12

Жеков

преди 12 години

Ако не беше антикомунист, демек - ограничен човек, а беше просто нормален българин, щеше да знаеш, че благодарение на договора, който е сключил Р. Овч., още сума години Газпром ще ни плаща транзитни такси за пренос до Турция, независимо, че турците отказаха газа по това трасе.В общи линии нищо не знаете нито за клаузите на договора, нито за цените.Ако не беше антикомунист, а нормален човек, щеше да отвориш европейския сайт за енергетока "energy.eu" и щеше да видиш колко плащат другите в ЕС.

11

Анонимен

преди 12 години

Този недораслек няма ли да втаса вече?И на него друг му е виновен - некадърните винаги така се оправдават!А за шистовия газ и АСТА кой ти е виновен бе главанак?

10

Анонимен

преди 12 години

Ревете още за "природата", ***. Показаха ви едно скалъпено филмче, раздуха наляво и надясно за един-единствен злощастен град в Уайоминг и веднага клекнахме пак пред руснаците. В момента плащаме ДВОЙНО на щатските цени. Получихте ли си новите сметки за парното? Ай честита ви "природа".

9

до 12

преди 12 години

Да бе, даже скоро ходи делегация в Москва да шмърка, че малко стока ни купували руснаците и ни били малко разрешителните за превоз.Те руснаците ги ядат доматите с колците и не знаят, че наште са намерили лесен начин да печелят, като ги препродават на турски фирми... цирк, г-жа Петрова, *** в коридора!

8

Антикумонист

преди 12 години

до 9 - Браво на министър Трайков,че най-сетне някой обвини оня пръч Р.Овч. за нейзгодната зделка за българският народ и изгодната сделка за джобовете на енергиният магнат Овчаров.Р.Овч направи така ,че да плащаме най-скъпят газ,а не Трйков.Сега заради мераците на Шеврон да търси газ, тия от Газпром платиха някой друг лев на еколозите и подпомогнаха малко джобовете им,но ако се стигне до търсене на газ,гледайте как бързо ще намалят цената,защото сме братя само и само да не изпуснат пазара

7

Анонимен

преди 12 години

Германия си цица газ на воля от Северен поток, тоя октомври пускат и втората тръба, ама ние нали сме по-европейци, по-проамериканци, по-НАТО-вци, по-русофоби и от англичаните и французите - на сички, дето се чудат как да затрият Русия се докарваме, а искаме евтин газ от руснаците. Това само един ГЕРБер може да си мисли, че може да стане.На тех не им пука какво ще стане тук след 10 години, защото в Бг. след един мандат в правителство или парламент повече грижи по материалния си статус нямаш.

6

Свирчо

преди 12 години

Ми аз предлагам да не я плащаме тая цена! Кой е "За"?От както са дошли на власт тея мекерета на Уорлик, по цял ден се занимават да прецакват бизнеса на руснаците. Какво ли не измислиха, та да спрат де що имаше руски проект. И това *** е начело в тази битка! Какво очакват сега - руснаците дани намалят цените, защото в момента сме им спрели всичките проекти?Еми нека рият у Добруджа за шистов газ, дано намерят! Щото никой още не е казал, че газ има там. По същата логика може да има и у София.

5

Анонимен

преди 12 години

бе на тея кво им стана, всеки ли командва по няколко банки, та така щедро се изказват по въпроса с кредитите ?

4

Анонимен

преди 12 години

Калинка , милиционер , калинка ,милиционер и за цвят пожарникар крадец на чело. Ей това е държавата в момента

3

възмутен

преди 12 години

Стига празни приказки! Видяхме ви "кадърността" във всичко! Че нямат ни срам, ни чест! Отвсякъде ги плюят, те мислят, че дъжд ги вали! Такова дебелоочие не бях срещал досега! Ама явно кокалът е сладък, много сладък!

2

Анонимен

преди 12 години

След издънката с АСТА е по-добре да не предлага нищо !А въпрос на морал е да си подаде оставката ! Омръзна ми да се учат на мой гръб ! Тя и жена му изглежда го нарита за ради тезе му майсторлъци !

1

wiktor

преди 12 години

Браво, добри новини :)