398

пациент

преди 12 години

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ! *** ***!

397

иво

преди 12 години

НАГЛА Е - НЯМА СПОР !ГЛАДНА Е - ВИДНО Е !

396

жена

преди 12 години

А Междуобластен диспансер за онкологични заболявания -Стара Загора НЯМА ЕХОГРАФ !?!...

395

Анонимен

преди 12 години

*** svinyo mrasna!!!!!!!!!!!!!!

394

!!!

преди 12 години

това и да го утрепеш и да те е яд , че си го утрепал ! гати и наглото прасе! ЕКСИК ДА Е!

393

chicito

преди 12 години

ТАКАВА наглост не бях виждал до сега-тези милиони можеха да бъдат пренасочени към болници,които едва оцеляват или за реимбурсиране на някое от лекарствата по Здравна Каса...Нямам думи...Госпожата трябва ВЕДНАГА да си подаде оставка!

392

попа

преди 12 години

Абе, кво се скъсахте да пишете. Нали вие точно ги избрахте тия - да назначат Цецо завършил ВИФ, тая с бонусите, оная с фалшивата диплома, Желева с английския език, Лъчо Мозъка, фиданката Фидоска и кой още там да ви управляват. Вие кво мислите, че Бойко дето е пожарникар по образование, познава екип от Нобелови лауреати ли? Те ви какви може да сложи - нагляри, мазни нагляри дето ви крадат и вие кимате и си мълчите, и пак ще идете да гласувате за тия. А 1млн *** дето не плащат осигуровки - и те

391

Анонимен

преди 12 години

Да не мислите, че от сега получават тия в здравната каса премии, не това си е от не малко време, глобяват лекарите и част от глобите отиват при този, който го е глобил, а глобяват за дребни технически грешки. При предните управляващи официално се казваше на хората ще се раздават 13 и т. н заплати давано е хем това което сега си взеха и допълнително от държавата, но сега се взеха само тези пари защото е криза.В криза не би трябвало да се раздават пари тогава те не стигат.

390

Анонимен

преди 12 години

Тази удари по наглост Цецо и Бойко.Но простият българин си заслужава управниците.

389

Анонимен

преди 12 години

Нешева, ако си некоректен и 50000 лв бонус не може да те спре, само страх от наказание или най-малкото безработица

388

АНОНИМЕН

преди 12 години

НЕШЕВАААААААААА ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА НЕШЕВАААААААААА!!! НЕШЕВААААААААА ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА НЕШЕВААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

387

Анонимен

преди 12 години

Това е поредния самозабравил се наглец. Като онзи от топлофикация дето ни кара да си продаваме апартаментите или онзи банкер и още колко станаха. До толкова се мислят за недосегаеми, че забравят дори как да се държат, когато излязат на светло техните гадости. Погледнете и физономията на тази, начина по който се изразява и ги запомнете. Ще виждате още много такива, ако не вземат мерки - т. е. да се променят законите които ги закрилят. Въпросът е кой ще ги гласува.......

386

да напусне

преди 12 години

Тая фелдфебелка с глас на есесовец,самооценила труда си, който се плаща ежемесечно от нашия джоб с допълнителни 13500 дали е чела закона за държавния служител,че няма нормирано работно време . Не може да грухти по медиите,че свършила много допълнителна работа.Това е нейно задължение.Оценката даваме ние-гражданите,пациентите.За нас тя е непочтена,крадлива,мързелива и неспособна да върши държавна работа.Да напуска!

385

Мимка14

преди 12 години

И аз искам да работя в Здравната каса при тази госпожа - ама на ....няма никакви обяви - що за организация е тази финансова институция и що за прозрачност има в нея-хахаха ПЪЛНАШУРОБАДЖАНАЩИНА

384

Аз

преди 12 години

Хора,Направи ми впечатление, че за смъртта на един наистина достоен човек- проф.Иван Славов, има само 27 коментара.Това е и добре и зле за нас.Може би се пробуждаме полека за всичко, което става наоколо, да протестираме, да изразяваме гражданската си позиция, личното си мнение.Дано постигнем нещо всички заедно!И все пак- Бог да прости достойния българин проф.Славов!Нешева-пак Господ ще я съди.Важното е, че ние вече сме единни!

383

Иван пенсията

преди 12 години

Гласувайте пак за ГЕРБ, ***; и не кавйте,че тая *** била спряла кранчето на ***; с вашите пари-за болнични и за пенсия се угоява....Жалък народ...naciq na чалгаdжии.

382

Анонимен

преди 12 години

Тази жена работи, да, наистина. Но не и за нас. Сега ще ви кажа как стоят нещата.На всеки 15 дни, тихомълком, средно по на 15 лекарства се намалява реимбуксацията. Или казано с други думи - здравната каса плаща по-малка сума. А иначе трябва да си внасяме здравните осигуровки, за да може тази нагла твар да папка.

381

PABLO

преди 12 години

НИТО ЛЕВ ПОВЕЧЕ ЗА МАЗНИ ПРАСЕТА !!! здравни каси да го дух.....

380

ринго

преди 12 години

аааа ...за това са толкова овълчени от здравните каси при проверки по аптеките .Правят глоби да могат да смучат парички от глобите мамичката им само си бъркат по дупките по цял ден и бонуси си начислили а хората умират поради липса на клинични пътеки и средства .Гадна *** гербавите *** я назначиха тая алчнюга.Бойко изрини си *** наречен здравна каса и не само а наред навсякъде е *** .Давай рини яко иначе си заминал по дяволите и ти ...

379

Гражданин

преди 12 години

Бойко: пари няма.......... за бонуси има!