11

мами

преди 12 години

Болниците потънали в дългове към фирми те Господата си разпределят бонуси това ако не се казва помиарщина здраве му кажи. Оправдания че пари се насочвали към Спешна помощ обяснения от министъра ни в клин ни в ръкав" Къде го удряш къде се пука."

10

Анонимен

преди 12 години

системата се разруши още с идването на герб,последствията ще са дълги и жестоки.

9

Анонимен

преди 12 години

""България изостава критично по газификацията на домакинствата. В момента едва 2% се отопляват със синьо гориво. Искаме да станат 30 на сто", каза министър Трайков." - какво тогава ревът за цената на газа - то няма никакво потребление в България!

8

1313

преди 12 години

@2 :обаждане за спешен случай - от другата страна е човек, който първо не познава София и , ако не обърка адреса, праща линейка от другия край на града а не от най близкия спешен център( визирам София, защото тук живея), който няма бегли познания по медицина ( преди можеше да се спаси човешки живот само с насоките, които дежурния на линия може да ти даде докато чакаш линейката) и не е нищо повече от телефонист!и ако в резултат умре мой близък човек дали ще ми пука че следят обажданията?112=фарс

7

Анонимен

преди 12 години

Ами така си е.Не можЕ хора които нямат грам знания по медицина да преценяват кое е спешно и ко е не е.Преди на 150 поне ратоах мед.лица.И ако не друго преценяваха реално или даваха поне съвет какво да се прави.А тези освен езици и приемането на сигнали нищо не знаят да правят!Не бяхме готови за този телефон , по-точно пресонал за телефона не беше подготвен предварително!

6

Анонимен

преди 12 години

А ГЕРБ доразруши България ! Най-некъдърни управници от 1330г. на сам .

5

Пожарникар

преди 12 години

А че 112 е грешна структура, грешна е! В нея работят много лица, на които не им е проведено необходимото обучение и те не могат да различат истински, спешен сигнал, но това са подробности! Всичко се разпада... ЗИЛ-ът тази сутрин пак не пали! Татра 148 е извън строя, а за Шкодата няма гориво! Днес не разчитайте качествено на нас!

4

Пожарникар

преди 12 години

Оказа се епелептик! А знаете ли какво стана с ченгетата? Накзаха ги, защото са карали лице, което не задържано с патрулката! И какъв е извода?! Без значение... Извод няма! 112 уби СМП!

3

Пожарникар

преди 12 години

По презумпция уважавам труда на всички работещи в сферата на сигурността, но "Спешна помощ" никога не са ми били любимци... Преди 4 години станах свидетел на човек лежащ в една локва и не мърдащ. Звъня в СМП и какво ми отговарят "Няма такъв случай!". Обаждам се на ченгетата, идва една патрулка взема човека и го кара в болницата. А то какво се оказва: преди този човек е имало някакъв пияница на същото място.На СМП не им се занимава с пияндета... А този дето го закараха с патрулката умря в болница

2

Анонимен

преди 12 години

Да бе да

1

Анонимен

преди 12 години

Абе я среден !Минаването на спешната помощ към 112 най-сетне я направи спешна , защото обажданията се следят. Вече не може всеки със сърбящ зад*ик да звъни и да използва екипите , докато истински нуждаещи се от спешна помощ хора са оставени на произвола.