25

Chervenoarmeec

преди 12 години

Колега, много си прав, това е истината. Понякога си говорим с приятели и повечето от тях казват: "Е, може да си е изкарал пари човека/хората и да са си купили апартамент". Аз пък казвам, че не може и съм убеден в това. Със заплата на обикновен работник трудно се купува дори и гарсониера, да не кажа невъзможно, ако не са родителите да помогнат. А ако нямат и те? Излиза така че държавата дори не ти осигурява покрив над главата, какво остава за нормален живот.

24

Анонимен

преди 12 години

Наско, ти затова наблягаш на *** а ? Давай само в тоя дух....

23

Анонимен

преди 12 години

Има и един такъв парадокс в някой по-големи фирми.Шефовете следят служителите си бъркат им се в личният живот.Правят така че те да са зле.После се наслаждават на картинката.В резултат много млади хора не искат да имат никакви сериозни връзки- знаят че телефоните им се подслушват ,интернета им се следи... сякаш са някакви долнопробни престъпници.Не могат да напуснат работа- в наши дни трудно се намира нещо свястно.И така.Нищо де животът е тъй кратък нека се радват докато имат време.

22

Анонимен

преди 12 години

масонски е мноо ясно! не го ли видите как старчи като... обелиск с три букви

21

Анонимен

преди 12 години

tozi pametnik mai naistina e masonski

20

Надя

преди 12 години

до 20, те много хора казват това мам само на думи си остават

19

Наско

преди 12 години

Един съвет от мен:ако искате да не сте самотни,ВЪОБЩЕ не се занимавайте с българки-само ще си загубите времето и ще потрошите планина от нерви!Отделно от това ще ви потрошат маса пари!Ако трябва да се опишат българките с няколко думи то това са:***,***,прости парвенюта с чудовищно високо самочувствие без покритие!Алчни до безобразие...Търсете си чужденки-дори смятаните за долни рускини и украинки са на по-високо ниво от българките!

18

до 16

преди 12 години

Искамисе Надке с тебе да живея

17

поправка

преди 12 години

Хората, които не живеят с други, не се наричат самотници, а самостоятелно живеещи. По-дълго е за писане, но пък е по-точно. Аз съм в групата на живеещите самостоятелно и съм безкрайно щастлива, че мога да си го позволя, а не ми се налага да живея с някой *** с пари или с мама и тати.

16

wasp

преди 12 години

Всяка *** е самотна майка, нали за това взима една камара пари... *** ти и демокрацията, едни цял живот работят и на края ядат дървото, а други цял живот цицат и са все недоволни!

15

Somebody

преди 12 години

13, те жилищата спари с екупуват :) Трудно ще ме убедиш че някое 25 годишно *** е изкарало 100 000 лв. за двустаен в търново ... Пак мама и тати са дали ... въпроса е обаче как ги спечелиха със средна заплата за града 400 лева на 80% от населението в общината :)В подкрепа на 14 - ето Търново за съжаление е един типичен турбо-фолк град... А би му подхождал по-зрял имидж...

14

Надя

преди 12 години

ами и аз искам мъжът до мен да има много пари, но напротив искам да е близо до мен, да сме заедно и да се наслаждаваме на живота и парите, не мисля че някоя жена иска да е самотна с мъж с пари

13

Анонимен

преди 12 години

11ти, като си балък как няма да те отбягват жените бе ? Жената не и ли стъпиш на врата и не усети ли че си безкомпромисен *** никога няма да ти се върже. Това им е вроден инстинкт, и когато става дума за безкомпромисен ***, нямам впредвид да си супер бияч...само :)...Дори напротив, мога да ти кажа че е пълно с самотни жени които си търсят....Но като цяло, всичко качествено е заето :)

12

Анонимен

преди 12 години

Така е като жените са надути пуйки чакащи принца с много пари.Хората ще са самотни.Както ми каза една позната преди време (млада майка с 3 деца) квото и да ти разправят знай че от 10 момичета 7-8 си мислят."Искам да има пари така че аз нищо да не правя а тоя бунак да ми дава кинти и да го няма около мен"Незнам възпитание ли е що ли е ама повечето БГ момичета мислят именно по такъв начин.Някаква безумна турбо-фолк ориенталщина+безкраен егоизъм и самовлюбеност.Все чакат некой да ги "сваля"..

11

до 5

преди 12 години

Ти *** ли си бе? Като не знаеш какъв е един от най-добрите паметници в тая страна не се обаждай поне! И какъв е проблема, че хората си живеят в собствени жилища не мога да разбера, или е по-добре с мама до 40 годишен и после с булката при наще?

10

Чеки Джи

преди 12 години

След като имам лява и дясна ръка, никога няма да се чувствам самотен:))))))

9

Анонимен

преди 12 години

и аз се чувствам понякога самотен :(тез жени не мога ги разбера. търсиж ги, интересуваш се от тях - и те смятат за психопат и вманиачен.ако не им се обаджаш често, ако оставяш нещата в стил "както ти решиш" - те обвиняват, че не ти пука за тях, че ги използваш само заради секса.е не мога да ги разбера, наистина не мога. :((( то и затова явно съм си самотен.

8

Анонимен

преди 12 години

8-***, само че нещо забравяш, че статистиката е отчела в това едно домакинство колко човека има....Или си много ***, или си надянала розовите очила...

7

jane

преди 12 години

Хора, които нямат брак се регистрират, като домакинство от 2 *** човека. Не живеем в миналия век, все пак. Просто има много млади хора в София, които са си едно домакинство пък дори и да живеят по 2-3 *** в един апартамент. Голямата новина......

6

Дичо с Москвичо

преди 12 години

Беше слънчев ден, случайно те открихИ във знак на обич здрав ти го набихИ потърсих в теб забравен знак на любовтаИ във снега се валяше вечностааааа