46

Анонимен

преди 12 години

Този клип ни показва как добрия живот, хубавата храна и качествените медицински услуги удължават живота на възрастните хора в нормалните държави, там да доживееш до 90 години и да си подвижен е нещо нормално, познавам една такава баба на 93 години ,пътува с влак, ползва компютър, пише стихове и не се нуждае от съжаление, а от възхищение с борбения си дух.

45

Извънземен

преди 12 години

Покрай цялата тази дандания около смъртта на тази прекрасна певица, както се случва често и с други известни личности, някой се облагодетелстват наистина солидно, дали материално или с цел печелене на популярност. Не пиша конкретно за този случай, но нещата обикновено ескалират в тази насока: да изстискаме до последно популярността на тази женица и да дръпнем с някой лев отгоре. Така мислят онези чичковци с тлъстите пачки.

44

до 56

преди 12 години

С чувството на неудобство и срам ме изпълни това "клипче". Комерсиални хора са се опитали да направят сензация, а тя горката не може да се завърти, макар и бавно, защото губи равновесие и ще падне. Превита като стара върба кърши плавно ръце... Някои хора си нямат срам и уважение към възрастта на хората! А и на колко години е, не се знае. Някой да не й е гледал документите?

43

taka e

преди 12 години

Ми добре и е на жената, няма да гледа турски сериали по цял ден , като нашите бабки , я .

42

RedmoonZ

преди 12 години

Бабе, което се излага с такъв "танц" пред целия свят, предизвиква умиление у публиката, която си умира за поредния обект на съжаление. Питам се дали бабето има по-належаща нужда от пожелание за живот и здраве (психическо) или възхищаващите му се.Знам, че един ден ще остарея и затова уважавам старите хора, но се надявам на стари години да предизвиквам уважение вместо съжаление. Иначе по-добре да си ходя по-рано, във всеки служай преди внука да ме качи в ютюб как се боря с ритъма и гравитацията.

41

Пешо

преди 12 години

Никога няма да стигнем американците - Н И К О Г А. Защото под това клипче има плюещи, които ще предадат злобата в гените и възпитанието на своето поколение. А това клипче е положително от всяка страна. Показва уважение към починалите, показва силата на духа, показва здраве и пълноценен живот. Дано всички имаме това щастие да танцуваме на 90. Страхотна бабиера, изпълни ми вечерта. :) И ще ви кажа - че българските пенсионери са същите, един комшия дядо танцува и се смее, внуците им обаче са лоши!!

40

RedmoonZ

преди 12 години

Да, българските пенсионери умират много преди да изкуфеят колкото американските.

39

Анонимен

преди 12 години

забелязвате ли разликата между български и американски пенсионер!?!?!? а ?

38

SISI

преди 12 години

BRAVO, BAB4E!!!!DA SE MOLIM I NIE DA GI DOJIVEEM TIJA 90...

37

Анонимен

преди 12 години

Да е жива и здрава! :)

36

Ваня

преди 12 години

Да е жива и здрава тази жена! Пожелавам на всички тук на 90 години да са толкова жизнени, в добро здраве и в час с всичко, което се случва в света и най-важното- заобиколени от обичащи ги внуци и правнуци, които с такава любов да танцуват с тях!

35

Анонимен

преди 12 години

Що пък да не си танцува жената.Евала.

34

ФАШИСТ

преди 12 години

браво на бабата !Моите уважения за постъпката.

33

Зевзек

преди 12 години

На тва му се вика скелет на батерии. Тоя бабиер си носи некролога в джоба хаха

32

Граф Дракул

преди 12 години

Къв е тоя вампир бре?

31

jj

преди 12 години

Негативните коментари под този клип могат да са само от хора, които не са наясно защо са се родили и до края на живота си няма да намерят обяснение...Това клипче ме усмихна.

30

bolka

преди 12 години

Гледах клипчето и си помечтах такива достойни и изпълнени с жизненост старини.Мисля, че критиките са безсмислени, защото внукът е записал клипчето за собствено и на баба си удоволствие, споделил го е в YouTube и то е станало хит благодарение на това, че се харесало на много хора.

29

Vbox77

преди 12 години

h t t p://vbox7/play:822cfccd43 originalnoto video na babata

28

поклон

преди 12 години

one moment in time.Уитни почивай в мир!

27

Анонимен

преди 12 години

h t t p://vbox7/user:suntrip?p=allvideos Originalnoto video na babata