262

anapana

преди 12 години

като чета коментарите ,имам чувството,че българите са най-простия народ на света!хора без никаква политическа и всякаква друга култура! за всичко някой друг ви е виновен!оказва се че ние сме *** на света!

261

sacks

преди 12 години

Бойко да даде обяснение защоПроизводителността ни е 27% от средноевропейската, заплатите 17% БНП е 45% от средноевропейския, средните ни доходи са 20% от средноевропейските???

260

данъка

преди 12 години

о 5000предлагам за да не сме последни в европата по ниси данъци да сме първи и всички заплати от 5000лв да са с данък 100 процента а да сме първи по наи ниски данъци ъм до5000лв без данък и тогава няма да има пополизъм господа защото вие с огромните нули сте с наи ниските данъци в света

259

Анонимен

преди 12 години

хахххаа, вижте го Плевнята бе.Баси президентина ни назначиха. ЖелЮ номбър цвай ...Клоуните на нацията :(((

258

Анонимен

преди 12 години

Отговорът е ясен , с манипулации , лъжи и помагане на бременни за чувалите с бюлетини !

257

Анонимен

преди 12 години

Само едно не разбирам как спечелиха изборите като: с който се заговоря казва че не е гласувал за ГЕРБ и сигорен съм че 70-80% от пишещите тук не са гласували за тях. Най нагло си правят гавра с народа, а той горкия скъсан и си мълчи итърпи

256

ha ha ha

преди 12 години

Татарстанският президент Минниханов е един от регионалните ръководители, които се отнасят с особена почтителност към бившия и бъдещия президент. През миналата седмица на митинг в подкрепа на властта, той обяви, че Путин е човек, който разбира от всички отрасли и помага на Татарстан във всички начинания.Минниханов все още не е попадал в класацията подлизурковци на годината на списание Власть, но това се дължало единствено на недостатъчната изобретателност на неговото верноподаничество. Обаче след призива Путин да стане цар, Минниханов вече можел да влезе в десятката на подмазвачите. Там щял да е редом с чеченския ръководител Рамзан Кадиров, наричащ руския премиер Аллах, носещ пари на Чечня

255

Анонимен

преди 12 години

Mahai se ot Bulgaria otvratitelen SHOP,*** obrichasht na mizeria naroda ENICHARIN BEZRODEN------------aide be prost narode bulgarski da izlizame sas sopite

254

възмутена соц

преди 12 години

браво на изказването на коментара от Гражданин.,как може в държава с наи ниски зума аплати и наи мизерна сума за плащане на минимална заплата да слагат данъци ддс и не знам си още какви глупости... . те нестига че са смешни само хартия хабите господа и унищожавате бълг народ ,стига вече гледате и се оправдавате с този монопол ЕС ,опомнете се господа защото народа е казал че въшка като се наяде излиза на чело и наи бързо се убива .

253

коко

преди 12 години

Да го духаме баламите!!!Да живеят тарикатите,нищо че ни лъжат.Проблемът е в баламите,защото вярват на ВОЖДОВЕТЕ и топят комшиите си,че не са предани на ПАРТИЯТА.

252

КОКО

преди 12 години

Да га духаме баламите!!!Да живеят тарикатите,нещо че ни лъжат.Проблемът е в баламите,защото вярват на ВОЖДОВЕТЕ и топят комшиите си,че не са предани на ПАРТИЯТА.

251

Гражданин

преди 12 години

Лекарствата и хляба не трябва да се облагат с данъци,от тях зависят живота и оцеляването на народа! Този *** е избран за премиер на хората,а не на някакви Евросъюзи и Софарма!!

250

ss

преди 12 години

Вие гласувахте за този *** а сега сте недоволни.Какво очаквахте от пожарникарското му мозъче.Вместо да плямпате идете утре на протеста защото70% от цената на горивата отиват да издържаме точно тия тикви от снимката а и *** и полицаите и всичката ненужна *** за съществуването на една държава.

249

Анонимен

преди 12 години

Когато управлява олигархията тя не създава, тя преразпределя, затова се появиха и мутрите. Спите ли?

248

DO 306

преди 12 години

Няма. Нали това писаха, че ни управлява 20 години олигархията, т.е различни крила на ДС. Кой доведе царя? БСП. Бойко от кои идва? От НДСВ. Вярвах му някога, че ще управи държавата, но вече не.

247

Анонимен

преди 12 години

Админе, на кого служиш, та триеш избирателно?

246

Анонимен

преди 12 години

Според тези на снимката и според медиите сме можели да се храним c 1.45 $ на ден - по-малко и от линията на бедността в Африка, изчислявана от Организацията за прехрана към ООН. Само трябвало да следим за Промоциите във големите вериги магазини.

245

Анонимен

преди 12 години

От няколко цитатае виден резултата,когато в простотиятапотънеш до шията.

244

Анонимен

преди 12 години

А бре , Боко , а бре ум непоръбен , нали данъците в голямата си част се начисляват върху доходите. При най- ниските доходи в Европа, какви да са ни данъците? Виж друго ще излезе ако гледаме заплащане- данъци като съотношение. Така май сме с най- високите данъци! Останалите данъци като такса смет ,там където не живееш и там дето живееш ти одират кожата, са чист рекет!

243

до 284

преди 12 години

Кутев има щатни 3 човека във централата на ***, които обикалят всички Сайтове ,и пишат едни и същи коментари