26

САМО ТАКА

преди 12 години

НЕКА ГО ВЛАЧАТ, ДОКАТО НЕ МУ ВЗЕМАТ ВСИЧКИТЕ КИНТИ, И ЗЛАТНИ БИЖУТА!

25

мангал

преди 12 години

гад ***

24

korleone

преди 12 години

Бравос,само така,тоя дето иска да ни прави децата *** и да ни избива до крак само да пръдне и му лепете срокове,да изгние в затвора.Щели да се върнат в Катуница като ,,победители,,,ама циганко миризлива,да не би този сценарии да ти го е писал Стивън Спилбърг...

23

Един Българин

преди 12 години

Малко му е! 18 ти май си спал на течение. Кой ще плаща? Има ли престъпление - има, има ли закони - има, осъден ли е според законите - да! Какво повече? Вярно ако беше при бай Тошо щеше да копа камъни цялата фамилия и така и трябва, но уви тези времена (в случая за лошо) свършиха. Сега пак могат да се правят подобни неща, но трябва да е внимателно и ще има възмездие за всички.

22

iii

преди 12 години

Абе тези нормални ли са?! Да го съдят за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА. които е вършил и да му вземат имуществото!

21

MANIPULACIA

преди 12 години

ZACHTO ROMSKITE LIDERI SA VSI4KITE SAS LOCHI DOSIETA TAKA LI NYAMA DOSTOINI I UMNI I 4ESTNI ROMI ; GOLEMIYAT VIPROS E 4E PRI 1 MILION ROMI NIYAMAT PRESTAVITELI V PARLAMENTA NA BG A VE4E SME V EVROPA KADE E BALANSA ;

20

ШИМБА

преди 12 години

ТОВА Е ПРЪСТ КЪМ ДЪРЖАВАТА!!!*** И МИРИЗЛИВИЯ ***,***!!!!!!АЙ ЗА 20 ГОДИНКИ В ПАНДЕЛАТА!!!!

19

АНТИ

преди 12 години

КРАЙ С ТАКА НАРЕЧЕНИЯ - ЦАР КИРЧО ИЛИ КИРО ***.ШАРЛАТАНИН МРЪСЕН ДАНО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА И ВСИ ДО 9-ТО КОЛЯНО.*** ***

18

Комуна

преди 12 години

Може такива като цар Киро да бяха необезпокоявани при тройната коалиция, но поне имаше работа. Цар Киро е бил лош за шепа хора, а сегашните управляващи за цял народ.

17

Анонимен

преди 12 години

Ооо колко ще плащаме после като ни осъдят от Страсбург.

16

гюлето

преди 12 години

абе той като показва среден пръст към хората на катуница- тоя жест е отправен и към българския съд бе - тия микерета за това заслужават Тоз *** полиция съд и прокоратура го оставиха да се гаври с народа - не ги е срам.

15

Анонимен

преди 12 години

то от толкова затвор струва ми се че тоя киро май ще го изкарат от затвора с краката напред

14

тр

преди 12 години

автора на тоз бълвоч раздава минуси ... жалка картинка....

13

нова революция

преди 12 години

Това е положението - нашата съдебна система е предназначена да обхваща само кокошкарски престъпления, затова ще го съдят само за такива. Виж, ако беше отклонил няколкостотин милиона, ако имаше държавна фабрика за амфетамини, ако беше фалирал цяла индустрия заради приватизация - тогава не затвор, а доживот в Парламента щяхме да го преизбираме, ***!

12

до 9

преди 12 години

Филчев го спаси от 30г,...затвор с/у около 200 000 евро /марки/,а Р Петков не го предаде на Италия с/у естествено,... доста кинти !

11

Българин

преди 12 години

Ще ми се мангалското издане Днес.бг да спре да се кланя на ЦАРЯ си Кирил Рашков. Ако за *** е цар за нас е гаден престъпник !

10

бай Хой

преди 12 години

А 30-те години ,ефективно от 1989г.,......къде ги скриха ....,а Филчев?Италианското правосъдие го търсеше също ,за търговия с жива плът ,но Румен Петков не им го пусна ,щото се грижим за "Бг гражданите си " ....?

9

eq

преди 12 години

По време на соца, на тоя негодник му дръннаха 20 години само заради казаните. Дойде бленуваната "демокрация" и веднага го пуснаха, че и цял преход се ползва с политически чадъри. Сега за всичките свинщини няма и 3 години да лежи, защото както добре знаем, ще пуснат бързичко. Няма да се зачудя много, ако му се и извинят.

8

до днесбеге

преди 12 години

Добре, почти се научихте да не го титуловате .... само в под заглавието пак "журналиста" писал това подобие на статия го е писал 'цар' ... ще се научите ами да видим кога....

7

до Кирито

преди 12 години

Кире,и МенТа Стоянова днес е по медиите ,.....събрахте се!