59

Анонимен

преди 12 години

Питам Кога Лекарствата бях по- достъпни при управлението на Станишев или при управлението на ГЕРБ.

58

Видяно на екрана

преди 12 години

Много хубав часовник има Здравният ни гинеколог-министър. А е само на една заплата без бонуси завалията.

57

иво

преди 12 години

Всички вкупом!!!!

56

Обикновен

преди 12 години

ГЕРБерасти, май ви е дошло времето. Идете си със здраве. Барабар с краля -слънце.

55

Анонимен

преди 12 години

СЕРГЕЙЧО, МАМА ДА ТИ КАЖЕ ,ЧЕ КОГАТО СЕ РИТАТ АТОВЕТЕ ,МАГАРЕТАТА СТОЯТ ПО-НАСТРАНИ!ПИЛЕ ШАРЕНО,НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ В БГ СА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИТЕ СЪПАРТИИЦИ ИЗДИГНАТИ И НАЗНАЧЕНИ ЗА ИДУСТРИАЛЦИ,БАНКЕРИ И КАКВИТО СЕ СЕТИШ ОЛИГАРСИ.ЦЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪЩО СА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИТЕ КАДРИ ,КОИТО ПРОДАВАТ НА НАС БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО ПРОИЗВЕДЕНО ТУК ИЛИ ВНЕСЕНО!БЮДЖЕТА НЕ СЕ ПЪЛНИ ОТ "ЗАБРАВЕНИ"ДАНЪЦИ И ИЗТОЧЕНО ДДС пак от вашите ОЛИГАРСИ!НАПРАВЕТЕ ПАРТИИНО СЪБРАНИЕ на онези с КУФАРЧЕТАТА в името на НАРОДА

54

Гневен

преди 12 години

Станишев ще оцапа гащите от кеф, че има по кого да лае. Само дето Донев си го имаше и по негово време, пък резултати не видяхме, нали? Всъщност за цял мандат Станишев го чухме има-няма 3 пъти. Я марш!

53

Д-р Иванов

преди 12 години

Да, колкото е по-беден народа, толкова по-скъпо плаща и за лекарствата. Два милиарда оборот за един пазар като нашия не е съвсем малък. Всяка година големите фармацевтични фирми и доставчици на лекарства и консумативи организират пищни партита-семинари с лекари от цяла България в луксозни хотели на известни курорти? За какво ли си говорят? Варна, Златни пясъци, Банско, Поморие... Отделно и разходи по административната верига. Всичко това плаща пациента. Как няма да са 2 пъти по-скъпи?

52

az

преди 12 години

Сергей пак се пробва гаргите да плаши. Като бездомно псе, дето лае по автобусите

51

Анонимен

преди 12 години

Защо ли не чувам една дума от БСП за здравния октопод?Само оставки, бонуси и т.н.

50

geoimg

преди 12 години

А вие защо биете ***!?

49

мхм

преди 12 години

Е нали точно олигарсите от БКП държат всички тия фирми, тоя наглец станишев да ходи да ги говори тия работи на другарите си! Кой държи Лукойл, Топлофикация и сие - все партийни другари!

48

Анонимен

преди 12 години

КОЙ НАПРАВИ ТОЗИ МАЗЕН ОГНЯНЧО ТОВА КОЕТО Е?ДАЛИ В ЗАРОДИША НА ОЛИГАРХИЯТА ИМА ПРЪСТ ДС И БКП?ДА ЗНАМ ЧЕ ПО КЪСНО НЯКОИ БЯХА УСЪРДНО ПОДКРЕПЯНИ И ОТ КОСТОВ!ДА ,АМА ДАЛИ СОФИЯНСКИ ПЪПКАТА КОСТОВ ДОЙНОВ ДАЙНОВ ДОНЕВ не са с една МАЯ и ФЕРМЕНТИРАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШЕТО СПОКОЙНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ!

47

dddd

преди 12 години

Нямате и ни най-малка представа за здравно-фармацевтичния октопод разперил пипала на всички нива.ЛЕКАРСТВАТА СА СКЪПИ И ЩЕ СА СКЪПИ ДОКАТО В ЦЕНАТА ИМ ВЛИЗАТ СКЪПИТЕ ЛЕКАРСКИ ПАРТИТА ,ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА НА НАЧАЛНИЦИ НА ОТДЕЛЕНИЯ И БОЛНИЦИ,РАЗНИТЕ ТАМ ПОДАРЪЦИ ЗА КОИТО ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАКВОТО МУ Е НУЖНО НА СЪОТВЕТНИЯ ЛЕКАР-ОТ ЧАСОВНИК ДО КЛИМАТИК И ЛАПТОП -ВСИЧКО!!!ТОВА ПЛАЩА ЗАЕДНО С ЛЕКАРСТВОТО БЕДНИЯ НИ БЪЛГАРСКИ НАРОД .ЦЕЛТА Е ДА НИ ДОВЪРШАТ ПО ПЛАНА РАНЪТ!

46

Пенсионер

преди 12 години

Ех колко хубаво си беше при Сергей!Постоянно ни вдигаше пенсиите.А сега какво?Само БСП!И дано един ден се върне Байтошовото време.

45

simlim

преди 12 години

Не е виновен само Константинов за хаоса с лекарствата!

44

Д-ра

преди 12 години

Тук пълно с герболетки калинки ах на тате сладурите. Единственото жалко нещо в тази история е, че си вервате а толкова са ви промити мозъците, че не се усещате как Бойко ви върти на шиш а вие виете от кеф.Истината е че е жалко, че точно БСП трябва да ви отваря очите за истината, защото те са майката на отрочето ГЕРБ. А вие плюете по майка си! Наистина е смешно!

43

Клоун

преди 12 години

Кумонистите щурмуват небесата, кумсумолците след тях летят, пенсионери, пенсионери славен път ви чака,звезден път

42

кирто

преди 12 години

На снимката Лицемерен ,безочлив , пропаднал червен Съсел -Мърмот.... без мозък Гоце му го е изпил вече

41

до 56

преди 12 години

абе главата ми е празна , ама един спомен е заседнал там и през 2005 и презз 2009-та разни доктори искаха да им бутна под масата за да си свършат работата. Не че сега не е така, ама нали говорим за големия мозък сергей, царят на социалната политика.

40

WE

преди 12 години

То е ясно,че Герб не стават,ама крадливите кумунета от БСП и мазния лигльо СерГей ако дойдат пак на власт нещата няма да цъфнат.Те не са никаква алтернатива.