

Колелото се върти приятели.... добре дошли отново в 90-те години.... Здрави момчета-спортисти раздават правосъдие, правят бизнес и пазят бизнеса срещу определена сума. *** *** - всички права запазени!!

86

Бабаит

преди 12 години

ЯМ, ПИЯ И СЪ БИЯ !

85

Chikatilo

преди 12 години

98...всичи сме минали през това ...освен ако ти не си излизал от вас или си някой *** расъл в саксия...естествено, че боя извън ринга е гнусна работа, но се случва... никой не защитавам, казвам само, че подло да наръгаш някой с нож за нищо !

84

Преглеждащ пресата

преди 12 години

Хора, всички знаем за какво иде реч, няма смисъл да издигаме някакви смешни високопарни възвишени спортменски лозунги....и да маскиране тези момчета като благородни спортисти! Възпитание трябва!!! Дано се оправи момчето, но е крайно време да спрат да си играят на мутри..времената вече са други!

83

до всички

преди 12 години

Стигнах до извода че е най добре да си купи жилетка срещиу остриета човек ако иска да оди по кръчми коленето стана мода ето ви фирмата TurtleSkin и дано да ви помогне аз вече си купих малко те вдървява ама я пробвах с бутилки ножове и бива държи

82

Ь

преди 12 години

до 92Боят е само за нискоинтелигентни социални ***.

81

Анонимен

преди 12 години

В България вече всеки втори е 100 кила. От моите приятели, скоито съм ритал до преди 10 години и бяха по 50 кила сега всички станаха анаболни типове и са някаде или на някого охрана. И най-тъжното е, че се мислят за велики и много преуспяли. А това е просто един комплекс. След като стоиш по цял ден във фитнеса явно нямаш друга работа.

80

до 91

преди 12 години

Така е и подготва новото пушечно месо на милиционерската държава БГ преди им викаха борци сега ММА ци утре и аз не знам как всичко се върти около некви бивши ченгета барети каскети и прочие

79

20956

преди 12 години

стига де човек,нормалните хора не ходят в чалга-крими вертепи. Пазят се ,дори да не знаят че заведението е крими-събор им стига да влезнат за 1 минута(виждайки клиентелата вътре) ,да преценят че не е за тях това място и да излезнат. Този не е отишъл без да знае къде!

78

Анонимен

преди 12 години

за срещите с такива "добри" момчета винаги си нося остро ножле

77

Chikatilo

преди 12 години

90....всичи сме пили по кръчми нали? Случвало се е някой да те гледа накриво или да се заяде или тн. хубаво ступване също се случва...малко плесници никой не са убили....трябва ли да се колиме по клубове това мие въпроса...Момчето е спортист ако се стигне до бой ще се бие с юмруци а не подлярската и комплексарската с нож