26

Бг

преди 12 години

Това е държавата на --СТАТИСТИКАТА И СТъКМИСТИКАТА ,.....И ДО ТАМ ,НИКАКВО РАЗВИТИЕ ----22г.,....*** ДО ШИЯ!

25

...

преди 12 години

Не се притеснявайте ББ каза, че ГЕРБ са направили богати мноого хора, и че в БГ всичко е наред! Това, че тия си измислят разни данни за безработица, ниски заплати, бедни хора и прочие то тия требе да си синхронизират мнението с кабинета преди да почнат да пишат такива глупави измислици, Не се притеснявайте тука всичко пукна и върза и сме мнооого мнооого добре!!! Даже по думи на ББ такива светли и добри години в БГ е нямало през цялата и 1300 годишна история!!!

24

ПРОВЛЕМА Е...,

преди 12 години

.....ЧЕ САМИТЕ ---НИЕ ,НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ОПРАВИМ ,А ВСЕ ЧАААААКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ,И САМО МРЪНКАМЕ !

23

Анонимен

преди 12 години

дреме ми за безработицата нали имаме влогове

22

до 21

преди 12 години

---Докарано от 3-ната коалиция ,и продължава ,.....студ ,глад ,мизерия ,въшки ,мишки ,политици,*** и продажни държавни институции ----навсякъде и във всичко ----,само ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ -----това е Бг ---ДНЕС,21 ВЕК !

21

Анонимен

преди 12 години

Над 50% е. Средно грамотен човек, знае как да я пресметне и да разбере колко е реално и какви схеми се използват за да се държи този процент с който ни залъгват от години..

20

факт!

преди 12 години

Луната спи ,народът СЪЩО ,вече 22г.,.......!От народа си зависи всичко ....,А пък в Бг, от *** и политиците

19

до sante_dog

преди 12 години

И си прав, и не си...ОК, има криза в строителството. В България всъщност в кое няма криза? По твоята логика би трябвало университетите да обучават само "продавач-консултанти", защото работа за други няма! P.S. Приемът в УАСГ се увеличи, но половината са гърци и турци, които едва ли след завършване ще останат в България.

18

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ?

17

ДО ДНЕС.БГ

преди 12 години

ОПРАВЕТЕ СИ СИСТЕМАТА ЗА КОМЕНТИРАНЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА ЧЕТА ИЗБЛИЦИТЕ НА ЕДИН КОМЕНТИРАЩ ОТ БЕЗБРОИ ИМЕНА!!!!!!!!!

16

sante_dog

преди 12 години

Според мен обазователната система е една от главните причини - следният пример след като кризата удари строителството най-силно, приема във УАСГ (ВИАС) се увеличи двойно?!? т.е. фабрика за безработни, макар и да е най-добрият технически университет в момента. Да не говорим за армията от адвокати завършили знаини и незнаини свободни университети, или тълпата от "завършени" икономисти.

15

ф-1

преди 12 години

Положението е отчайващо.Малките фирми нямаме почти никакви приходи,но държавата си иска осигуровки,ддс, данък смет/защото ако е такса стойността и трябва да отговаря на извършената работа/заплати,които не могат да се заработат-няма работа,пари за счетоводител,за охрана,за сот и мн.мн. други Не стига ,че не взимаш нищо,ами всичко това трябва да го платиш.На /постоянно/безработните им дават помощи,а ние трябва да ги осигурим.

14

Селянин

преди 12 години

На село си имам за ядене, имам си и за пиене, в къщата ми е топло и докато съм жив и здрав всичко ще е наред. Какво се бутате в коптори в тази София, бачкате за заплати, колкото да си платите квартирата и храната и накрая какво - нищо! Имам по-млади съселяни тук, лятото работят много, но изкарват страшни пари - построили си едни хубави къщи, накупили си едни хубави нови коли. Не е толкова зле на село деца, ако ви се работи, ще живеете повече от добре!

13

гладна мастия

преди 12 години

елате във варна да видите какво е глад и безработица

12

Стоянов

преди 12 години

Глупости , няма такова нещо питайте премиера !!! :)

11

SP

преди 12 години

Има и друг фактор - при тези високи цени за всичко най-необходимо, доста хора се замислят дали да ходят да работят някъде без пари, защото ще им излезе по-скъпо да работят, отколкото да не работят!

10

Анонимен

преди 12 години

Три от коментарите просто изчезнаха.

9

Анонимен

преди 12 години

И ще се увеличава, като тенденцията е работещия да не стигне до пенсия, събраните пари за пенсии да се изхарчат,а *** се раждат пожизнено социално осигурени. Ние, българите ли ще решим световната демографска криза с изчезването си?

8

dada

преди 12 години

как ще пълзи безработицата нагоре, тя направо си бяга

7

СТОЯНЧО

преди 12 години

И АЗ РАБОТЯ НА ДВЕ МЕСТА...БЕЗРАБОТИЦАТА ЕДВА ЛИ ОТИВА НА ГОРЕ ,НО...РЕЙТИНГА И ПРОЦЕНТИТЕ ЗА БСП,ГОЦЕ СЕРГЕЯ (МАФИЯТА) СЪС СИГУРНОСТ ОТИВАТ...НАДОЛУ..