87

ox

преди 12 години

Interestno kakvi jyrnalisti rabotiat v tozi vestnik. Podavat mnogo greshna informatsia. Niakolko Canadian gi izkaraxa American, sega pak Bryno Mars bil Canadian. Choveka e ot Hawaii. Golemi ste neprofesionalisti i to vav vremena kogato mojete da proverite vsichko sedeiki si na stola. Predstavete si togava koko ni lajat sas sichko ostanalo koeto stava naokolo. Izsmykvat si vsichko ot prastite i ni xvarliat neshto da chetem i bravooo na tiax. Taka che ne sa samo depytatite deto ni lajat.

86

до 93

преди 12 години

Сам/а (може и нещо средно и дебело да си, ама без глас) ли си цъкаш плюсовете? Когато ти стигнеш нейните висоти (по килограми може и да си) тогава излез на сцената и вместо среден пръст се разреви. *** много като теб. И все комплексирани. И за теб важи, че то явно един и същ или една и съща грозотия сте.

85

цък цък

преди 12 години

Сам/а (може и нещо средно и дебело да си, ама без глас) ли си цъкаш плюсовете? Когато ти стигнеш нейните висоти (по килограми може и да си) тогава излез на сцената и вместо среден пръст се разреви. *** много като теб. И все комплексирани.

84

xaxa

преди 12 години

Ах всичките адвокати тука на Адел се изредиха.Да жената пее страхотно.Албума е прекрасен.Но е *** на квадрат и доволна грозна.Все истини и тва е!*** небесни до един ни убеждават че била нормална а всички манекенки били скелети нямали цици и не знам си какви.Че кои е hate-ра бе прасета да ви е** тази невзрачната ли ви е сега идола че е плондер като вас!я малко спорт да заприличате на хора не да ми говорите колко ви e IQ и като ви кажат че подобни на нея са грозни да не го приемате лично.***

83

Анонимен

преди 12 години

абе сульовци, тва, че може да пее добре, не оправдава супер селската и постъпка на церемонията! и да, дебела е, на 20 изглежда, като лелка на 38 или това да не се коментира, щото видиш ли имала хубав глас!? до 91 - граЦки, арета е страхотна певица и страхотен плондир!

82

до Ева #78:)

преди 12 години

Селяните, които обсъждат, че била дебела, познай дали са чували за Арета!....

81

Анонимен

преди 12 години

тая *** сигурно много си обича средния пръст и е решила да покаже на всички, кое я стимулира на макс

80

слушател

преди 12 години

Мале Рияна колко не може да пее!!!

79

t-rock

преди 12 години

До 62:) Ама ти си яко зле. Все пак трябва да печелиш като си даваш труда нали? Ако не за пари, слава и кеф за кво да го правиш? Хората по света изкарват пари с музика, защото влагат много. Мнооо ясно, че ще говоря за пари. Те управляват света мишок! А гей можеш да станеш ти:) щото само с това ще си известен. И все пак:) повече ме слушат от теб или ТОМА! БГ псевдо звездите. ..

78

Анонимен

преди 12 години

Номер 74 - Ти си дебелана нали бейби

77

спец

преди 12 години

поредната надценена певица,която взе да се мисли за велика @

76

лай-лай кучка

преди 12 години

Защо здравомислещи хора от форума са с елементарно разсъждение ? Има ли значение визията след като певицата вади на показ гласа си ?Да не забравяме - никой не е съвършен.Има слаби ,които с нищо не впечатляват и какво,че са слаби ?

75

пръдливо джудже

преди 12 години

и кво като е дебела,тя е певица ,не модел на прашки...пее си момето , и то доста добре...

74

Почитател

преди 12 години

Аз съм мъж и ще ви кажа, че тази жена е страхотна.За останалите " Гроздето е кисело"

73

mordo

преди 12 години

45, а на дудук свириш ли? Повечето коментари са отвратителни, злобни и завистливи. Жената пее отлично на живо. Впечатлен съм. Ехо, dnes.bg, защо не триете коментари?!!!! Над 80 % в тая тема съдържат обиди и дискриминиращи квалификации.

72

Анонимен

преди 12 години

Deba i URUNGELA

71

ева

преди 12 години

Абе, защо никой не казва на Арета Франклин да отслабне, но всички са се вторачили в Адел. Жената е певица, а не модел. Има страхотен глас и това е достатъчно.

70

до 74

преди 12 години

какво да и слушам на Адел ли, Аделе ли.? без майтап. какво има значимо. предпочитам Пинк Флойд и групата Дийп Пърпъл, може и Кен Хенсли. тая само жени я слушат може би. мъж не знам да я слуша.

69

:D

преди 12 години

SVINQ

68

до 74

преди 12 години

както видяхме и големият талант,пари и световна слава не помагат да не свършиш като последната пияна и надрусана ***, ако се самозабравиш