130

Веселин

преди 12 години

А тоя дето ми хвалеше лаптоп dell е яко объркан! Много са зле новите делчета от към охлаждане, изключително малко радиаторче със слабо вентилаторче което само създава шум без да духа. Acer и Asus скоро ще са компаниите номер едно и две по продадени лаптопи за година. То Acer sega sa 2-ри след HP но не се знае до кога :)

129

Веселин

преди 12 години

Самсунг и тоалетна хартия не бих си взел! Отвратителни ***!!!

128

Анонимен

преди 12 години

не, не... ***, по-***, най-***, коментар 27! Може ли толкова ограничени хора да съществуват? И не само това. Претендират да са "капацитети", спорят. Хора, не сте ли завършили поне 3ти клас? !

127

7

преди 12 години

да 150-ти :) ако бях един виден психоаналитик бих предположил, че проблемът им се крие дълбоко в юношеските години, когато са открили, че са малкопишковци и сега са развили компенсаторен механизъм чрез телефон (rolf)

126

Alligator_29

преди 12 години

Samsung са станали толкова готини защото копират всичко от iPhone. След като Аpple представи някой нов продукт след 1 месец samsung го представя същия :))) жалки са

125

7

преди 12 години

Голям е смях тук :))) В статията говорят цялостно за Самсунг, обаче ябълките си знаят само за телефон, като развалена плоча за грамофон. Започвам да си мисля, че така се опитват да убедят себе си, че не са направили грешка. Явно не схващат, че ако някой иска да си купи ябълков продукт няма нужда от техните напъни.

124

Анонимен

преди 12 години

Сони беше до 90-те, сега е мит.

123

Борислав

преди 12 години

Плюйте си колкото искате Iphona,за мен това е най-голямата революция в мобилния сектор . Този продукт накара хората,които го имат да го възхваляват,а хората които го нямат да завиждат и плюят.Колкото и да не ви се иска в днешно време има 2 вида телефон - Iphone и всички останали.Колкото до Галаксито -тва е все едно да искаш Мерцедес,ама да си купиш Опел - пак вози и има същите екстри,но просто не е същото,нали .. Пък да не забравяме,че Apple изкарват по един модел на година и преобръщат пазара

122

чичо

преди 12 години

75, никога не говори и не мисли така, утре ще бъдеш със заплата 0 лв и тогава ще се разкайваш.

121

Анонимен

преди 12 години

пич, най-малкото айфона е с много по-малък дисплей ----------------- И с много по-голяма резолюция.

120

Анонимен

преди 12 години

3.5 е малък дисплей, а уж са новатори от Айфон, всеки гледа как да има по-голям и удобен за писане екран, купуват се яко Пад-ове, а айфоните всяка година едни и същи телефони ---------------------- Ами новатори са, когато излезе айфона, друг такъв телефон нямаше. Оттогава минаха 4-5 години, нормално е другите да го изкопират.

119

nexusss

преди 12 години

Абе кво сте ми ги захвалили тея Sony i Apple??? Преди време си купихме уредба Sony и на 6-ия ден и умря лазера на CD-тата. Отделно и се "разпориха" мембраните на говорителите....вече почти нищо от нея не работи....само радиото вече можеш да пуснеш през разпорените говорители и дотам. Пълна трагедия направо. Sony бяха велики едно време....сега са само една марка и една 20-30% по висока цена и дотам. Телевизорите им са с отвратително ла.йняна картина и нереални цветове. Плюя на тая марка!!!

118

Анонимен

преди 12 години

Творчество и контрол са несъвместими неща.

117

уй

преди 12 години

Е, това ли е за завиждане ?!?Авторитарен режим и експлоатация на раб.ръка ???То и Китай ще надминат САЩ по икономически показатели, но да живееш в провинция на Китай с 2-3 $ на месец какво е ? Същото!

116

до 136

преди 12 години

яко ти хлопа дъската, ако не си разбрал дисплеите на самсунг са най-добрите, дори айфона се правеше до скоро с амолед дисплеите на самсунг. Ти ако този дисплей не харесваш, няма да ти хареса дисплей никога.

115

До 133

преди 12 години

Пич, по-скоро трябва да си провериш захранването, не мисля, че е от марките.

114

До 132

преди 12 години

Самсуняка били най добрите производители на телевизори.........смяххххх....хаха...

113

7

преди 12 години

Трагично и напълно предсказуемо :) Добре, че Павлов не живее по наше време, нямаше да му трябва куче :) напълно достатъчно щеше да е каже Samsung, за да наблюдава действието на първичната нервна система :)))) Особено пък от Apple феновете, за тях Samsung са само телефони :)))

112

лош дедо

преди 12 години

абе деца да ви питам кат го хвалите туй чудо дали вечер туря на масата сиренце,маслинки и една малка ракия??А?

111

NINA

преди 12 години

До 117 - Ами оправи си настройките на цветовете.