6

Анонимен

преди 12 години

Това да не е Америка. Там вярват на психолози. При нас нещата са истински, а не виртуални и хората биха се чувствали добре ако зад гърба им стои държавата. Някой който да им говори вряли не кипяли не им върши работа. Ако държавата навреме обърне внимание на спуканата стена, ако сега адекватно им помогнат да възвърнат материалните си загуби, хич не им трябват психолози. Парите за психолозите да ги дадат на хората.

5

блъско

преди 12 години

интересно какво би ми казал психолог ,след като съм видал как е паднала къщата ми от гърба ми и съм на една пенсия.

4

Анонимен

преди 12 години

Има психолози,които живеят с мисълта,че са велики.А са жалки,дребни,истерични ***!

3

Анонимен

преди 12 години

Сигурно всички психолози с великите си умения са успели да подредят своя си живот, имат идеални семейства, възпитали са децата си и всичко им е наред.Много е лесно да втълпяваш на хората, че днес грее слънце,топло е и утре ще забравят, че това се е случило.Възрастната пострадала жена сама си беше психолог като каза, че са изгубили всичко, но поне са живи.Съчувствам на хората и се надявам силният български дух да надделее.

2

111

преди 12 години

Вие сериозно ли бе?????Ейййййй тази нощ беше много много студено, хората нямат подслон, имат само мократа си дреха на гърба си, тези психолози им пратили...еми нямам думи!!!!!!!!! Подигравка!!! В тази държава само мърлячи и мързели! Всичко се носи по течението, супер безотговорно и никой ама никой не мисли за последствията! Млад човек съм, знам, че пазарната икономика е настоящето, яко бачкане, за да успееш, но на държавно нивко всичко е страшно объркано и всички нехаят, няма никаква сериозност!

1

Алов

преди 12 години

Психолозите трябваше тези одавна да ги предадът на психиатри. То като исереш *** , трудно е да го върнеш в ***. Да са мислили тами те и обшинарите!