107

brigante

преди 12 години

това джудже с лоши гени ли? :)))))))))))))толерирате рогатите, а това ви прави низши!

106

vili ot chicago

преди 12 години

ne znam kakvo i namirat hubavo na taq niska debelogaza kuha jena grozna ligla e da pravi pari ot tova show no drugo ni6to poglednete gi i trite golemi sestri papvata s uvisnali buzi grozna otvrat vtorata e taq debelogaza taq ne stava za ni6to a i ako e bez grim trqbva da i slaga6 kombinezon na litzeto da q opravq6 za tretata nqmam dumi tq e nai grozna ot vsi4ki s mako 4elo nabiva6to se grozna i glupava a toq s neq e kato puqk s tiq tesni kostum4eta jalka istoriq

105

Анонимен

преди 12 години

имат предвид - ***?

104

до 87

преди 12 години

абе прав си, ама как и да се извъртиш - *** ти все ще е отзад. нема майтап. пък тази става за разтуш в цялата трагична ситуация. статията е пусната умишлено за разведряване.

103

до 120

преди 12 години

Абе дядка, що не си гледаш наборките бе???

102

Легендата

преди 12 години

Отвратително противна, дебела, мазна, черна и безформена ***.

101

Гошо

преди 12 години

Вярно, че дупето на Ким е много добро, но не може да се сравнява с Коко Остин.Ще е интересно да се направи такава гласация за българските известни личности. Аз бих поставил на първо място Малина.

100

РРР

преди 12 години

Фак дъ USA!!! Хайде модераторчета платени махайте ми поста и ме банвайте както правите!

99

Чичо

преди 12 години

Това долното съобщение го поствам два пъти днес. С една дума постоянно ни втълпяват някакви холивудски звезди колко добре живеят , колко са секси.. и т н. И ние не сме като тях и страдаме подсъзнателно. Нещастни сме!А и те са хора , с.рат клеканали и те нали така? За какво да ги мислим тях , като може да мислим нас си и да оправим проблемите в държавата , но най-вече в самите нас, вместо да хабим време да четем глупостите.

98

Дядо Поп

преди 12 години

Ох на дядаааа!Дайте го насам!

97

Чичо

преди 12 години

Скъпи приятели, сайтовете ни промиват мозъка всекидневно с абсолютно глупави и ненужни статии като тази ,както и катастрофи ,убийства..Освен всичко друго те ни учат как да се държим и ни втълпяват поведение което трябва да възприемем.Ако не ходим в мола - не сме модни.Ако не се държим както пише в статията сме изостанали-а това ни прави НЕЩАСТНИ, запомнете.Такива хора по лесно се манипулират и консумират каквото им се каже и е "модно".Отвличат вниманието на хората от реалните им проблеми.

96

анорексия

преди 12 години

Ей, дървени филосови в Бг. да искаш!!Всичко значт от всичко разбират...на теория разбира се..иначе държавата ни щеше да е добре...по отношение на задните части - чета "***,дебелана,....боже , да се смея ли?Ако тази е грозна коя ли е хубава?Убеден съм ,че пишещите тук жени сте силно комплексирани от външния си вид и злобеете пред клавиатурата ,а мъжете (то какви ли мъже могат да са това) са чикиджиий - самотници не докосвали женска плът! Това е красиво ,а всичко надолу е АНОРЕКСИЯ! мерси !

95

срещу английските жу

преди 12 години

Тази дебелогъза *** имала хубаво дупе. Извинявайте, ама ако не са тия журналисти от острова да си пишат какви ли не глупави и *** статии за тази особа, тя нямаше даже да е известна и в градските бани на Англия, който ги няма вече повече от век. Да престанат да пишат за тази грозотия повече, че ми се повръща от нея. На това ако му се вика хубава жена, то Франкенщайн трябва да се провъзгласи за най- прекрасният и хубав човек на земята за всички времена. Явно на англичаните им е това критерия.

94

Анонимен

преди 12 години

А на нас, дупе да ни е яко тая зима

93

чворЪТ

преди 12 години

искам да го либа това в тръстлестото "дупе"

92

лог

преди 12 години

109 - психологията на селянина

91

Аз

преди 12 години

Всичката работа си свършихте, та почнахте да ни занимавате с хамериканските ***.

90

Анонимен

преди 12 години

уеле , кви балдъри , ква дупара , покрива всички анадолски стандарти , машала !!! Алах е велик , щом е създал подобен дръндер , та за гордата му притежателка да се пише повече от колкото за Борисов

89

Dita

преди 12 години

до 105Ама ти си мн перфектен, бе!На тебе ти трябват жени роботи, няма да ги храниш(да се харчиш) няма да ти се..тПиши в Google "жени роботи" ще намериш точно това, което търсиш.

88

ВМ

преди 12 години

Удри ***, тая мачка не е наша :)))))