24

ужасна

преди 12 години

Аз пък си мисля по време на секс с мъжлето ,че ако сега в леглото зад мен беше и неговият готин приятел едновременно. Еееех мечти.

23

$

преди 12 години

Обикновено мъжете по време на секс си представят, че го правят с някоя красавица, тяхна непостижима мечта. Добре че жените не могат да четат мислите ни.Това не е моя измислица, научно откритие е. Даже психолозите успокояваха, че това е нормално за мъжа, стига да държи на жената до него.

22

Анонимен

преди 12 години

Всеки мисли къде да хвърли хайвера най-често.

21

Bandit

преди 12 години

Този начин на мислене, по скоро ме навежда на мисълта, че имаш нужда от психотерапевт и нуждата да поговориш с него за скритата агресия и комплексите, които имаш.

20

Расъл у Расник

преди 12 години

"4. Ще я накарам ли да свърши? Това е мисъл, която често тревожи мъжкото съзнание"...Мен лично не ме тревожи. Мацката има на разположение 2-3 минути (4 и половина с любовна игра и финални пошляпвания) и всичко си зависи от нея.

19

Анонимен

преди 12 години

За Бойко Борисов ?

18

сексманиак

преди 12 години

Сестра й беше по хубава !

17

Мисли:

преди 12 години

Мисли: ох на батъооооооооо, малииии кви цици...ей ся ща *** в ***...лелеее къв ***, щи разпоря ***, малииииии цялата ща окъпя в ***...лелеееееееее, само да влезе сестра ти и нея ще *** ще ви наредя *** до *** и ще ви *** якооооооооо, ох котъооооооо йааа йаааа лапай ми *** *** йааа йааааа налапай го целия курвоооо, ей ся та *** о гъзу.охаааааа *** кат та хвана за цицитеее ухаааааааааааааааааааааа

16

Алов

преди 12 години

Тоя на снимката са го били полицията виждам по белезите. Едва ли си мисли за тази *** под него ,а навярно и тази като я гледам е от ромския етнос ,а не от моите кадъми. Нищо не става от тези.

15

ПАТИЛАН

преди 12 години

МЪЖЕТЕ МИСЛЯТ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ИЗЦАПАТ С КЕТЧУПА.

14

Мъж с ЕГО

преди 12 години

Статията е доста вярна,макар личното ми мнение е , че зависи с каква жена го правиш....Ако е за един път,гледам да си направя кефа,а и се старая и на нея да и е готино... И не мисля за друго...освен,че живота е Убав!...Ако е жена ми, си мисля за разликата в телосложението с любовницата! А ако е с последната се старая най-много, и гледам да не мисля за нищо друго,освен да я направя максимално щастлива...:),защото я обичам ...Обичаш ли една жена,усетиш ли,че е взаимно..секса с нея е прекрасен

13

Анонимен

преди 12 години

Това са пълни глупости. 98% от мъжете си мислят за футбол!

12

Чичо

преди 12 години

Скъпи приятели, сайтовете ни промиват мозъка всекидневно с абсолютно глупави и ненужни статии като тази ,както и катастрофи ,убийства..Освен всичко друго те ни учат как да се държим и ни втълпяват поведение което трябва да възприемем.Ако не ходим в мола - не сме модни.Ако не се държим както пише в статията сме изостанали-а това ни прави НЕЩАСТНИ, запомнете.Такива хора по лесно се манипулират и консумират каквото им се каже и е "модно".Отвлича вниманието на хората от реалните им проблеми.

11

Анонимен

преди 12 години

На кой му пука за държавата, за сънародниците... и като ни пука какво променяме?! Айде стига лицемерие - дайте съвсем да спрем да правим секс, че да ускорим демографските процеси а? Аз например по време на секс си мисля, дали пък днес няма да е моят щастлив ден и като ѝ го опра на ауспуха просто ще го поеме без да се убеждаваме... То бива задръстена работа, бива... *** вашето вече минава границата на "кон с капаци". Научете се и да разпускате... Предлагам да местим...

10

Стефан

преди 12 години

Днес.бг, толкова е студено в момента, толкова е влажно в момента, толкова мъка има в очите на хората, че едва ли им е интересно какво си мислят мъжете....

9

Анонимен

преди 12 години

мисля си за ***.

8

теодор

преди 12 години

вярна е статийката

7

t-rock

преди 12 години

Аз като видя тази селска, грозна снимка и не помислям за секс 1 седмица!!!

6

ива

преди 12 години

много неуместна статия предвид обстоятелствата

5

до 4

преди 12 години

теб какво те интересува