25

до 21

преди 12 години

Това, че според Конституция президент и вицепрезидент не може да бъдат подведени под отговорност за действията си, не означава, че същите тези действия не могат да бъдат изкарани на "светло"! Пък нека всеки сам да съди колко са морални например....

24

Анонимен

преди 12 години

Парламентът създаде комисия, която да разследва защо президента е спазвал Конституцията, а не я е нарушавал .... Герберастия ....

23

Анонимен

преди 12 години

По сегашният закон за защита на личните данни, няма как помилванията да са прозрачни. Ако ги бяха направили прозрачни, щяха да нарушат закона. Топката е в ръцете на депутатите. Те могат да изменят закона.

22

Анонимен

преди 12 години

Номер 22, забарвяш председателя. А познай от един път от коя партия ще е пердседателя на комисията?

21

Анонимен

преди 12 години

Без съмнение много "прозрачно" са действали гоце и марин в "интерес" на народа!Да не се окаже прав Дянков за "не толкова младия милиардер"? А какво ще обясни марин за луксозните си имоти? Със заеми от приятели или печалби от тотото...

20

Анонимен

преди 12 години

Въпреки че отрепките на нвоизлюпените след 1989-та година демократи властва в цялата държава, вкл. Конституционен съд, парламент, съдебна система и т.н., едва ли някой от тях ще се компроментира чак толкова, че да се хване на въдицата на Яне, който се опитва да си вдигне рейтинга.

19

Анонимен

преди 12 години

Чета и смятам ,чета и смятам и нещо не ми излиза аритметиката-комисията ще бъде от 13 депутати-6 от ГЕРБ ,2 от БСП ,2 от ДПС ,1 син и един независим.Стават 12 -кой е 13 -тия.

18

Анонимен

преди 12 години

Който иска анкетни комисии за тези действия на президентската институция, май не е наясно с Конституцията на България в доста отношения - правомощия на президентската институция, отговорности на президентската институция, ролята на Конституционния съд по отношение на президентската институция, парават на Народното събрание и т.н.

17

Анонимен

преди 12 години

Че Мая Манолова цял живот е защитавала криминално проявени. Аз не съм забравил за поправката "Ванко 1", която беше сътворена от Татяна Дончева и бе внесена за гласуване в парламентарна зала именно от Мая Манолова и Янаки Стоилов. Криминалния контингент и бсп си вървят ръка за ръка.

16

Анонимен

преди 12 години

"Желев и Стоянов пуснаха някъде около 2600 престъпници"Сериозно! А къде бяха депутатите от 97 г. и президентът след тях за да искат анкетни комисии?Защо не бяха огласени случаите след края на мандатите им, а чак сега?

15

Анонимен

преди 12 години

Проблема е, че червените *** начело с Гоце държат в ръцете си Конституционния съд и ще направят опит да потулят този грандиозен скандал. Дано истината излезе наяве и виновните да понесат наказание.

14

Анонимен

преди 12 години

Моля,комунистите да не правят съпоставка с Желев и Стоянов-тогава бяха други времена(има много осъдени за дребни кражби и суми) Вие сте за прозрачност на нещата!Докажете го и се дръжте достойно с българските граждани(Не все едно сме ***)

13

Анонимен

преди 12 години

Очевидно е, че както Първанов, така и Желев и Стоянов са действали в рамките на Конституцията и законите. Ако някой депутат има претенции, то да вземе да внесе промяна в Конституцията или в законите и да си я гласува. В общи линии Яне от РЗС иска комисията да разследва защо парламента така е написал Конституцията и законите, но вместо това, Яне иска да се разследва защо президентите не са ги нарушили ...

12

?

преди 12 години

Тоа орден за кво го е получил, за помилването на убийците ли ?

11

Анонимен

преди 12 години

Желев и Стоянов пуснаха някъде около 2600 престъпници, а Първанов за два мандата само около 550. Кого ще разследва комисията?

10

Анонимен

преди 12 години

*** не само са извършители на престъпления, но вече са и смешни в жалките си опити за отказ за носене на вина. Смрадливи "социалисти".

9

Анонимен

преди 12 години

С тая АСТА ГЕРБ съвсем на ***.

8

Анонимен

преди 12 години

С тези помилвания се създаде един контингент от престъпници и ***, готови на всичко за СДС и производните му партии... за останалото допрочети номер 7.

7

до 7

преди 12 години

Много си кух.Да не си член на ГеЙрб?

6

смех

преди 12 години

С две думи оная побараната Яна Янева пак са я отсвиркали:))))