62

Анонимен

преди 12 години

Кой бил Шойбле, абе пратете им една ескадрила от месершмити най-накрая и да се свършва вече с тия циреи гърците. А и България да администрира старите си територии от 1941.

61

Ото фон Дойчен

преди 12 години

И за какво им е на гърците да се управляват сами? Те никога не са се управлявали сами. Преди 2000 години гърците стават просто един от много народи на Римската империя и са управлявани от римляните. След това са безправни в Османската империя. След това ги управляват германците с техния цар. Сега пак ги управляват германците.За последните 2000 години гърците да са се управлявали сами дали има и 50-100 години, през които фалираха 6 пъти.

60

Анонимен

преди 12 години

Гърците са бита карта - новите *** на Европа!

59

до 66

преди 12 години

Гърците са най-хитри и умни от всички, а вие ако сте тръгнали да мислите гърците акъл нямате. Или просто им завиждате.--За кокво да им завиждаме? За това, че фалираха шест пъти зо 100 години ли? За това, че Европа ги смята за *** ли? За това, че им отнеха правото сами да си управляват държавата ли? Или за това, че безработицата е 21 % и са се съгласили да продължавата да уволняват докато стане 30%, а заплатите на 80 % да бъдат до 500 евро.

58

д-р

преди 12 години

"Кои са тези холандци и финландци? Кои са тия германци? Ние сме създали вселената. Ние сме господарите на света."Тия изречения често ги чувам на 4-ти километър.

57

Сбогом Гърция!

преди 12 години

Сбогом Гърция! Ще се видим след 30 години! Дотогава ще ви управлява германски генерал губернатор. Зер гут!

56

до 61

преди 12 години

Ивета, я си заминавай в Русия. И тук, в България се изкарват по 3200 лв. на месец, но първо трябва да можеш да пишеш, че да поискаш такава заплата. Преброй си правописните грешки в постинга и хващай влага за Сибир.

55

Анонимен

преди 12 години

Ако Гърция успее да докопа милиардите още на другия ден ще духне от европейския и тогава знаещите европейци ще има да чакат да им върнат заема. Ако ние бяхме умни поне малко също щяхме да си поискаме безвъзмезден заем, ама нали трябва да се покажем че сме мъже. Имаме и опит от 1995 г когато се раздаваха пари с чували и после не се върнаха, някой да беше осъден? Вижда се че гърците са взели нещо от нас и са успяли..

54

цезар

преди 12 години

Сталин казва така : Не е важно за кого ще гласуват избирателите. Важно е кой брои гласовете.

53

Анонимен

преди 12 години

целия зор е че ако гърция потъне,много банки в германия също ще потънат ,защото основно те са кредитирали гръцките банки.А за другото -гърците са абсолютно прави.Няма ситуация в международната политика ,в която някой да се намесва във вътрешните работи на една държава,още повече да определят кой да е президент и кой не-недопустимо е!!!!..а че са долно племе гърците -вярно си е,но правото си е право!

52

ивета

преди 12 години

до 54 незнам каде си живял но аз бях в Русия 13 пъти за по 3-4 месеца в 11 града запоследно преди нова година и маи ти си нещастен .Коментираш хора 6-7 пъти по богати от нас или мислиш като сополанко от деведесете години когато сам се родила. А българите които работят там са доста, защо ли работят там а не у нас а? 54 Бащами работи там от 4 години и изкарва по 3200лв. на месец в Ирикутск. Сигорно не го знаеш, но това е град с 650 000 души.

51

Морски

преди 12 години

Хора, не се заблуждавайте, че гърците са зле, цялото това е доста добре контролиран медиен шум, за да се държат в напрежение останалите държави и с цел задълбочаване на кризата.Заплати и пенсии от по над 1000 евро, 14 заплати годишно, кое точно им е зле?Това което сега ще кажа изобщо не е хуманно, но както и доста хора ще се съгласят с мен, че вътрешно бих се радвал наистина да са зле, защото зверски експлоатират нашите емигранти, тормозят ги и накрая даже не им и плащат, това не са хора.

50

Анонимен

преди 12 години

Немци, холандци и финландци си мислят, че могат да надхитрят хитрите гърци. За това гърците им го казват в прав текст: "Кои са тези холандци и финландци?" Гърците са древен народ и са дали толкова на света, колкото холандци, немци и финландци дори не могат да си представят. Нещата отиват на фалит, гърците си връщат драхмата а западните банкери ще пият по една студена вода и ще забравят за милиардите, които сега се надяват да си върнат.

49

Анонимен

преди 12 години

Както се казва, които плаща той поръчва музиката

48

до 51

преди 12 години

Неприкосновенната личност на един финансов измамник подлежи на затвор, когато цяла държава *** с пари подлежи на определени санкции, които се налагат от тези, които дават парите за да я спасят. Гърците сами си биха шута на държавния си суверенитет, като се закопаха с дългове, които не могат да обслужват. А това че демокрацията е под заплаха... покажи ми една държава за която може да се каже, че та реално съществува. В момента няма такава, само доста които я имитират.

47

ДО-СОКРАТ

преди 12 години

хубаво е че не се изказваш редовно,щото като гледам само глупости дрънкаш.

46

Жоро-бг

преди 12 години

Кои са тези холандци и финландци?Това са хората който ще ви хранят следващите години, ако кажат не, Гърция ще последва съдбата на БГ от времето на Виденов -заплати и пенсии от по 2-3 долара. В техния случай може да са 50-60 ерво. Така че гърчолята да си натискат парцалите и да слушат тези които ги хранят и да не се пенят много, че ако не са те ще се приземят набързо до нашето нивто.

45

Анонимен

преди 12 години

Не знам какви познавачи на русия има тук,но аз съм живял 2 години там,по нещастни хорица не съм виждал ...там или си някой или те третират като животно,това не са хора , а ***...говоря за управляващите им...

44

Венелин

преди 12 години

Никакво демокрация за маляките!Робство и денонощно бачкане докато върнат всичко с лихвите.

43

сократ

преди 12 години

Това което чета във форума ме плаши.Толкоз неграмотни люде се опитват акъл да дават.Не винаги се включвам,но редовно чета.Единствен грамотен във форума се оказва г-н Анонимен.Не съм адвокат на Русия,но има една неопровержима истина и това са необятните богатства на Руските земи.Цял корпоративен свят мечтае да има богатите природни ресурси на Русия,но ядец.Да мечтаеш да владееш Русия е все равно да скочиш от върха на Черната джамахария без парашут и да останеш жи.Всеки такъв да потърси психиатър.