93

Анонимен

преди 12 години

момчета не ви е ясна политиката.русия и китаи казаха ясно---по границите на сирия и иран минава линията която нато,*** и пр.не трябва да пресичат,че иначе става дебела работата.защо тъи изведнъж обамата откри че сирия не била либия и военна намеса не се предвижда а?ам защото,току виж ги посрещнали араби с дръпнати очи или пък руси коси.демокрация,декорация ...абра кадабра.всичко е интереси и то на силните на деня,а народите да го ду..т.

92

Анонимен

преди 12 години

трябва, защото хамериканските са вече изпратени - и не се касае за демакрация на потребителите, а за демокрация на петрола - всичкия за САЩ, а другите да гризкат босилека......ха-ха

91

до 104

преди 12 години

Диктатурата на такива като Асад и Путин. А над моята глава няма как да задънят натовски бомби, защото България е в НАТО, ти май тая подробност си я проспал.

90

Анонимен

преди 12 години

Асад работи за мирното разрешаване на проблема. Само още малко раките да му изпратят от Москва... :)

89

до 101

преди 12 години

"Благодарим ти, Русия! Благодарим ти, Китай!", скандирала тълпата. Националната сирийска телевизия излъчи кадри с море от руски и сирийски знамена, издигнати от посрещачите. Според телевизията събралите се са приветствали по този начин "позицията на Русия, която подкрепя Сирия и народа й, както и реформите", осъществявани в страната, отбелязва АФП.

88

до 101

преди 12 години

Каква диктатура от кой, кой ми е диктатор защо си за война, а не за мирно решаване на конфликти. Утре като задънят натовските бомби над твоята глава заради нещо, друго ще приказваш но американофолите ви интересува само как да ближете ***.

87

за 102

преди 12 години

че кой я пита русията.........даже не са за съвета за сигурност вече

86

KOKO

преди 12 години

Русия никога няма да пусне натовските бомби в Сирия,защото повечето от християните в Сирия са източноправославни и янките го знаят много добре

85

Анонимен

преди 12 години

Аз печеля да съм свободен човек а ти печелиш да оближеш *** на Уорлик. --------------- Е в какво се изразява тая свобода? В подкрепа на диктатурата?

84

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 98Кой им бутна кулите?

83

до 96

преди 12 години

Добро утро, демокрация= свобода, равенство, братство досущ като комунизма и сега едни са пак малко по-равни също като при комунизма но сега се наричат капиталисти и политици.

82

за96

преди 12 години

че кой го кара да им бута кулите....на кучето кучешка смърт, ти си някой резак дет му е домъчняло.....40 девици те чакат ,слагай пояса и се гръмни бе шебек :)

81

Американ игъл

преди 12 години

И това протеже на рашките ще бъде обесено...слава на Американската армия освободителка на света от тираните!

80

Анонимен

преди 12 години

Не знам вие каква свобода имате сега!? За каква демокрация става дума!? Осама бин Ладен получи "най-демократичната" присъда! Дори не се доказа че има вина! Не му беше дадено правото на защита щото го убили при "самозащита" След това погребаха тялото в океана "да не го били правили мъченик" Това е вашата демокрация и свобода! Всичко е една пропаганда и ви гарантирам че след няколко години всичко ще лъсне! Демокрацията ти дава свобода колкото при комунизма всички бяхме равни!

79

до 94

преди 12 години

Ето че простия си ти като не схващаш иронията към останалите коментиращи.

78

за 90

преди 12 години

Прави те само ***........кога българите ще сте за България, бе *** ?!?горко ни.....ще сме първата нация погубена поради собствената си простотия

77

Анонимен

преди 12 години

Путин и Асад си приличат по това, че и двамата са нежелани от онеправданата половина на тяхните народи.

76

Жоро-бг

преди 12 години

Лека нощ *** червени мръсни, утре ако *** не ме банне отново ще ви псувам цял ден вашта мама комунистическа !!!

75

за 89

преди 12 години

то пък една свобода беше преди 89, не ми говори на меня ..........изходни визи, политичекса милиция, бодлива тел по границата и кореком за правоверните кумунази и чедата им

74

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм за Русия и за Америка, айде сега да ви видя това какъв ме прави китаецофоб ли лумпенясала нация