212

Кочо

преди 12 години

Ако качеството е на ниво ще имат успех, макар че цената не е много по масовия български джоб.

211

Великата стена

преди 12 години

Най- накрая произвеждаме реален продукт. Засега автомобилите само се сглобяват в България, но дано след време и част от детайлите да се поемат от бг производители. Ловеч ще стане едно добро място за живот !

210

didoo

преди 12 години

Аз се радвам, че тези автомобили ще се продават в България. Това според мен е една много добра възможност за всички българи. Тепърва ще се откриват още работни места в завода и много скоро ще ври и кипи!

209

Морски

преди 12 години

Тази година полупроводници,другата цели проводници! Успех!

208

La Ciocara

преди 12 години

Брех, че и претенции! Не стига, че сме голтаци, ами и плюем в аванс, без да знаем какво ще е реалното качество на автомобилите. Ще рече човек, че цялата ви техника у дома не е мейд ин Чайна!

207

Анонимен

преди 12 години

Цената говори за качеството. Купете си кисело мляко от 19 ст. и от 1 лв и ще разберете за какво говоря.

206

ЗОРО

преди 12 години

Пишете глупости за китайците,дори и Мерцедес си правят някои заготовки там!!!

205

Анонимен

преди 12 години

Успех им желая. Ако дойдат и други големи китайски корпорации, България само ще спечели.

204

1

преди 12 години

Китайците ще отворят заводи в USA пък местните ще им гледат ориза.

203

д-р. Хаус до 224

преди 12 години

19 годишна Тойота Корола?!?! Не ме разсмивай! :-) Такова животно няма! Това отдавна не е автомобил, а купчина желязо, обявите за автомобили го доказват, Короли над 15 години почти не се намират, а ако намериш, цената е около 1500 лева. Според теб кола за 1500 лева е по-добра от нов автомобил? Прегледай се при психиатър и после сериозно лечение!

202

софийски ШОП

преди 12 години

я че си купим една китайка на изплащане,па вие си карайте 15 годишните си нужници....германецо пърдял в нея толкова години и да и се радвам като нова ли???...я се е---бете у га-----зо...............

201

до 236

преди 12 години

тиквена главо, само ти ли не си разбрал, че на Балканите хамериканците подкрепят единствено и само мюсюлманите! анадънмо?!

200

Анонимен

преди 12 години

238, не забравяй, че има вариант нищо да не взимаш и да пукнеш от глад.

199

к.сидерова

преди 12 години

Всички знаем, че китайците нямат кой знае какво качество и всичките им стоки са евтини еднодневки.. Може би и колите им ще са на същото ниво, кой знае???Качеството се доказва с времето!!

198

Анонимен

преди 12 години

Очаквайте ни скоро и в кехномаркет.Със всеки електронен китайски продукт получавате безплатно и друг такъв с ДВГ

197

до 230

преди 12 години

Много си наивен. Още не си го проумял че каквото и да се направи в нашата държава печелят само корпорациите , обикновенният човек си остава пак беден , работещ като роб и ***.Бях свидетел и участник в построяването на 1 такъв завод с начална инвестиция над 1 млрд. евро и никой нищо не спечели от това. Директора взема сега 15-20К на месец а ние обикновенните шерпи по 350-400лв на месец.Иначе работим с модерни технологии но пари - няма.И в тоя "чайна плант" ще е същия....

196

Анонимен

преди 12 години

Цената е солена, предпочитам новата Лада ако е 6000 евро, както казаха

195

za 229

преди 12 години

САЩ не са ни братя, нито се натискат за разлика от мужиците. САЩ искат да те отърват от рашките ,но си толкова ***, че не може да ти се помогне.....а китайците дойдоха тук само защото сме в ЕС, не си мисли че заради черните ни очи

194

Бравооо!!

преди 12 години

!!!Изключително печеливш ход на Гриша Ганчев!!Бъдещето е на Азия!! Ясно се видя, че Историята постепенно натиква западните "демократи" в *** ***!!

193

Анонимен

преди 12 години

Ееееее,голяма и тенденциозна реклама на *** на банкера на държавата.Чакам парламентаристите да си поръчат и те от тея кибитки с волан.