14

Анонимен

преди 12 години

Великобритания ще спечели много повече ако отстъпи мирно островите на Аржентина.

13

до 7

преди 12 години

ами сърди се на прадядовците си, че не са пратили никого никъде, та сега седиш в България и си губиш времето по форумите, вместо да се караш с патагонците за риба например ....

12

Васил Петров

преди 12 години

Как какъв туризъм? Военен! Британските войници сигурно са с пъти повече от населението :)

11

Анонимен

преди 12 години

Англичаните предполагам нямат нищо напротив да им набият обръчите отново... и така през 30г.

10

Анонимен

преди 12 години

В Латинска Америка започва да се надига вълна от недоволство срещу Англо-Американската чума- Куба, Боливия, Венецуела, Бразилия, а сега и Аржентина.

9

Анонимен

преди 12 години

Англичаните още си живеят с митовете за Британската империя в която слънцето не залязва - това им остава.

8

Анонимен

преди 12 години

Явно има за какво да се бият. Ето какво пише в Уикипедия за положението там: "Икономиката се базира предимно на риболов, овцевъдство и туризъм, проучват се запасите от нефт в шелфа на островите. Населението към 2008 г. е 3140 души, от които 92% живеят в града. Повечето са от британски произход. Официалният език е английски".Ако там наистина има нефт, зангличаните няма да пуснат кокала. А пък очевидно районът е богат и на риба. Любопитно ми е какъв точно туризъм развиват :)

7

Анонимен

преди 12 години

майната им на англичаните , майка си ли търсят там на 10 000 километра от Великобритания , така ако всяка страна тръгне да си завзема територии на такова разстояние , само защото била пратила някакви затворници и войници да ги охраняват и после викат че са били техни територии , както са правили навремето англичаните , просто стане време че ако Китай , Индия и Бразилия отрежат САЩ или Великобритания може само да пищят че се нарушавало международно право .

6

do 4

преди 12 години

Tezi ostrovi nikoga ne sa bili Arjentinski ve za kakva agresia mi govorish?

5

анонимен

преди 12 години

Аржентина няма нищо общо с тези острови. До 1833 г. те са били безлюдни и не може да става въпрос за някакво заробване. Островите са изцяло заселени от британци, които са поданици на Короната и не искат и да чуят за Аржентина. През 1982 г. Аржентина запали война и си го получи.

4

ист

преди 12 години

британците са заграбили фолклендските острови с агресия. Сега не сме 19 век. Те нямат право повече на тези острови,които са аржентински. вън агресора!

3

Анонимен

преди 12 години

Тия са ненормални да се бият за скали, на които няма нищо освен пингвини. Впрочем въпросните пингвини не са "английски", както се беше изразила преди 30 години една шматка с корона на главата.

2

Анонимен

преди 12 години

Кирхнер,гледай си чалгаджийската надута с ботокси физиономия и не се занимавай с Британската общност.Да няма пак набиване на канчето както преди 30 години!Смешници фалирали.

1

Анонимен

преди 12 години

Аржентина може да е загубила войната, но скоро ще спечели фолклендските островите. Нещата са необратими и студената война отдавна свърши и за неоколониалните амбиции на лондон никой няма да застане.