80

Анонимен

преди 12 години

Sega vsi4ki qzoviri v BG da se izto4at.

79

xaxa

преди 12 години

bravoo be na novina v biser snimka ot harmanli slojili xa xa xa xa xa

78

до 52

преди 12 години

Понеже не си се написал адекватно ама аз да ти отговоря, не мислех да пиша ама както и да е.Вземи малко се образовай преди да пишеш нещо.Става въпрос не за хеликоптерите, които сега купихме за границите, а тия които твоите страхотни кумири тройната коалиция начело с министър Свинаров тогава закупихме за близо 400 млн лева. Кугър и три Пантер.Тези хеликоптера бяха заварени от ГЕРБ на 40 % изплатение и сега и тях трябва да платят нали,нещастници сте,само дай мрън и Бойко ви е виновен за вс.гнусно

77

christos

преди 12 години

Според мен основната причина е подръжката на язовирите. Те бяха дадени на концесия от? и той носи първи вината за смъртта на тези хора. Второ : купихме въртолети които за нищо не стават и не могат да излетят. Още хора носят вина. Трето : Вместо да се приеме закон за мениджмънт на държавните предприятия те се докарват умишлено до фалит и се разпродават с-у комисионни.. Четвърто: Като извод може да се каже ,че напоителни системи трябва да се купят от частен инвеститор. И земята ни ще купят .

76

Ужас

преди 12 години

По други медии пишат, че пострадаите ще получат по 325 лева еднократна помощ! Всеки да си прави изводите... При очевадна вина на държавата, тъй като тя е имала безхаберно отношение към язовира години наред, то помощта е 160 евро! Как да го коментирам това?

75

varg

преди 12 години

Що чакаха да залее селото тогава да евакуират хората.

74

orce

преди 12 години

Mnogu mi e zal za nastradanite luge no nekako se mi se cini deka nema sto a da ne ve iznenadi.Nekako epten PARTAL drzava ispadnavte a eve vece dolgo vreme ste golemi evropejci.Izgleda edinstveno ste sposobni nekoj da go izlazete ili ukradete.Povtoruva ima nesto mnogu gnilo vo taa takanarecena EVROPSKA BUGARIJA

73

читател

преди 12 години

Казаното от ББ за хеликоптерите е поредната басня за ***, този пожарникар така се оля, че вече и за пожарникари не ни брои...угодливото му обкръжение така е напомпало самочувствието му, че като че ли чувам ТЖ!!!!!!Неспирно лее безсмислици, но както казваха едно време - "Партията е права и когато греши"!!!

72

chicago

преди 12 години

Хора,някой чувал ли е днес, комисар Кристалина Георгиева .Това е в неиният ресор, нейната родина.Сега ще трябват много пари .

71

Федаин

преди 12 години

Подкрепям коментар 75 с две ръце!!!

70

Анонимен

преди 12 години

Абе като са взимали хеликоптери предназначени не за нас а за да помагаме на американците и не могат да се справят със ситуацията да викат румънци , турци , гърци и т.н. ние как търчим да помагаме на *** и Пульо ?

69

Патриот

преди 12 години

ДОКОЛКОТО ЗНАМ ЕЖЕГОДНО ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ СКАНИРАТ И РЕГИСТРИРА СЪСТОЯНИЕТО ИМ. ПРИ НУЖДА СЕ ЗАЗДРАВЯВАТ И ДОУКРЕПВАТ, А В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЪСТОЯНИЕТО ИМ СЕ ВПИСВА ДОКЪДЕ МОЖЕ БЕЗОПАСНО ДА СЕ ПЪЛНИ ЯЗОВИРА НЯКОЙ ПАК СИ Е ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАТАТА БЕЗ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. вСЕКИ Е ЧОРБАДЖИЯ В ДЪРЖАВНАТА СИ РАБОТА И ГЛЕДА САМО КАКВО ДА ДОКОПА, А НЕ КАКВО ДА СВЪРШИ! ТОВА Е ЗАЩОТО НЯМА КОНТРОЛ, ПРАВОСЪДИЕ И ВЪЗМЕЗДИЕ!

68

Анонимен

преди 12 години

ало Варненката, глей си морето, мила!Дигата човек я е правил и ако се скъса, значи не е добре направена или поддържана.

67

Миро

преди 12 години

"Язовир "Иваново е собственост на общината, но се намира на територията на военен полигон и в последните 10 години поддръжката му е занемарена." Виновни сме ние всички защото знаете ли още колко такива има?!? Кога ще започнем да търсим отговорност питам ???

66

Анонимен

преди 12 години

Констатация за пропукване на язовирната стена на яз.Ивайло е била направена още през 2006г. обаче тоталната безотговорност и безхаберие на българската бюрократщина доведе од тук.Да се скъса язовирната стена и даже да има и жертви,да благодарим само на Господ,че са малко.

65

Анонимен

преди 12 години

Нали на Джевдет Чакъров неграмотния антураж се "грижеше" за язовирите.Те не могат до 3 да броят,ще контролират водоемите! Смях.

64

Гнусна цензура !

преди 12 години

Гнусна цензура цари в платените телевизии ! По нито една от тях не се говори и не се изписва актуална информация за положението в с. Бисер !Единствено Канал 3 е пуснал някакво мижаво надписче за 3 жертви.Всъщност няма как жертвите да са само 3 ! Отново крият !Отново лъжат и манипулират, както го правеха по Живково време.Днес тоталитаризмът се е завърнал с пълна сила в България.Полицейски произвол и насилие, цензура и преследване на инакомислещите ..Това ли ви е демокрацията, г-н Борисов ?

63

Анонимен

преди 12 години

Πри тия снеговалежи е близо до акъла , че може да се получи нещо такова ... а язовирните стени не се ли следят контрол няма ли ? Как няма виновни !??? Както всеки път !

62

Анонимен

преди 12 години

62 прав си но тези дето ти слагат - са забравили как по неино време се похарчиха милиони и то точно в тези райони,а сега виждаме.ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОС НА ВСИЧКИ НАЗАД В ГОДИНИТЕ ЗА СВЪРШЕНАТА И НЕ СРЪРШЕНА РАБОТА

61

Анонимен

преди 12 години

В тази скапана държава да те е страх да остарееш. На никой за нищо не му пука. Дано Господ си събере всички вересии попаднали в управата на държавата ни.