43

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми на буя и за путакин и за русия и америка!Гледам петата колона яко се е активизирала,недейте така милички,нито русия нито америка ще ви нахрани семействата,работете,не стойте само пред компа!!??България и българското/българките/над всичко-това е национал-шовинизъм!В чест на вашия спор съм си налял кана с 2л 3годишен искрящ мавруд,на скарата 2кг дом.луканка-мисля че ще трябва още мавруд!Около мен обикаля 24г гълъбица и се настройва за довечера -секс до забрава!Наздраве на всички българи!

42

www

преди 12 години

DAY BOJE

41

Анонимен

преди 12 години

А кога ще видим доказаният убиец Джордж Буш младши зад решетките? Имаше опити за процес срещу него и слугата му Тони Блеър за войната в Ирак. Май доста бързо се потулиха нещата там!

40

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

ВЪЗМУЩАВАХА СЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА 16-ТА РЕПУБЛИКА НА СССР, ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СТАНА 25-ТА РЕПУБЛИКА НА ЕССР / ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НА "СОЦИАЛНИТЕ" РЕПУБЛИКИ/. ДА ВИЖДАТЕ РАЗЛИКА? ПУТИН Е ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗЦЕПИ И РАЗГРАБИ РУСИЯ. ЗАГИНЕ ЛИ РУСИЯ ЗАГИВА И ВСИЧКО ХРИСТИЯНСКО /ПРАВОСЛАВНО/ В СВЕТА.

39

управлявана по телеф

преди 12 години

С всичките и положителни и отрицателни страни, Русия е една самостоятелна държава. Докато "Булгариа" е една колониална територия, управлявана по телефона от американското посолство!

38

оператор

преди 12 години

Скоро ще има подобен клип и с пожарникаря.

37

emigrant

преди 12 години

Създателите на клипа няма да са дълго сред живите !!!!! Познавам руската справедливост, и демокрация !

36

USSR

преди 12 години

Иска им се на някои да го видят Путин така,ама няма да стане! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН И ЕДИННА РУСИЯ!

35

9К79 Точка У

преди 12 години

"Гладни кокошки, просо сънуват" с тази поговорка може да се охарактеризира поредната помия сътворена от ибрикчиите на чичо Сам, видно е има ги и в Русия! Немцов, Митрохин, Лимонов и тем подобна *** са готови на всичко само и само да си заслужат доларите от амер. посолство! Каквото и да правят обаче нищо няма да им помогне, защото Русия ще гласува за Путин, и ще спечели още на първия тур, разбира се има няколко хиляди офисни плъха в Москва, но това е нищо за огрмната страна !

34

Анонимен

преди 12 години

Никой обаче на казва че спонсор на тоя филм е Березовски. И е сниман по книгата написана от Литвиненко(бивш кгбист и предател) и Юрий Фелштински(евреин живеещ в щатите и главен политически съветник на Березовски).Кой е снимал филма:Автор и Режисьор: Жан-Шарл ДЕНЬООператор: Тони БоскоПродуцент: Шарль ГазелльМонтаж: Пол БЕДОНито един руснак няма, сигурно и те са евреи ама трябва се търси в интернет. Някой още да не е разбрал какви мили хора са евреите и техните приятели от лондон и ню йорк?Що не кажете истината а?

33

Тояга

преди 12 години

Иска им се на някои хора да сринат русия но няма да стане с тази пропаганда идваща отвъд океана наи вероятно америкоянките не им се свири по гайдата....

32

ЧиЧо

преди 12 години

Днеска клип, утре - реалност.

31

Анонимен

преди 12 години

сбъркали са клипа. трябвало е да го сложат в кадрите дето ги изнасилват по затворите..уха..кеф..

30

до 36

преди 12 години

36-ти, ти си болен.

29

Патриот

преди 12 години

Докато всякаква седерунгелска про западна *** плюе Путин съм спокоен за него и Русия,притеснявам се когато почнат да хвалят някой ,никога не е на добро!

28

Анонимен

преди 12 години

До 36Ти не си комунист,ти си обикновен мазохист-русофил!Защо се опираш на Китай,нали русия е много силна.В едно си прав-русия под ръководството на Китай,защото Китай ще глътне твоята прехвалена русия като малка водка!

27

ДО42

преди 12 години

религията християнство ,а на тоя ,на който не му изнася , прав му лът...

26

slayer

преди 12 години

веселяк 40, да сравняваш русия с вселената и природата е като да сравняваш старо балканче с модерен мерцедес. A Горби ви разруши боклучавия концлагер наречен СССР, и са ви е яд, ама свърши вашата. Комунистите биха всички рекорди в човешката история по глупост, тъпотия и доказаха че са грешка на природата

25

Анонимен

преди 12 години

Защото България е продадена и мн скоро бъгларите ще разбера, че са малцинство в собствената си държава, тогава никой не дава гаранции кого ще избере мнозинството, кой ще е официалния език и каква ще бъде религията... Който отрича очевидното е по-скоро кактус или щраус с глава забита в пясъка, от колкото човек...

24

Tina

преди 12 години

Жалки човечета, които се гърчите в нъпани срещу Путин,и 100 години да управлявате повече от Путин - не можете да направите за Русия това, което ще направи той.