126

Българин

преди 12 години

131 - като прочетох последното ти изречение:"Изглеждаш по интелигентно като не пишеш!"- ИЗПАДНАХ В ПОТРЕС !!! Не съм очаквал подобна реплика от "член на ГРОБ", чийто вожд изглежда поне средно интелигентен единствено когато мълчи като ПУКЪЛ !!!! Друг е въпросът, че неговата дясна ръка - ***, дори когато мълчи, пак си мяза на павиан...

125

Член на Герб

преди 12 години

До Румен 221: *** ти си Р точка Овч точка, нали? Спри да пишеш и направи услуга на всички като се махниш от всички възможни сайтове! Изглеждаш по интелигентно като не пишеш!

124

Българин

преди 12 години

Само не зная защо е нужно да се оправдаваме пред всеки случайно довлякъл се дърт американски хомосексуалист или незадоволена лелка, за това, че не желаем да превръщаме житницата на страната си в пустиня !!! Добруджа все още не е собственост на САЩ, че да ни държат сметка !!! Браво тоя път на борисов, че им се опъва (коитто следят постовете ми знаят, че постоянно го критикувам), но аз на негово място вместо оправдания ще почна да раздавам шутове, ако тия *** продължат да ми досаждат !!!

123

rumen221

преди 12 години

За ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ, ШИСТОВ ГАЗ СЕ ДОБИВА САМО В ПОЛУ-ПУСТИННИ И ПУСТИННИ МЕСТНОСТИ Защото след десетина години добив ВСЯКА МЕСТНОСТ СТАВА ПУСТИННА!!!- Проблема енергийна сигурност, не е нито труден нито сложен за решаване... - ОСНОВАТА НА Българската енергетика през следващите 50-100 години е АЕЦ Белене! Тя е ВЪПИЮЩА НЕОБХОДИМОСТ В нея задължително трябва да се инвестират ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ!!!- Земеделската земя е вечна!!! Затова шистов газ от Добруджа СРЕЩУ ПРЕВРЪЩАНЕТО И В ПУСТИНЯ - изобщо не ни трябва 1. АЕЦ Козлодуй ТРЯБВА да работи само за вътрешния пазар, защото е правен с нашите пари и себестойността на тока от него е само 0,169 стотинки СЕГА КУПУВАМЕ ЗЕЛЕН ТОК ПО 75 СТОТИНКИ!!!2. Необходимо е днешните - "Свободен" и "Регулиран" пазар, наложени от "Енергийната мафия", да се заменят с доказано работещия... - "Регламентиран (чрез закон) пазар и разделяне участниците в играта на:- Производители;- Преносители; - Търговци на енергия!Що е това...? Това разделение ще ликвидира днешния монопол на ЕРП-тата и ГАЗОВИТЕ МОНОПОЛИСТИ1. Печалбата на Производителите Преносители трябва да се лимитира до 10% и се въведе контрол на инвестициите.2. Търговците на енергия, да продават до 50% от консумацията в най-много три (от общо седемте) социално-икономически Области (ЗЗК) и с лимитирана печалба до 10% (ЗЗК).3. Едва при тези условия - Пазара решава проблемите...4. Зелената енергия не е само свръхскъпата от "Възобновяеми" източници..., а и всяка друга "Невъглеродна"... Ядрената също е "Зелена", при това е неприлично евтина себестойността на козлодуйския ток на 1 до 4-ти реактори беше 0.2, а от Белене ще е 3 стотинки !!! ЗАТОВА КОРУМПИРАНИ ЕВРО-ТАРИКАТИ НИ КАРАТ ДА ГИ ЗАКРИЕМ!!!5. Шистов газ не ни трябва, защото в България има разработени и "запечатани" уранови находища, със залежи за стотици хиляди години..., чрез които можем да станем не просто Свръхнезависими..., а ЕНЕРГИЙНИТЕ ГОСПОДАРИ на Европа!ЗА СЕГА ОБАЧЕ ЧАКАМЕ ШЕВРОН ДА НАПРАВИ ТЪРГОВСКО ОТКРИТИЕ- За да се случи всичко това, обаче..., е необходим Патриотизъм и "Политическо дупе", а не чуждопоклонничество...и алчност...! Всичко друго е от Лукавава и от Златния телец!

122

Кой командва:

преди 12 години

Петела(САЩ-ШЕВРОН) или кошката(руские интереси).Ако има шистов газ ще има и по-ниски цени."Булгаргаз" прогнозира шоково поскъпване на природния газ.

121

ХА,ХА,ХАААА..125...

преди 12 години

.....ТИ СИ КАТО СТАРИТЕ *** ОТ МОНТАНА:БЕХА НАПИСАЛИ НА СТАРИЯ РАЗВЪДНИК ЗА РИБА, НАДПИС:.".ловенето на риба--СТРОГО ЗАБРАНЕНО!"........./ДОРИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР/...та , викаш....."това важело и за РУСНАЦИТЕ", А ??!! ....ХА,ХА,ХА,АААААААААААААААААА....

