95

до 111

преди 12 години

прав си ,заблудени са бесепарите,защото не преминха в Герб,там отидоха само партийците да лапат парсата.

94

Анонимен

преди 12 години

ръката ти винаги е била в *** плешив подлезурко

93

Щастлива тъща

преди 12 години

Цвеко, намери си авери сред съдиите, че ще ти трябват.

92

Създава се !!!!!!!

преди 12 години

Създава се впечатление, че се стремят господа управляващите, да станат БЛИЗКИ с правораздавателната институция. Що ли?Ама ако си мислят, че ще станат роднини и съдиите НЯМА ДА ГИ ОПАНДИЗЯТ за мръсотиите които сътвориха, МНОООООГО се лъжат.Чувам, че е започнало създаването на АНКЕТНА комисия, за разследване злоупотребите на Б. и котилото му.Комисията разбира се ще е НЕУТРАЛНА И ОБЕКТИВНА.Предлагам на почитаемия съд, да уважи констатациите и. И да даде МАКСИМАЛНА присъда на тая пасмина.

91

до 113

преди 12 години

В БСП няма селяни. Те преминаха в ГЕРБ.

90

възмутен

преди 12 години

2012 / 19:01 от: ГЛАСОВЕПреследването на шефа на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова заради публичното й несъгласие с работата на вътрешния министър Цветан Цветанов и отказа й да си общува с него продължава с пълна сила.Днес подчиненият на вътрешния министър Висш съдебен съвет, който е една от най-остро критикуваните институции в последния доклад за България на Европейската комисия,разпореди да започне проверка на две от забавените дела от Тодорова.Обърнете внимание ПОДЧИНЕНИЯТ НА ВЪТР.М-Р ВСС

89

а

преди 12 години

Ръката винаги му е била протегната към кацата с мед, Пример - 6 апартамента.

88

До к.110

преди 12 години

Ама толкова ли сте прости, та не разбирате,че сте 20-ина "свалячи" на правителството? Ами като сте толкова ербап, утре станете по-рано, вземете по един коли и идете на Дондуков 1 да сваляте кабинета! Защо ревете само тук, в Днес.бг, храбреци? Отивайте там и нинджите ще ви помогнат да не се връщате поне 2 седмици! Събрали се десетина селяни БеСеПари и 5-6 костовчета и оревахте орталъка! Как поне един свестен от вас не се намери!

87

arhar

преди 12 години

Факт е, че у нас НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН СЪДИЯ за корупция ! Означава ли това, че у нас няма корумпирани съдии ?Дали М. Т. не трябва да бъде подведена под наказателна отговорност, ако се окаже, че казаното от Цветанов е вярно ? Къде е върховенството на закона ?

86

Заблудени БСП-ари

преди 12 години

Вие от БКП и ДСБ откога минахте на трисменна работа? И осевн за физкултурника и за 6-те апартаменти други мисли в главата си имате ли? Толкова ли сте прости, та не виждате как съдиите от "независимия " БГ съд оневиниха Маргените, Ковачки, Н.Цонев, Емито Масларова, Батко и братко, задържат на 2-а инстанция делата на Мургина, А.Томов, та сте седнали да ревете в тяхна полза? За тях хилядаркате, за вас - 10 лв/ден! Много сте заблудени!

85

Анонимен

преди 12 години

интервюиращите вероятно са се скъсали да се сополивят и реват от това сърцераздирателно изявление... сапунките ряпа да ядат

84

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Шепи протягаш, Цвъцко!

83

Анонимен

преди 12 години

добре им протягаш ръка ама що няма пистолет в нея. за тия само трепане

82

Българин

преди 12 години

"Ръката ми винаги е била протегната за диалог" ..А бе Цветанов ти с ръката си ли говориш ? Осъзнай се. Стига си дрънкал глупости .

81

цацо копърката

преди 12 години

Да опазим живота на олигарсите,а народа кучета го яли.

80

9689

преди 12 години

Действително повече от двадесет години гласуваме само за крадци.А тези са най отявлените,за това трябва да се криминализират лъжите в предизборните обещания,и тогава струва ми се ще има резултати.

79

Анонимен

преди 12 години

Дългата протегната ръка на Цветанов.......

78

ПИНОКИО

преди 12 години

Моят нос спря да расте на тоя Фон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 12 години

Щом като толкова ривете с-у Цветанов, върнете си Р.Петков, Мими или М.Миков. При тях ви беше супер нали.

76

Анонимен

преди 12 години

Карай разумно за да не те спират. Ако ли не ще намериш Свети Петър и на него се оплачи след като си плачко.