226

Антикумонист

преди 12 години

където е имало комунизъм,нищо след това не расте

225

Обективен

преди 12 години

Световния американски терорист го е страх само и единствено от великата Руска мечка.Какъв ресурс само хвърлят за да свалят ПУТИН?!!!Трябва и предател и гъзолизник като горбачов(с малка буква)...ама няма да им се получи.Молете се за здравето на Путин, защото това е човека който ще им завре собственото американско знаме в дебелият им макдоналдски гъ@...Аман от гаднатата американска ***.Хак да им е!

224

Анонимен

преди 12 години

чудесна новинапредлагам всички бг социалисти вместо да приказват глупости да отидат да се бият в защита на Асад

223

до 251

преди 12 години

И аз мислих, че са изчезващ вид, преди 22г., но те се възпроизвеждат.Пример: бащата на Плевналиев- член на ОК на БКП Благоевград, сина му ,комс. секретар в Матем. гимназия Благоевград, сега - демократичен президент. Да не говорим за: ББ, Ах.Д., и други демократи.Тъжно е, но според мен- колкото години комунизъм...толкова поне години преход.

222

невероятни сте..

преди 12 години

Невероятни сте комунистите... какви простотии ръсите... Как плюете срещу всичко , което е "западна цивилизация" , как хвалите всичко от "изтока", как на черното бяло казвате. Вече съм на 50г. и за себе си мога да кажа: Не съм видял по нагло и лъжливо същество от комунист. А самите Вие-синовете Ви учат на Запад, търгувате със западни фирми, обличате се и подражавате в обноските не на руския мужик, а на западната култура. Забавлявам се с Вас, а Вие ... се забавлявате с нещастния българин...

221

Анонимен

преди 12 години

За Арабската Лига знаещите казват, че са хрантутници - корупционери, които за пари са готови да изпълнят всякакви подлости, ако им се плати за това.САЩ ги водят като параван и ловни кучета, за да облайват техните противници.Всичко се прави в интерес на няколко арабски монархии - тлъсти котараци, любимци на чимо Сам. Точно те финансираха Ал Каида, по времето, когато беше съюзник на САЩ, те финансираха и "демократизирането" на Либия, сега финансират погромите и убийствата в Сирия. Нищо ново ...

220

Анонимен

преди 12 години

По време на войната американци и англичани са изсипали над София и останалата част на България стотици хиляди разрушителни бомби. Убити са хиляди цивилни. Щетите са за над 22 млрд. лева. През 1960г. е разкрита диверсионна група, целяща да отрови водата за София.Още много такива примери има в нашата история. Кога и как да вярвам на такива хора ?!

219

ХА,ХА,ХААА...

преди 12 години

ТРИЕНЕТО НА КОМЕНТАРИИ...НЕ Е РЕШЕНИЕ!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ИСТИНАТА.

218

Хасан

преди 12 години

И сто години са време.

217

Анонимен

преди 12 години

АЗ - падането на Американския престъпен режим също е въпрос на време ;)

216

Анонимен

преди 12 години

абе ей с жълтата книжка -БЪЛГАРИ ли си къв , срам за България си със сигурност , как може бе *** , американците трепат наред как ние колим прасета тука , ша ми викаш ти за русите че са убийци, кой са тръгнали да нападат бе ненормални, тва е най-милата дума за тебе която мога да кажа че има и малки тука , *** с ***

215

ив

преди 12 години

Пак оправяме света, като дращим по форумите. :)))

214

Гърне-похлупак

преди 12 години

А бе, има един Казанлъшки продажник - Георги Иванов се именува. На всяко гърне - похлупак, във всяко изказване - плещене на простотии. Подозирам, че е плъзнал и по форумите под Анонимна завеска. По начина на приказване, тук писаното от Непознатия прилича много на нвеговия стил. Може пък да е той. Няма да се учудя да е същото гърне-похлупак.

213

аса

преди 12 години

До 192:"Или китайците не са роби на техните червени феодали, дето пазаруват в моловете в Париж."______________________________________________________________________________Искаш да кажеш, че отиват чак в Париж да си купят китайски стоки ли?

212

Анонимен

преди 12 години

238 земи се скрий с тия простоти , могат на приказките да ти повярват само такива продажници като тебе , от твоя сорт , къв *** трябва да си да праскаш глупост след глупост

211

Анонимен

преди 12 години

по скоро падането на хамериканският режим е въпрос на време

210

за 235

преди 12 години

Еврей, що не се скриеш някъде. Що лъжеш. Ти си евреин и вие сте забъркали простотиийте в Сирия. Опозицията са еврейски командоси, катарски и английски. Еврейската пропаганда започва да натяга противопоставяне на религиозна основа. Антиислямска омраза. Не се прави на ислямист.

209

Анонимен

преди 12 години

А теократският-феодален режим в Саудитска Арабия кога ша го сваляме,м?Или те са пезевенги,ама наши пезевенги,м?

208

ОТ ДО

преди 12 години

Карай си каручката и по-бързо се разкарай

207

до 251

преди 12 години

Тогава карай си Москвич...40г.. Аз ще да карам Форд - ... 5 години.