22

Анонимен

преди 12 години

17ти как " ще се разправи с агента Гоце",като това няма как да стане.Просто ББ му е наредил да вдигне малко врява та да отвлече вниманието от него.А иначе ако се гледа реално,всички помилвания в последните 3г. са проучени и одобрени от МВР,правосъдното министерство и т.н. а те са но ГЕРБ/ако сте забравили кой управлява/.

21

Анонимен

преди 12 години

тоя ***,и да говори нещо хубаво,аз вече не му вярвам...язък за убавата му женица...

20

ba6 majstora

преди 12 години

У нас обаче акцентът на политиката е друг - да не се изложим пред чужденците. Да им се харесаме, да ни похвалят, да им покажем, че сме приети по милост, но ще докажем... И това са думи на самия вицепремиер Цветанов в Брюксел.И как ще стане това? Е, точно тук е т.нар. милиционерско мислене. С контрол, контрол и пак контрол. Ще затегнем, ще хванем, ще запушим, ще удушим... И се почва! Връзване на всички и всичко с НАП. Стандарт за това, проверки за онова, и още проверки, и още нормативи, и комисия за отнемане на..., друга за контрол на..., и подкомисия за другото, и инспекторат по..., и нов съд, и още по-нов ред за... Съвсем неслучайно се развихриха и СРС-тата. Контрол, контрол навсякъде и във всичко!

19

До 14

преди 12 години

Мисля че има ама са му опряли к.р отзад та не смее да мърда.Преди с какъв плам громеше Борисов,а сега като говори за тия помилвания мънка и изглежда като по.ран.

18

Анонимен

преди 12 години

Булката на Янето седи в сайта и цъка минуси на коментарите.Горката,тоя мекопишковец сигурно и свършва преди да е почнал!То всичките му работи са такива.

17

Анонимен

преди 12 години

Никои не коментира казаното от Яне и това,че ще се разправи с агента Гоце,а всеки коментира какъв бил Яне и други безполезни глупости - типично българска работа да се злорадства извън темата

16

Анонимен

преди 12 години

Оооох добре си е Янето.Ся като на вярно куче Бат Бойко ша му купи една хубава пържолка.И той си я заслужава.Докато го насъска Бат Бойко и залая.Пък и комисия му заформиха да стане председател.Ша гушне допълнително възнаграждение.

15

Д-ра

преди 12 години

Янев сега е в надупен режим, защото се дупи на ГЕРБ!

14

ения

преди 12 години

Абе този човек срам няма ли?

13

Анонимен

преди 12 години

Янка Свирката или Общата , както там и казват е един огромен РЕЗИЛ за Българската политика , резил за България и всички български граждани ! Не по-малък от цирка ГЕРБ,съставен набързо от бивши мутри , ченгета , комунисти и неуспели политици сменили поне по 2 партии !

12

Анонимен

преди 12 години

Както и да се мазни Янето на Бойко,няма да го огрее за коалиционен партньор.То само за това са му напъните.Но понеже е елементарен първосигнален ***,още не е разбрал,че Борисов не прилапва провалени лапачи на мухи и не забравя чекиджийски изхвърляния от сорта:"Ще уволня Борисов".Просто ще го поползува и ще си изтрие гъ*а после с това кречетало.

11

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата и грозна политическа *** !

10

Анонимен

преди 12 години

Когато на един съединител / ние у село му викаме ляв ***/ устата му стане по-голяма от г.за,трябва немедлено да му се бие шута от зад !

9

Статистик

преди 12 години

Яне Янев доказа, че политиката е колело. В един момент си контра, в следващия си ......

8

Анонимен

преди 12 години

Како Янке , престани да тровиш въздуха !

7

Две думи

преди 12 години

Политическа ***!

6

Българин

преди 12 години

" Невежеството е сила" .Нали си спомняте този лозунг на Оруел в "1984" Не искам такива като Я. Янев да си мислят,че могат да ме мислят за безмозъчен,който е забравил "изпълненията "му само преди няколко месеца.Не искам такива като него да тровят политическият живот в България с неговите взаимно изключващи се ходове. Не искам една политическа *** да настройва политическите мъже един срещу други, с едничката мисъл неговото оцеляване.

5

Фесбукър

преди 12 години

Абе, що не писахте за гнусните псувни, които Емил Василев използва спрямо хората във Фейсбук?

4

Уфф

преди 12 години

Яне, след като се отказа да уволни Б.Б., сега му прави сладка с*ирка.

3

възмутен

преди 12 години

И да се пъне, и да не се пъне - нищо няма да снесе! Защо заседанието му бе закрито за журналисти? Ако бе уверен в това, което върши, щеше не само журналистите да пусне, но и телевизии и радиа щяха да са там. Яне Янев е политически труп!