131

до ястреб

преди 12 години

я кажи вярно ли е ,че Всичките държави който са има ли земане даване с Българи са били в своята най голяма сила като почнеш от Хазарите минеш през Ромейте днешните гърци. осмАнците руснаците и сега ЕС и Америка . А ИМА МЕСТА КАДЕТО РЪЗВИТИЕТО ТЕЧЕ ДОСТА БАВНО КАТО БЛИЗКИЯТ ИЗТОК и африка в момента .

130

1

преди 12 години

До 159 - и аз не мога да си представя как мюсюлманин /турчин/ ще отиде в космоса, кой ще му даде място за килимчето и къде ще си удря главата пет пъти на ден, като не се знае кое е под, кое е таван и къде е изток!

129

Анонимен

преди 12 години

В Турция се готвят да строят две атомни централи наведнъж. Познайте кой ще ги строи ? Нещата се променят. Те стават техническа нация с ядрен потенциал, а ние вносители на ток.

128

*

преди 12 години

No. 160: "което означава ,че Българите са предпочитани в технологийте пред турците и мюсюлманите ." - тва е култово!Нищо против турците, стига да си знаят мястото, както ние своето.

127

до 158

преди 12 години

Щяха да са на нивото на Виетнам. Обединени , силни и живеещи в мир.

126

Анонимен

преди 12 години

Колко жалко че най ителигентният форумец е един турчин. Много жалко!

125

....

преди 12 години

За всички които подкрепят САЩ а живеят в България и нехаресват турци, сърби, гърци или руснаци: Вие сте *** и ***, неспособни да разсъждават ...P.S. Бегайте по скоро през атлантика при братята ви Хамериканци

124

до ястреб

преди 12 години

което означава ,че Българите са предпочитани в технологийте пред турците и мюсюлманите .

123

do Ястреб6

преди 12 години

абе не знам как хан Крум създаде интернета ама знам КАК ДЖОН АТАНАСОВ има паметник в центъра на София май ще да е създал първият компютър. МОЖЕ КАЛОЯН ДА не е изтрелял български спътници ама Георги Иванов 1979 година летя в космоса което турците не ги искат и също така на малко държави в света са се доверили да имат ядрени централи като козлодуй това е доверие преди всичко . иран 2010 стана пурвата ислямска държава която има ядрени реактори . и пакистан

122

до 152

преди 12 години

За САЩ ли говориш? Ако не се бяха намесили е Корея, сега нямаше да има гнездо на напрежение там и обединена Коря щеше да е един от Азиатските дракони, поне на нивото на Виетнам. Подлъгаха съюзника си Ирак да нападне Кувейт и после се направиха на спасители. На Балканите се усраха и *** и нас с обеднен уран. Подготвиха нови конфликти, защото проблемите на Балканите тепърва ще имат развръзка.

121

Анонимен

преди 12 години

До 150 като си толкова отворко , кажи ми на кого е кръстена улица Мърфи в София , жокер не е на този със законите.

120

Анонимен

преди 12 години

Абе човека ви говори за съвсем различни неща, но вие от позицията на Велика сила , почвате да плюете Турция. Срамота, че човек представящ се за турчин е най- начетения в български форум. Нямате възможност да му опонирате и сменяте темата с някакви простотий които също не са ви ясни.

119

До тс тс тс

преди 12 години

и източник на абсолютно всеки международен конфликт през последните 50-60 годиниКажи ми тогава чия армия забрави да спре и започна Корейската войнаКак по точно се стигна до войната във Виетнам.Кой нахлу в КувейтКой беше в основата на конфликтите на Балканите.Кой взриви близнацитеИ на края кой през цитираните години въоръжаваше и подкрепяше всякакви , леви , ултра леви и всевъзможни измикяри сиреч терористи.Аз отговора го знам , жалко е за теб че не го знаеш

118

до ястреб

преди 12 години

защо проблема да е само в американците проблема не е ли и във вас мюсюлманите ? ,че се се джавкате с тоя и ония .

117

By the Way

преди 12 години

За всички САЩ-офили, разберете в природата на САЩ е да взимат, а не да дават да разделят народи и държави, а те да се сплотяват иначе не биха били това което са сега.... само неразбирам вие за кво им се кефите като сме от "другата страна" макар и без да го искаме... но никой не ни пита....

116

до ястреб

преди 12 години

османската империя 600 години и да дойдат някви германци да ти построят железопатна линия това не е ли срам за вас. да дойде америка и русия и да превземат космоса що така се получава ? че се сте на опашката в живота ?

115

анонимен

преди 12 години

отавете го Ястреба той е сбъркана работа , възхода си днешна Турция дължи до голяма степен на Амерка и турчин да плюе по нея ми се вижда твърде съмнителна работа.

114

tc tc tc

преди 12 години

САЩ са и държавата с най-голям кредит от кредитор Китай м/у другото. И най-голям консуматор на всякакъв вид ресурси... и източник на абсолютно всеки международен конфликт през последните 50-60 години...а ако има критери за най-грозна история на народ те печелят първото място гаранТ. От индиянците през *** роби, войната м/у севера и юга, намесата във втората световна, ембарго на Колумбия и още мн и мн няма да ми стигне време да пиша........... и ако това е връх в развитието на човека...???

113

Ш

преди 12 години

Боже, пази България, щом и Патриотизма се превърна в нарицателно! (((

112

до ястреб

преди 12 години

имаш ли претенций .че гледаш турска телевизия с американски сателит в космоса .