220

do 271

преди 12 години

Gledai sega tuka zapoznai se malko s neshtata: youtu.be/TeAfJmKmcc8

219

Анчо

преди 12 години

Ало, 271-ият! Много навътре си в материята! Да не си онзи образ от знаменитите снимки на Янко Ваташки от затвора, дето ги показваха по ТВ. А СЕГА ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО! Мери си думите! Имам начини да ти вгорча живота така, че и на витрина да видиш компче, да си обръщаш главата на другата страна! Лошото е, че тези, дето се прехранват тук, ще имат също главоболия - ще отговарат не вземат ли страна, неутрални ли са, защо не спазват собствените си правила и т.н. Искате ли да видите как става това?

218

До 271

преди 12 години

Тук к..ре няма руски ануси! Тук се намират само *** (като теб)А за ракетите е верно.

217

Светлото бъдеще

преди 12 години

След откриването на нови енергиини източници, Руссия продаде на Китай Сибир за неуточнена сума в долари...парите ще се използват за внос на лекарства и храни за бедстващото населени каза другарят ***, като обеща на изборите след месец да изберем другаря Медвед за негов наследник

216

за 270

преди 12 години

Ами и няколко образовани люде са прочели статията също, не само зомбирани *** на руски ануси......

215

Анчо

преди 12 години

Хайде обяснете ми, как за 6 минути се натрупаха 15 плюса за свръхтъпия ("стотиците поробени народи") пост No 269? Мир-р-рише!!!

214

Анонимен

преди 12 години

Русия иска да използва ядрено оръжие срещу стотиците поробените народи които се борят за свобода.

213

Анонимен

преди 12 години

Путин да си завре една ядрена ракета отзад и да натисне червеното копче, че ме дразни много.

212

Анонимен

преди 12 години

ВМЕСТО ДА СЕ ПЛЮЕМ И ОБИЖДАМЕ ДА ПОМИСЛИМ ТРЕЗВО: КОГА И КЪДЕ ВОЕННИТЕ НАМЕСИ СА ДОНЕСЛИ НЕЩО ДОБРО НА ХОРАТА? - РУСИЯ НА ЧЕХИЯ, ПОЛША, УНГАРИЯ ,АФГАНИСТАН/САЩ - НА ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА, КОРЕЯ, НИКАРАГУА, АФГАНИСТАН, ИРАК ????? КАЖЕТЕ АКО ГРЕША А ЗАЩО НЕ ВИДЯХ НЕИКЪДЕ СВЕТОВНАТА НОВИНА ЗА УЧЕРЕДЕНИЯ В БРЮКСЕЛ ЕВРЕЙСКИ ЕВРОПАРЛАМЕНТ - РОЖБА НА НАША СОЦ ЕВРОДЕПУТАТКА? ТА ЗАЩИТИХМЕ НАШИТЕ ПРАВА КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД ТА СЕГА ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ И 3.5 МЛН. ЕВРЕИ ЖИВЕЕЩИ В ЕВРОПА! НЕ Е ЛИ ЦИОНИЗЪМ ??

211

Анонимен

преди 12 години

eaaaa

210

ттт

преди 12 години

Относно климатичните оръжия: Те ракетите могат да летят и в студ и в дъжд и в сняг и в пек.Относно Сърбия: Руснаците тогава бяха слаби. Въпреки това изпратиха един батальон в Прищина и цяло НАТО в поза "за почест" ги чака да се изнесат от там.Относно Либия: Остаря Кадафи и загуби хитростта си. Помисли си, че като го потупват по рамото, западните ръководители са го обикнали. Е друг път тази грешка няма да направи.

209

до 263

преди 12 години

И аз не сАм 261, но като ти гледам правописа, си правя извод какви неща четеш ...

208

do 261

преди 12 години

Абе аз не сам 255 ама я сподели с мен какво знаеш за Курск ....че маи на теб ти обягва нещто !!! Ама аз нали съм с по-добра папет ще ти припоня . Курск отиде да пробва нов тип торпедо ( маи беше реактивно ;) ) . А като го извадиха се оказа , че няма боеприпаси на борда ?!?!?! да не би Нептун и Рускалите да са го взели ???

207

260 Васко

преди 12 години

Васко, щеше да си Озгюр, или костите на баба ти и дядо ти щяха да са някъде в Диарбекир, както се случи с много арменци и асирийци.. и това ако я нямаше Русия, дето толкова я плюеш... но мерзавецо ти ще си получи заслиженото, за безграничната ти омраза към един народ, който остави костите си за да се наречев Васлиев, въшка ***

206

до 255

преди 12 години

промитата ти кратуна стигна ли дотам, че освен да гледа видеото, да прочете в полето "by" юзърите, които ги пускат тези видеа. За теб явно е достатъчно да се гледа видеото и вече си се наакал от кеф и носталгия по "матушка русия". Ще ти припомня една случка само: Курск и кой я извади след това? Хайде със здраве... ***

205

един от всички

преди 12 години

Оптимистите учат английски, песимистите учат китайски, а реалистите изучават Автомат Калашников.

204

до 257

преди 12 години

Това че ги "изоставиха" говори само за едно. Че са по-разумни.Иначе щеше да се стигне до война и по-наглият спечели. Американосите са в задънена улица. Ако не намерят скоро много, ама много свежи пари, държавата им ще рухне.

203

Анонимен

преди 12 години

Vashite priateli i sadrujnitsi Amerikantsite shte vi Ostaviat da se SAMOUNISHTOJITE---------------Както руснаците оставиха Югославия, Ирак и Либия, нали?

202

ФеннаСибирскатамечка

преди 12 години

Абе НАТО фена . Тебе ато те четя имам чуството че не си излезал от филма " Звевдни Рейнджари " . Та я ми кажи точно .... кой Американски самолет , вертолет , танк та дори и авомат ( понеже аз сам служил казарма и имах удоволствието да сам в КАМБОДЖА .... и от личен опит знам разликата между КАЛАШНИКА и М16 и половината му производни ) са по-добри . Като не си компетентен не говори . А на всички ви препоръчвам да намерите и прочетете малко за ПРОЕКТА ПОСЕЙДОН . И защто са го Спряли - РУСНАЦИТЕ .

201

Do 251

преди 12 години

Влез в youtube и напиши CRAPTOR и разбери много неща за "летящата чиния" на САЩ