120

Не е верно!

преди 12 години

За всички атеисти тук - обърнете се към Бог, четете Словото, повярвайте в него за да се родите отново и да спасите грешните си души! Не богохулствайте, не си съдавайте идоли - това са страшни грехове! Бог ни обича, вие се мразите. Бог ще се върне а вие няма да го познавате. Бог ще ви съди, а вие ще обвинявате международното положение! Покайте се докато е възможно! Това важи дори за руснаците!!! Не бъркайте католическите извращения с истинската вяра! Не хулете Бог заради свещенниците МУ! Амин!

119

ТАКА Е 122....

преди 12 години

.....В "БУЛГАРГАЗ".....СИ МИЯТ КРАКАТА В НЕЯ...*** НЕ ЛЪЖЕ!ПИТАЙ ДКЕВР....ЩЕ ТИ СТАНЕ ПО-ТОПЛО....!

118

ЗА 108...

преди 12 години

...Е ,..... ТИ ВЕРНО МОЖЕ ДА СА ТЕ ПРАВИЛИ У СЕНОТО РУСКИТЕ ПИЯНКИ НА 3-ШИШЕТА С ОДЕКОЛОН...С ЧЕРВЕНИЯ МАРКЕР, ДЕБЕЛИЯ ...С РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ,... ОТ НЕКОЙ УЗБЕК ИЛИ БАШКИР!ЗАТОВА , АКЪЛА ТИ Е КАТО НА ...."ДРЕВНИТЕ ПЕРСИЙЦИ" ---БАЯ, ПРИМИТИВЕН- УМСТВЕНО И ФИЗИЧЕСКИ....!

117

Томас

преди 12 години

121Защо лъжеш хората - защо не кажеш истината, че поскъпването на газта не идва от Русия - а от *** газ? Путин дойде на крака и каза истината - с колкото и големи букви да пишеш лъжата се знае.

116

Честито българи

преди 12 години

..БРАТСКАТА РУСКА ГАЗ, ПОСКЪПВА С 27%....!!!ОБИЧАМ КОГАТО, "БРАТСКАТА ГАЗ", ПОСКЪПВА----ТАКА , ТЯ СТАВА ПО-СКЪПА НА СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!!!!СКЪПА И ОБИЧАНА.....ХА,ХА,ХАААА....!ДА НИ Е ЗДРАВЕ И....... ДА ПИЙНЕМ ПО ЕДНА ЧИСТА СТУДЕНА ВОДА!!!!!!НАЗДРАВЕ , ДРУГАРИ ***.....!!!!!!!!!!!!!!!!

115

outsider

преди 12 години

Не ми стана ясно защо тези двамата са ухилени като разрязан пъпеш. Не виждам нищо весело в репортажа за разговорите им.

114

Томас

преди 12 години

111Написал си глупости - нещо от рода на тъпизмите - тези неща се случват не защото Бог няма власт - а защото ги допуска, но няма да е до безкрай.

113

Томас

преди 12 години

107Кой ти ги каза на тебе тия простотии - и хитлер и сталин са убивали - и "идеологиите им" нямат нищо общо с думите, които Христос е казвал - в думите Му няма и намек дори за убийства.

112

Анонимен

преди 12 години

Човек най добре се разбира с родата си и най много на додата си разчита за помощ ако му потрябва. 108 съм.

111

до 108

преди 12 години

На *** които твърдят, че нямаме нищо общо с руснаците ще кажа, че испанци и англичани през 2006 г. направиха изследване на гените на някои народи в Европа. оказва се, че Българи, Руснаци и Иранци (Персиици) са с един и същ генен маркер. На практика са един и същ народ.-Моля, напиши ни, че си се объркал! Българи, руснаци и иранци един народ - нямаш на представа какво е народ.Да те светна - общи генни маркери има цялото човечество. Има и различни маркери при различните народи. Схвана ли?

110

до 114

преди 12 години

Ти не си *** спокойно просто комплексиран! Добре айде българите "нищо" не са дали на другите народи и на света как си? По-добре ли си вече?

109

Анонимен

преди 12 години

Имаш интернет нали? Да четеш можеш нали? Аз няма да тръгна да те образовам! --Милиони българи не сме достатъчно интелигентни да разберем на колко народи сме дали език. Но ще се примирим с незнанието си, щом никой не иска да ни обясни.

108

Пешо

преди 12 години

Американците са нагли *** и трябва да им натриеме носа много е студено но се стягайте за протест стига са ми се влачили некви разкекерчени дебелогъзи лелки и некви ражлямбени мазни психопати природата си е наша държавата също и воена помощ вече не искаме да оказваме без пари!!!

107

до 108

преди 12 години

Тва кво общо има с интересите на България льольо?