147

до 167

преди 12 години

Това което си написал,е при капитализма ,а ние сме КАП. СТРАНА от 1989г ,...ако не знаеш!Няма морал и правила ,няма равенство ,братство ,свобода ,няма ДЕМОКРАЦИЯ !Има само власт купена с пари ----ПАРИ ,ВЛАСТ И МАТ. ОБЛАГИ !Колкото по-беден става народа ,толкова по-богати стават ----богатите олигарси ------!

146

до 168

преди 12 години

Прав си. Добре си свършиха работата чак хората им повярваха и гласувах отново за тях.

145

Анонимен

преди 12 години

Чудя се дали да не си дам бонус и аз, като не си платя данъците тази година и без това потъват в бездънните им джобове, а не където трябва.

144

Анонимен

преди 12 години

Защо да не взимат. Вие си мислите, че е лесно постояно да даваш интервюта, да режеш ленти на всяка запушена дупка и най-вече да лъжеш пенсинера с 136 лв пенсия, майки с 35 лв детски. Хора плащащи сметки надвишаващи в пъти минималната работна заплата, да обещават, че цените няма да се вдигнат наведнъж с 20 процента, а после да ги вдигат 4 х 8 процента годишно. Работници получаващи минимално възнаграждение от 270 лв., че едва ли не живеят най-добре от цяла Европа. Това да не е лесно.

143

мак

преди 12 години

Абсурда е пълен. Безочие, наглост, липса на морал и мярка.

142

Анонимен

преди 12 години

Еми добре си вършат работата хората - унищожават последните останки на реална икономика, провалят успешно всеки нов опит за такава като руските проекти, примерна колония сме - чинно си плащаме на световните финансови институции, не жалим ни средства ни пушечно месо за делото на демокрацията навред по света, мат'риала кротува и псува предишните, съкращаваме е бързи твемпове излишната популация...напълно са си заслужили бонусите

141

питащ

преди 12 години

Ами къде е човекът - слънце ББ на фона на тези скандали? От два дена сме лишени от изявите му по медиите/така беше и при бунтовете в Катуница/. Снишава се великият мъж докато премине бурята, след това ще открие някой обект за стотен път и ще каже поредния си бисер. Министрите му взели бонуси ами той? И при тези скандали ако не си подаде оставката, това вече ще премине всички граници.

140

анонимен

преди 12 години

а помните ли стачката на миньорите на железничарите на учителите за смешни пари за да могат да живеят браво на трайчо и останалите браво на боко и неговите юпита и мениджери отново излъгаха и продължават да лъжат за лекарствата мачкат ни и крадат ли крадат

139

Бойчо

преди 12 години

ГЕРБ = БОНУСИ

138

akud

преди 12 години

155 , съгласен с теб но КутеФ се опитва да трупа само дивиденти в което много се съмнявам, аз също не съм съгласен да се самораздават бонуси понеже е смешно, вярвам , че управляващите ще си вземат поука, сега ще върнат бонусите и когато ВДИГНАТ стандарта на БЪЛГАРИЯ, нека им БЪДАТ ДАДЕНИ, не самовзети два пъти по големи бонуси.

137

Анонимен

преди 12 години

@149 оставка не стига - съд трябва - народен .. за всички крадци и за тия и за другите преди тях. Исландците преди две години осъдиха шепата банкери които задлъжняха и фалираха държавата , изгониха МВФ ,и съставиха нова конституция по ентернет с участието на народа и сега нямат никакви проблеми

136

Анонимен

преди 12 години

REVOLUTION

135

NES_BR

преди 12 години

Che vsichki vzimat bonusi e iasno, segashni, predish i t.n., no:Nedopustimo e tezi boklutzi da vzimat takiva bonusi i da kazvat che niama pari za pensii!!!Nedopustimo e tezi boklutzi da vzimat takiva bonusi i da kazvat che niama pari za chinovnitzite!!!Nedopustimo e tezi boklutzi da vzimat takiva bonusi i da kazvat che niama pari za zdraveopazvane!!!Nedopustimo e tezi boklutzi da vzimat takiva bonusi i da kazvat che niama pari za biudjetite na DANS, MVR i MNO!!!OSTAVKA! I vie ste boklutzi!

134

жълво

преди 12 години

СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ ИЗПОЛЗВАТ НЯКОГАШНИЯТ МЕТОД ЗА РАЗДАВАНЕ НА ПАРИ ОТ ДР.ТОДОР ЖИВКОВ- ""ТОВА НЕ Е РАЗХИЩЕНИЕ А Е ТЕХНОЛОГИЯ НА УПРАВЛЕНИЕ"КОГО Е ГРИЖА ЗА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН , ЧЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СИ КУПИ ЛЕКАРСТВАТАДА СИ ПЛАТИ ТОКА ГАЗТА И ВОДАТА.

133

Анонимен

преди 12 години

Този очилат гущер искам да ми обясни виждал ли е някъде в Европа родители,обикалящи по заведенията със снимчици на болните си деца. Жалко е,че се мисли за бонуси, докато това се случва и докато пенсионерите умират от глад и докато 80% от българите са на ръба на оцеляването. Оправете живота на народа си,Господа политици и тогава си раздавайте допълнителни бонуси.

132

до 151

преди 12 години

Кутев е взел данните на гореспоменатите от данъчните им декларации.А по време на криза, когато хората едва оцеляват, а ти си дошъл с лозунга"нов морал", да си раздаваш сам на себе се такива пари е пир по време на чума.

131

147

преди 12 години

Акуд ли си *** ли си не те знам но ще ти кажа само ,че тройната коалиция щом са извършили престъпления сега тези другите престъпници от герб да бяха ги вкарали по затворите и защо не са там дето им е мястото защо ли, ами защото сегашните са по-големи престъпници от тях.Как винаги намираме иглата във купата от сено не мога да разбера това сложно нещо как така е толкова лесно за нас избираме от лошото по -лошото

130

хахахааа

преди 12 години

ГЕЙбераска работа-много калинки,много нещо....тази година е годината на Калинката....!!!

129

Полковник от ДС

преди 12 години

Напролет смятаме с колегите да изпуснем пАрата на народното недоволство. Направо не знам тия как ще се спасяват.

128

акуд

преди 12 години

Антон Кутев не може да коментира подобни казоса защото той е опозиция и по презумция няма как да каже друго освен обвинение, САМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МОЖЕ ДА ИМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА.