113

до 131

преди 12 години

кой те пита кво искаш бе???????????????????????????

112

Анонимен

преди 12 години

Сирия е преграда на ислямизма към България!Турция за това действа с всички средства против Сирия и подпомага външно снабдяване с оръжие и с инструкции.

111

Анонимен

преди 12 години

Шевронското псе Свобода, то да хваща пътя - пътя към кучешките пържоли!Свобода пише от американското посолство.

110

Анонимен

преди 12 години

Агресивните в Сирия са ислямистите, американската марионетка Катар и всички, които може да ангажира Израел.Сирия е пречка за нападението на Иран!За това американците и дъртата леля, която беше у нас искат да махнат Асат.Но там ще дойдат ислямистите - Египет, Кувейт, шериата - Либия и ще започнат гонения на християните.Но това на американците им е през оная работа, тъй като са далеч а и оръжията трябва да се изразходват, за да се купуват нови.

109

Свобода

преди 12 години

В ръмънският шелф в Черно море е открито голямо находище на газ.Ексон ще проучва и планира инвестиция за 10 милярда.В нашият шелф има много повече газ и нефт и ние сме длъжни да започнем да го добиваме докато е време,защото до 20 години петрола няма да струва нищо.Искаме газ и петрол да добиваме,който не иска е национален предател

108

Свобода

преди 12 години

Искам да живея нормално.Искам енергиина независимост от руските проекти.Искам шиистов газ да се добива в България.Искам да живея като бял човек.Искам да се добива газ и нефт в България.А всички Еколози хващайте си пътя и към Русия,там протестирайте как унищожават тайгата в сибир.Тук искаме газ,нефт и нормален живот

107

Анонимен

преди 12 години

до 127. Много си прав, точно такова беше посланието на ОНАЗИ, след срещата и с ***.Не исках дори да си го помисля. Или Шеврон- газ, или намеса във вътрешните работи под предлог защита на" дискриминираното малцинство".

106

Еко боклуци

преди 12 години

да кажем да на Шеврон, и не на платените еколози от Газпром.ДА на ШЕВРОН .ИСкаме шиистов гас,искаме да сме като Дубай или Доха искаме да се развием и да живеем модерно,а не по руски и китайски(скотски живот предлагат тези две страни)Искаме Шеврон и шиистов газ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

Пълни духовни *** пишат тука , може би наистина Петър Младенов трябваше да извика танковете та после да бяхме се разправили подобаващо с вас мръсни *** , за вас човешкия живот не означава нищо и никога не е означавал , впрочем това сте го научили най-вече от Русия в която през хилядолетната и история човешкия живот също не е означавл нищо.

104

Хектор

преди 12 години

Унгария,Румъния,Гърция,Португалия,Ирландия,Испания,Италия,Сащ,Аржентина,фалираха.Сърбия,Ирак,Афганисан ги смачкаха,Македония се разпада,Йемен,Либия,Египет,ги демократизираха и дойдоха добрите мюсулмански братя,Иран,Сирия са под жесток удар,Етиопия,Еритрея,Мозамбик умират от глад,С.Корея ядът трева,Нигерия гони 300 милиона,1054 земетресения за година,цунами,наводнения,убийствени жеги,сняг във Египет,Ледниците свършват,един луд луд свят,че и ние във него....

103

Анонимен

преди 12 години

ДО 120 Естествено че си такъв , безпросветен , бездарен , мразещ всичко окло себе си и неспособен за нищо , а горивото ще се вдига така или иначе , но алтернативата няма да ти дойде нито от Москва нито от Пекин.

102

Анонимен

преди 12 години

Абе *** на Америка да ви питам след като днес заредих колата за 2,70 лева дизел и знам ,че заради интереса на някакви евреи ни наложиха ембарго на иранския петрол от което скочиха цените ,след като тия от сащ и ес ни налагат някакви правила в които да си *** е (нормално) и да търпя *** банди да грабят и убиват безнаказано и ако случайно си намеря работа за да ми дават жълти стотинки ,а аз не съм съгласен с тези неща ,значи според вас съм (комунист) а нещастници така ли?

101

anonimen

преди 12 години

Еда ти е чести Китай Ян , ЖАН или Хан самоч е мъничко си сбъркал да знаеш в зомбираното си комуниидно мислене

100

jan

преди 12 години

проамериканската политика в България от 20 год. насам си свърши работата. Страната е пълна с зомбита - никаква мисъл в главите, и най-лошото - няма желание за размисъл. Не ми трябва Русия, ама не ми трябва и Америка, която с държавните си служители лобира за частните им фирми. Умират като държава - затова драпат с всички средства (десетки хиляди убити в Ирак, Либия, Сирия -само в последните години) да заграбят повече.СССР умря , САЩ-умира, идва Китай. А ние с това надупване ще останем ли?

99

Анонимна

преди 12 години

Не. Наблюдавайки нещата, ако помислиш малко, сам ще стигнеш до доста изводи. Повечето хора отказват да мислят сами и чакат все някой да им каже наготово истината.

98

Анонимен

преди 12 години

do 103 СерГей е евреин

97

Анонимен

преди 12 години

Асад трябва навреме да смаже тия въоръжени терористи ,с цялата мощ на армията да ги унищожи! Трябва да спре по всякакъв начин настъпването на исляма,защото утре тия ислямисти ще почукат и на нашата врата!

96

Томов

преди 12 години

до 115, а от къде? От устата на руската пропаганда ли?

95

Анонимна

преди 12 години

Руснаците хубаво казват за такива ситуации следното:Тонко и точно продумана этикавсякого крупного кровопролития:чистые руки - у теоретика,чистая совесть - у исполнителя.Не очаквайте да научите някаква истина от новините по тв-то.

94

Анонимен

преди 12 години

Абе защо вече не се пише за Либия, Какво стана там, демокрацията цъфна и върза а ?