32

Чиновник

преди 12 години

Аз не ползвам личния си автомобил.

31

Ужас

преди 12 години

42-ри, цените на дизела са наистина високи! Към днешна дата в 10 членки на ЕС цената на дизела е по-ниска, като в Румъния е с около 10-12 ст. по-ниска! Факти, които лесно могат да се проверят! В страната с най-ниска покупателна способност нафтата е доста скъпа спрямо другите от ЕС!!! При нас с мин. заплата могат да с екупят 100л. нафта, в Румъния с мин. заплата могат да се купят 122л.! Ей затова ще е протеста, и аз ще отида! Защото ни плюят в лицето и ни се смеят!

30

язе

преди 12 години

рязък спад в потреблението може да смъкне цените, това може да стане като всеки който не му се налага на всяка цена да ползва колата си, да спре да я ползва. но това не е в стила на българина. той предпочита да се вайка и да протестира, но да не се лишава от удоството на автомобила.

29

Анонимен

преди 12 години

Народе Разбери веднъж за винаги Няма лесно отърване от Червената прегръдка на олигарсите

28

Анонимен

преди 12 години

не цените на горивата са високи - заплатите са ниски!

27

Р. Овч.

преди 12 години

Нещо за цената на газта няма ли да кажете?

26

Бабичка

преди 12 години

По цял ден цяла нош ми бръмчити с тез коли. И ва гледам летите по пътищата кат че ли гоните вятъра. Хак да ви е сега със скъпите горива.

25

веско

преди 12 години

Протеста да е пред ЛУК ойл не пред народното събрание тази партия вече веднъж доказа че за нея няма закона в България

24

Саса

преди 12 години

Разковничето е ЛУК ОЙЛ и Червените олигарси заедно те ни таковат мамата на целия Български народ а ние си траеме с такива мерки като бензин ,газ ,ток те могат да свалят всяко правителство ,това и правят в момента подкопават устоите на сегашното правителство Гоце сиришката се готви за премиерския пост а червените изедници са зад него ,използват много удобно ситуацията с Иран и вдигат сега яко нагоре затягат ни примката червените от БСП искат си фласта която народа честно даде на ГЕРБ

23

Чиновник

преди 12 години

Народа уж няма пари, обаче вече никъде по курортите няма места за Великден. За морето пак същата работа. Лицемери.

22

Анонимен

преди 12 години

26.2.2012 - 15:00 ЧАСА << ПРЕД НАРОДНОто СЪБРАНИЕ >> => НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - ИСКАМЕ ЦЕНИ СЪОБРАЗЕНИ СЪС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ !ТЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ,а НИЕ ЩЕ ГИ НАКАРАМЕ !!

21

до 27

преди 12 години

далеч си от истината, те и гърците скандират и чупят ама файда няма. през 97-*** кризата беше местна- само в бг, ама сега не е така

20

qze

преди 12 години

горивото скача с 3-4 процента и разни браншове оревават орталъка и си вдигат цените с поне 10 %.

19

Анонимен

преди 12 години

За министерствата пари за гориво нали има,боли ги за вас.

18

дете

преди 12 години

Аз не мога да разбера следното-преди две години,когато петрола стигна рекордна цена,превозвачите вдигнаха цените.После ,когато цената падна никой от тях,не се сети да намали цените на билетите.Тоест май използват само + в техните калкулации.

17

Анонимен

преди 12 години

Нещата отиват към Януари 1997г.

16

ДО 24

преди 12 години

НЕ ГОВОРЯ ЗА БЕНЗИНОСТАНЦИИ ЛУКОЙЛ........ДРУГИТЕ НАЛИ И ТЕ ОТ ТАМ ГО ВЗИМАТ...... МЪЛЧИ ПО ДОБРЕ

15

Анонимен

преди 12 години

Глупости държавата цъвти.Фирмите-МВР,НСО,ДАНС,МНО,***.....и други подобни съкрашения просперират.За тях няма скъп бензин колите им не се спират.

14

до 20

преди 12 години

Кво може тъпата урпавляваща *** ?! нищо !!!!Лукойл си плащат където и колкото трябва и никой не ги закача...Никакъв контрол... Че то в отпускарския сезон лятото ще зареждаме за по 3 лева ... *** и тъпанарщината

13

Деян

преди 12 години

НЕ! на безумните цени на горивата - София26.2.2012 - 15:00 ЧАСА << ПРЕД НАРОДНОто СЪБРАНИЕ >> => НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - ИСКАМЕ ЦЕНИ СЪОБРАЗЕНИ СЪС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ! ще присъстват 2,227може би 504facebook/events/220805758010196/