16

Анонимен

преди 12 години

А така, такива му ги пожелай, в безпомощната си злобичка, задето мисли различно от теб :)) Жалко човече!

15

до 16

преди 12 години

Добре е ама само във въображението си. Като го шибне инсулта след седмица, ще се чуди що ги е дрънкал тези глупости из коментарника.

14

Айде стига бе

преди 12 години

Човека ви го е написал - хранят ни с ***, ама ние си знаете само `цигари, че цигари`. Ти не пуши, пък *** си виж артериите - един пръст палмово масло са отложили.

13

vinovni

преди 12 години

Mnogo e prav 15 za infarktite sa vinovni gerb i amerikancite nali?

12

номер 6

преди 12 години

Не им говори такива неща. Тук, в този форум, не обичат да им казват, че те са виновни за нещо. Този форум е, за да се оплюе цялата вселена, да се хвърли вината на всеки друг, но не и на самия себе си. Тук намираш съмишленици в помията и ***, и ти олеква, като видиш, че не си сам в горчилката си.

11

Анонимен

преди 12 години

Kой те затрива бе приятелю, кутията цигари ли, дето ББ ти я бута в устата или студеното време, дето ни тормози...аман. Все някой друг е виновен, как живеете така, не мога да ви разбера.

10

Анонимен

преди 12 години

това е щото гледат бтв новините

9

сами сме си виновни

преди 12 години

22 годишния геноцид ще продължава с бясна скорост.Ще се затриваме като нация с всеки изминат ден .Хората живеят средно по 75-80г. по света а българина 65 г.

8

до геноцид 8

преди 12 години

За геницида са виновни и датчаните. В Дания българите имат законно право да работят наравно с местните няколко години наред, ама я отиди в Дания да си намериш добре платена работа в Дания като българин - просто невъзможно е. Датчаните са в заговор с ГЕРБ - заради тях трябва да стоим в България и да мрем под управлението на ГЕРБ. Ако не бяха датчаните в заговор с ГЕРБ можехме да заминем всички българи за Дания и там да получаваме големи заплати и да живеем добре без инфаркти.

7

Анонимен

преди 12 години

Американците цяло лято пръскаха със химикали над главите ни, как да е иначе и тоя студ пак от тях идва.

6

геноциииид

преди 12 години

изквичало прасето като го изкарали от ***.

5

Г Е Н О Ц И Д

преди 12 години

Едва ли студа е причината за толкова много инфаркти. Преди е имало и по-страшни зими, а нямаше толкова покосени от инфаркт.Друга е причината. Хората живеят в постоянен стрес. Не са сигурни и спокойни за утрешния ден. Не знаят дали ще могат да посрещнат най-неотложните си нужди. Лишават себе си, за да дадат на децата си.Притеснени са. Не се хранят нормално и с качествена храна. Не ходят на лекар превантивно, защото нямат достатъчно пари за болница.Затова измират като мухи. Млади хора също ...

4

Анонимен

преди 12 години

Цигари, алкохол, обездвиженост, наднормено тегло....и е то ти инфаркт на около 30 години. Що на моите 48 г. нямам ни кръвно, ни сърдечни проблеми...Ясно защо?! Без цигари, без алкохол, без излишни килограми...животът наистина може да е хубав, въпреки трупането на годинките...А, че студът е стресиращ фактор в това спор няма.Чудя се как им увряха най-после мозъците на просветните чиновници та пуснаха децата във ваканция, вместо да мръзнат по спирки, в студените училища и да прихващат грипа

3

Анонимен

преди 12 години

nema6 kinti i te zarqzvat da umira6 i ti i deteto e tova ako nee prestapnost da di iskat pari i ako nqma6 gledai si rabotata opravqi se sam

2

qze

преди 12 години

ауууууу, колко сме зле, аууууууу колко бяхме добре, ауууууууу.

1

Лекар

преди 12 години

Веднага давам безплатен съвет - незабавно емигриране от скапаната територия на която ви хранят с палмово масло. Разпада се за около 70 години. Значително след като ви е запушило всяка артерия. А в кои продукти се намира ли ? Практически във ВСИЧКИ. Дори в слъчогледовото олио.