16

Чех

преди 12 години

Спасението е в лустрацията. Направиха го навсякъде в бившите соц. страни и те станаха нормални средно европейски държави.Не всеки комунист е ***, но всеки *** е комунист.

15

Анонимен

преди 12 години

Тая комисия харчи луди пари. Бонусите на тия калинки от скорошните скандали са дребна сума пред заплатите на комисарите. За един мандат накупиха по 4 - 5 имота

14

13

преди 12 години

До 13.Незначително спрямо червените пари откраднати от народа. Съд и конфискация на имуществото на кредитните милионери и техните кукловоди.

13

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми за досиетата! Отдавна са прочистени и са оставени тези, които могат да бъдат манипулирани! Добра сказка е това за ГЕРБ!

12

Д-р Хаусов

преди 12 години

Цецо Лъжецо /Даскала, Ал Бънди, Физкултурника и т.н./ искал да знае истината на прехода. И ние искаме. Най-много искаме да знаем за мутренското битие на Пожарникаря /данни за него има в изобилие в оперативните дела на ДАНС/ и в личното кадрово досие на самия Цецо - къде е работил, с чия протекция е попаднал там, какво е свършил, та е придобил такъв "ценен" оперативен опит. Искаме и психиатрично освидетелстване на тези двамата, като преди това искаме да ги прекарат през любимия им детектор. :-))

11

12

преди 12 години

Всички досиета в интернет и закон за лустрацията.

10

10

преди 12 години

дали ще си толкова възторжен ако наистина видиш какво има там > и за кого от "идолите ти" ?

9

Аз

преди 12 години

*** заграбиха милиарди, но си останаха същите ***. Това е.

8

Анонимен

преди 12 години

ще го подкрепят, де ще идат, кой знае какво има из досиетата и за тях самите

7

Анонимен

преди 12 години

След 22 г. каквото и да изнесе тази комисия е без значение. Още повече като няма лустрационен режим за гадините от ДС!

6

Анонимен

преди 12 години

е то много истини искаме, вкл. и за "консултантските" му услуги на Цветанов също, но не ги получаваме... лесно се иска, трудно се отговаря на неудобни въпроси

5

Атака

преди 12 години

Истината???Ами нека да се каже за червените куфарчета с пари!Да се каже за банковото ограбване на спестяванията и на държавата!Да се каже за това как държавни предприятия минаха в частни ръце - такива като БулгарГаз, оръжейните заводи и др.Не само да ни замазват очите с някакви глупави досиета, като се знае, че няма да има никой осъден!

4

Kiro

преди 12 години

То е ясно на всеки, че кредитните милионери са от партията майка и сътрудници на ДС. Остава само да се обяват публично.Както и на *** да се пенят по форумите като на априлски пленум.

3

по-голям бюджет

преди 12 години

Комисията по досиетата има по-голям бюджет, отколкото Националната Разузнавателна Служба! Какво повече да коментираме?

2

паметник на жертвите

преди 12 години

А кога ще издигнем паметник на жертвите на режима на пожарникаря? На умрелите онкоболни, на майките с малки деца, на гладните пенсионери, на битите по грешка при арестите, на жертвите на безработицата, на жертвите на ежедневните обири, на жертвите на алчните и лакоми банки, на пострадалите от мутрите, на стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене, на убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици?

1

Анонимен

преди 12 години

Ще остане ми! Нали скри кредитните милионери и запази герберите от още по-голям резил:))) Време е за отплата!:)