56

до 70

преди 12 години

Могат,разбира се.И това го правят най-добре.Да ***.

55

ББ

преди 12 години

Когата влезеш в ***, в който 22 години не е чистено и пода е пропукан от червени осирания е много вероятно да паднеш долу при червените л*на!

54

Потресена

преди 12 години

Е, толкова злоба не съм срещала никога. Хора, освен да плюете, храчите, храните и злобеете, можете ли да правите и нещо друго? Ако можете, моля ви, захванете се с него. Идеални няма, то е ясно, но пък и чак толкова безсърдечни не са. И освен това, като толкова ви дразнят, сменете ги. Или застанете на тяхно място. Можете ли го?

53

Анонимен

преди 12 години

да, най-лошото си ТИ!!!

52

до 60

преди 12 години

ОДС---какво беше ,...да не би да е --Обединена Държавна Сигурност....,или онова с 2%---електорат ?

51

алооо,плюещите...?

преди 12 години

Не ставайте на нивото на ,..крал Кирил Рашков ,малко уважение ,до кога ще затъпявате ?

50

НЕРЕЗА

преди 12 години

А къде оня *** президента ни?

49

Безпартиен

преди 12 години

Никой ли не разбра , че в тази страна се следи само стената и нивото на язовир Искър?!? Всичко останало кучета го яли. Най-много от Европа да отпуснат някакви парички и те да потънат в бюрократичната ни система и по "нашите" фирмички. Да не забравяме , че тези диги ги "укрепва" още Емел Етем - колко милиона отидоха един булдозер да бръмчи ден-два никой не разследва.

48

uzunski

преди 12 години

Предстои наи-лошото - рече госпожата !! Иска се голямо прозрение , да се сетиш че този сняг ще се топи !Не случаино е на наи- високото място госпожата , от там следят , наблюдават и ни осветляват с мъдрости ! А когато се наложи помагат , за сега не толкова опасно , удавили се няколко човека , дребна работа ! Не забравяи Георгиаева че над нас има велика сила и рано или късно сметката пристига !Всички сме простосмъртни .

47

Читател

преди 12 години

Достатъчно е празнословието на Боко, Цецко, Цецка и многото други местни ***. Тази тиква е абсолютно ненужна! Пострадалите хора имат нужда от помощ, а не от празни приказки! Тъпата циничка използва човешкото нещастие, за да напомни за себе си!

46

Анонимен

преди 12 години

2000 или 2001 година правителството на ОДС беше започнало да изгражда консепция за водната стратегия на страната , но това беше към края на мандата му , от тогава никой не се сети какво ни чака , а язовири не се строят и не се рехабилитират за един ден нужни са 10-20 години , нали си повярвахте в царската приказка и всико което последва няма сега на кого да се сърдите освен на себе си.

45

човек

преди 12 години

не от ЕС имат готовност - ЕС моментално трябва да изпрати техника , хора , храна , пари ... ха да видим сега има ли полза от членството ни в ЕС - или само за мързеливите гърци ще има ...

44

Анонимен

преди 12 години

Европа ще ни наблюдава от разстояние.Ако бяхме Гърция, досега да са дали огромни пари и ресурси за спасяване.Делото на давещия е в неговите ръце.

43

Sasho

преди 12 години

Това и аз го казах преди 5-6 дни...

42

НЕРЕЗА

преди 12 години

Благодаря,че ни отворихте очите!Никога никой нямаше да се сети,че при топенето на толкова сняг са възможни проблеми!Сега трябва да обясните на хората,че дъждът вали отгоре,от небето и за това да носят чадъри над главите!Бих Ви помолил също така да обясните за какво взимате тая тлъста заплата и какво направихте за България?Спокойно ли спите,г-жо Георгиева?Не Ви ли буди съвестта или са ви я оперирали докато сте била в БКП?

41

Глашатай

преди 12 години

Нужно ли е да има еврокомисар който да се занимава с глашатайска работа - да алармира?

40

дУ 48

преди 12 години

Бойко няма да рине ***.а ,...на всички ви!След 20г., не можем да ги изринем ...много са !

39

Анонимен

преди 12 години

Меглена Кунева, Румяна Желева, Кристалина Георгиева .... vse naredeni hora i sa protiv balgarite eto tova sa te >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

38

следва

преди 12 години

Река Дунав тепърва ще придойте ,а тогава ...?

37

Анонимен

преди 12 години

Ония папуняк Бойко къде се е намушил в тоя сняг. Няма ли някой да го извади от дупката и да каже, защо водите басейни в поверената му държава изглеждат така?